Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E

8

OE

ü

Zin in een voorsmaakje?

|

Bekijk het filmpje op

ER

Lamskoteletten

=70g per stuk

ZN /

Malse stukjes uit de rug, met been,

Bak eerst aan in de pan en laat dan

nog 2 à 5 min. verdemgaren.

! in,



19,98 €/kg

&

F

rs

Met ons lamsvlees leg je een

SJ

heerlijk stukje vlees op je bord

}

Het is lichtroze van kleur en

S

heeft een fijne structuur.

De smaak is verfijnd en

doorweven met een licht

kruidige toets. Om die pure

Au

smaak van lam echt recht aan

te doen, laat je het vlees het best

71

niet te lang bakken. Vanbinnen

ke

mag het nog rosé zijn, zo blijft

het lekker sappig. Wil je extra

smaakmakers? Kies dan voor

#

knoflook en kruiden zoals munt,

A!

tijm, rozemarijn, oregano

je

Sn

4

3

a

je

Lamsbout

+2kg

Mals vlees met been.

à -

Bak eerst aan in de pan en zet dan + 5o min.

+

in een voorverwarmde oven op 190 °C.

Lamsmanchettes

7

4

+3008

6,75 €/kg

Lamsribbetjes uit de rug. Mager vlees.

Bak goudbruin in de pan en zet daarna

+10 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.

®



29,95 €/kg

colruyt” 31

a