Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pr

A

u

wer)

‘a

+

En

hs

.

UN

.

:

=

5 ES

garnalen,

ep)

CAEN

jes fine

RAC

sca

AC

Pittig wortelsoepje met zoete aardappel

INGREDIËNTEN (4 personen)

VOORBEREIDING (10 min.)

BEREIDING (3o min)

300 g wortelen

- Hak de ui grof en snipper het knoflook

1 Verhit de olijfolie in een kookpot

en stoof de ui, het knoflook, het

Lem gember

fijn. Schilde gember en snij fijn

1stengel citroengras

- Schilde wortelen en de zoete

citroengras en de gember 2 à 3 min

aardappelen. Snij in gelijke stukken

2 Voeg de wortelen en de zoete

enkele korianderblaadjes

Lui

- Kneus de citroengrasstengel met de

aardappelen toe en roerbak

platte kant van je mes en snij inde

2à3 min. Blus met de kokosmelk en

1teentje knoflook

lengte in 2.

6dlwater. Voeg het bouillonblokje toe

400g zoete aardappelen

en kruid met peper, zout en een beetje

4 dl kokosmelk

kerriepoeder. Dek af en laat 20 min.

zeetl olijfolie

sudderen op een zacht vuur.

1blokje groentebouillon

3 Verwijder het citroengras en mix

heel fijn. Leng eventueel aan met water.

1/2 koffiel. pilipili

1snuifje kerriepoeder

& Verdeel over kleine kopjes en werk af

met enkele blaadjes koriander en pilipili

peper en zout

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst):

Energie 333 kcal - Vetten 25,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 19,8 g- Koolhydraten 20,1,g (waarvan) suikers 10,08

Vezels 4,6 g- Eiwitten 3,8g- Zouto,2g

10