Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
/ }
DRANKJE
,63 €
| |
42841)
2 plantjes basilicum
200 g suiker
Doe de siroop in een
afsluitbaar potje en zet in
|
(as min, +2 u, trekken + afkoelen)
de koelkast. Zo blijft hij nog
minstens 5 dagen goed.
1 snij de takjes vande plantjes basilicum
Of verdeel hem over een
2 Breng 1dl water samen met de suiker aan de kook in
ijsblokjesvorm en vries
ww
een kookpot. Laat 2 min. goed doorkoken tot de suiker
in. Dan heb je meteen
gesmolten is
smaakvolle ijsblokjes bij de
3 Haal de kookpot van het vuur en voeg het basilicum toe.
hand voor in een cocktail,
Laat minstens 1u. trekken. Laat daarna volledig afkoelen,
een glaasje bubbels of
4 Zeef de siroop door een fijne zeef of neteldoek
gewoon in water.
Ideaal om een smaakje te geven aan je water, limonade, ijscoupes
De basis van een zelfgemaakte
siroop is 1 dl wateren 1008
er
suiker of rietsuiker, die je eerst
74
samen laat koken. Daarna kan
je echt alle kanten uit. Kruiden,
fruit, thee
Haal de kookpot van het vuur
LA
en voeg ze toe naar smaak
“
Hoe meer smaakmakers, hoe
smaakvoller je siroop!
sinaasappelschijfjes
1 zakjegranaatappel
Probeer deze heerlijke
frambozenthee
combinaties en ontdek nog meer
geraspte gember
takjes verse tijm
op colruyt.be/lente.
takjes verse tijm
N
©
(
sf
Ver
e
takjes gekneusde
limoenschijfjes
1a2stengels
verserozemarijn
takjes verse munt
gekneusd citroengras
citroenschijfjes
(diepvries)frambozen
takjes vers basilicum
sinaasappelschijfjes
limoenschijfjes
open
colruyt
13