Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Slaatje van lentegroenten

met sinaasappelvinaigrette

BIJGERECHT -3,10 €/PER:

VOORBEREIDING (10 min)

INGREDIËNTEN (4 personen)

-Verwijder de uiteindes van de aspergepunten en de boontjes

250 g peultjes

250 g prinsessenbonen

-Snij de aspergepunten en de peultjes in 2

-Schil de sinaasappel met een dunschiller (niet het wit) en snij de

200g groene-aspergepunten

schillen in fijne reepjes. Snij de sinaasappel in 2 en pers 1 helft

100 g babyspinazie

-Pers de halve limoen.

1 bosje waterkers

-Snipper de lente-uitjes fijn

1/2 bosje lente-uitjes

-Knip de blaadjes waterkers van de steeltjes

1 onbehandelde sinaasappel (bio)

1/2 limoen

BEREIDING (15 min, + afkoelen)

3 eetl. amandelschilfers

1 Kookde boontjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water.

2 eetl.olijfolie

Voeg de peultjes en de asperges toe en laat nog 3 min. koken. Giet

1à2 eetl sesamolie

af en spoel onder koud water. Laat volledig afkoelen.

1 snuifje pilipili

2 Rooster intussen de amandelschilfers goudbruin ineen pan

zwarte peper (molen)

met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

grof zeezout (molen)

3 Maak de vinaigrette mengde olijfolie met het sinaasappelsap,

het limoensap, de sesamolie, zwarte peper en zeezout.

& Doede afgekoelde groenten samen met de babyspinazie, de

waterkers en de lente-uitjes in een grote kom. Besprenkel met de

El Coto Blanco

vinaigrette en meng goed. Kruid met zwarte peper en zeezout.

D.O.C.Rioja

Spanje

AFWERKING

Hoegaarden

À

Witbier

Werk af met de amandelschilfers, pilipili en sinaasappelzeste

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 197 kcal- Vetten 12,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,7 g

Koolhydraten 11,1 (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 6,3g Eiwitten 5,9 g

Zoutoog

AT

De

df

|

pr

x

pt

AT

Á

>.

+

ed

nn

colruyt