Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(4 personen)

+

350 g kerstomaten in verschillende kleuren

100 g jonge slamix

1/2 bosje lente-uitjes

60 g braambessen

20g basilicum

1rode ui

ET À

\

150 g halloumi (Cypriotische kaas)

50 g pijnboompitten

En en

410 g perzikschijven op sap (blik)

Lt

Leet olijfolie

Ne

zwarte peper (molen)

=

$

grof zeezout (molen)

(ao min)

Ir,

Giet de perzikschijven af en laat uitlekken.



Snij de rode ui in dunne halvemaantjes

Halveer de kerstomaten.

LE

Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de

afwerking)

à

Snipper de lente-uitjes fijn

Snij de halloumi in dunne plakjes van + 1/2 cm dik

=

as min)

1 verhit de olijfolie in een grillpan en rooster de schijfjes perzik

a Â

goudbruin, Haal uit de pan en zet opzij

2 Rooster dehalloumi in dezelfde grillpan aan beide kanten

goudbruin

hed

3 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met

antiaanbaklaag, zonder vetstof

& Meng de kerstomaten, de rode ui en het grofgehakte



basilicum onder de slamix, Vul aan met de lente-uitjes (hou er

wat apart voor de afwerking). Schik er de perzik en de halloumi

*

op. Kruid met zwarte peper en zeezout.

Er

h

ber

Werk af met de pijnboompitten, de braambessen, de blaadjes

basilicum en de rest van de lente-uitjes

1

u

N

%

Fleurs de Prairie

AO.P. Cötes de Provence

je

Ename Tripel

Blond abdijbier

NE

|

8

an



Ons vakmanschap drink je met verstand

Jen