Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pr
A
u
wer)
‘a
+
En
hs
.
UN
.
:
=
5 ES
garnalen,
ep)
CAEN
jes fine
RAC
sca
AC
Pittig wortelsoepje met zoete aardappel
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (10 min.)
BEREIDING (3o min)
300 g wortelen
- Hak de ui grof en snipper het knoflook
1 Verhit de olijfolie in een kookpot
en stoof de ui, het knoflook, het
Lem gember
fijn. Schilde gember en snij fijn
1stengel citroengras
- Schilde wortelen en de zoete
citroengras en de gember 2 à 3 min
aardappelen. Snij in gelijke stukken
2 Voeg de wortelen en de zoete
enkele korianderblaadjes
Lui
- Kneus de citroengrasstengel met de
aardappelen toe en roerbak
platte kant van je mes en snij inde
2à3 min. Blus met de kokosmelk en
1teentje knoflook
lengte in 2.
6dlwater. Voeg het bouillonblokje toe
400g zoete aardappelen
en kruid met peper, zout en een beetje
4 dl kokosmelk
kerriepoeder. Dek af en laat 20 min.
zeetl olijfolie
sudderen op een zacht vuur.
1blokje groentebouillon
3 Verwijder het citroengras en mix
heel fijn. Leng eventueel aan met water.
1/2 koffiel. pilipili
1snuifje kerriepoeder
& Verdeel over kleine kopjes en werk af
met enkele blaadjes koriander en pilipili
peper en zout
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst):
Energie 333 kcal - Vetten 25,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 19,8 g- Koolhydraten 20,1,g (waarvan) suikers 10,08
Vezels 4,6 g- Eiwitten 3,8g- Zouto,2g
10