Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Slaatje van lentegroenten
met sinaasappelvinaigrette
BIJGERECHT -3,10 €/PER:
VOORBEREIDING (10 min)
INGREDIËNTEN (4 personen)
-Verwijder de uiteindes van de aspergepunten en de boontjes
250 g peultjes
250 g prinsessenbonen
-Snij de aspergepunten en de peultjes in 2
-Schil de sinaasappel met een dunschiller (niet het wit) en snij de
200g groene-aspergepunten
schillen in fijne reepjes. Snij de sinaasappel in 2 en pers 1 helft
100 g babyspinazie
-Pers de halve limoen.
1 bosje waterkers
-Snipper de lente-uitjes fijn
1/2 bosje lente-uitjes
-Knip de blaadjes waterkers van de steeltjes
1 onbehandelde sinaasappel (bio)
1/2 limoen
BEREIDING (15 min, + afkoelen)
3 eetl. amandelschilfers
1 Kookde boontjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water.
2 eetl.olijfolie
Voeg de peultjes en de asperges toe en laat nog 3 min. koken. Giet
1à2 eetl sesamolie
af en spoel onder koud water. Laat volledig afkoelen.
1 snuifje pilipili
2 Rooster intussen de amandelschilfers goudbruin ineen pan
zwarte peper (molen)
met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
grof zeezout (molen)
3 Maak de vinaigrette mengde olijfolie met het sinaasappelsap,
het limoensap, de sesamolie, zwarte peper en zeezout.
& Doede afgekoelde groenten samen met de babyspinazie, de
waterkers en de lente-uitjes in een grote kom. Besprenkel met de
El Coto Blanco
vinaigrette en meng goed. Kruid met zwarte peper en zeezout.
D.O.C.Rioja
Spanje
AFWERKING
Hoegaarden
À
Witbier
Werk af met de amandelschilfers, pilipili en sinaasappelzeste
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie 197 kcal- Vetten 12,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,7 g
Koolhydraten 11,1 (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 6,3g Eiwitten 5,9 g
Zoutoog
AT
De
df
|
pr
x
pt
AT
Á
>.
+
ed
nn
colruyt