Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Parelcouscous met
gebakken radijsjes
en erwten
re
le
INGREDIËNTEN (4 personen)
200 g erwten (diepvries)
1bosje radijzen
5
30 g verse dille
Kr
1rode ui
200 g parelcouscous
Am
5 eetl. bieslookvinaigrette
zeetl. olijfolie
à
peper en zout
x
a;
VOORBEREIDING (10 min.)
rn
FL
- Snij de radijzen in 4.
x
Mu
7
- Hak de dille grof.
&
- snij de rode ui in heel fijne ringen
BEREIDING {15 min)
1 Kookde parelcouscous gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak
de radijzen 2 min
sn
3 Voeg de diepgevroren erwten toeen laat nog 2à 3 min
bakken, Kruid met peper en zout.
AFWERKING
Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de
parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.
1
Vaugelas ‘Les Falaises’
-
el
ww a.
AO.P. Languedoc
Z
Super 8 IPA
=
4
Blond bier
RY:
Murre
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst):
* Earnaaltjes,
&ebakk
Berookte za1m,
Energie 335 kcal -Vetten13,3 g(waarvan)verzadigde vetzuren 1,5 8
en pancetta
Koolhydraten 42,9 g (waarvan) suikers 4,8g - Vezels 3,9 g-Eiwitten 9,18
Zout 0,48
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
colruyt
we 23