Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 30 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 30

u LE Heerlijk tafelen I 23 f CAT re Kd fs a PISA fr su Ai A dé Fe: Ze L CA 5 >» Tel = C 7 Lamsbout met rodebietenjus en waaier van geroosterde groenten HOOFDGERECHT - 12 €/PERS INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (20 min) 1lamsbout (beenhouwerij) -Wrijf de ongeschilde krieltjes en gekleurde wortelen goed schoon onder koud 600 g gekleurde wortelen water. Snij de krieltjes in 2 of 4, Verwijder het groen van de wortelen en snij in de 200 g raapjes lengte in 2. Snij ze daarna in 2. -Schil de zoete aardappelen en snij in stukken van 2à 3 cm. Snij de courgette in 1courgette even grote stukken 300 g kerstomaatjes in tros -Schil de rapen samen met de rode uien en snij in halvemaantjes 1plantje rozemarijn -Kneus het ongepelde knoflook met de platte kant van een mes. enkele takjes verse tijm -Knip de kerstomaatjes in kleinere trosjes 600 g krielaardappelen -Trek de blaadjes van de takjes rozemarijn (laat kleine takjes heel) 400 g zoete aardappelen -Besmeer een ovenschaal met 1 eetl. boter. 2rode uien -Verwarm de oven voor op 190°C. 3 teentjes knoflook 3 eetl +1 koffiel. boter BEREIDING (20 min.+ 1u. in de oven) eetl. instantsausbinder voor 1 Smelt leetl. boteren eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsbout bruine sausen aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zeezout. Leg de lamsbout inde 400 ml wildfond (bokaal) beboterde ovenschaal en zet 50 min. in de voorverwarmde oven. 2 di rodebietensap 2 Gietintussen de vetstof uit de pan en smelt opnieuw 1 koffiel. boter. Blus de âeetl.olijfolie pan met de wildfond en het rodebietensap. Laat voor de helft inkoken en voeg de grof zeezout (molen) instantsausbinder toe. Roer met een klopper en voeg intussen 1 eetl. boter toe. Roer tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. peper en zout 3_Schikalle groenten (behalve de kerstomaten), het knoflook, de uien, de zoete aardappelen en de krieltjes op een bakplaat met bakpapier. Overgiet met 3 eetl olijfolie en kruid met peper en zeezout. Voeg ook de rozemarijnblaadjes, de kleine takjes rozemarijn en enkele takjes tijm toe. Zet 30 à 35 min. mee in de oven 4 Haalhet lam uit de oven en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie. 5_Schikdetrosjes kerstomaten tussen de groenten en laat 10 min. mee garen inde oven. Warm de rodebietenjus nog even op Sainte-Hélène Bio TIP AO.P. Languedoc Liever een andere jus? Vervang het rodebietensap dan door 2 dl wildfond Postel Tripel of bouillon. 7 Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 888 kcal Vetten 45,1g (waarvan) verzadigde vetzuren 18,5 g- Koolhydraten 68,7 g (waarvan) suikers 25,6 g-Vezels 14,58 Eiwitten 44,0g- Zout 1,48 30 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 30