Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Parelcouscous met

gebakken radijsjes

en erwten

re

le

INGREDIËNTEN (4 personen)

200 g erwten (diepvries)

1bosje radijzen

5

30 g verse dille

Kr

1rode ui

200 g parelcouscous

Am

5 eetl. bieslookvinaigrette

zeetl. olijfolie

à

peper en zout

x

a;

VOORBEREIDING (10 min.)

rn

FL

- Snij de radijzen in 4.

x

Mu

7

- Hak de dille grof.

&

- snij de rode ui in heel fijne ringen

BEREIDING {15 min)

1 Kookde parelcouscous gaar in lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

2 Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak

de radijzen 2 min

sn

3 Voeg de diepgevroren erwten toeen laat nog 2à 3 min

bakken, Kruid met peper en zout.

AFWERKING

Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de

parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe.

1

Vaugelas ‘Les Falaises’

-

el

ww a.

AO.P. Languedoc

Z

Super 8 IPA

=

4

Blond bier

RY:

Murre

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst):

* Earnaaltjes,

&ebakk

Berookte za1m,

Energie 335 kcal -Vetten13,3 g(waarvan)verzadigde vetzuren 1,5 8

en pancetta

Koolhydraten 42,9 g (waarvan) suikers 4,8g - Vezels 3,9 g-Eiwitten 9,18

Zout 0,48

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

colruyt

we 23