Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(4 personen)
+
350 g kerstomaten in verschillende kleuren
100 g jonge slamix
1/2 bosje lente-uitjes
60 g braambessen
20g basilicum
1rode ui
ET À
\
150 g halloumi (Cypriotische kaas)
50 g pijnboompitten
En en
410 g perzikschijven op sap (blik)
Lt
Leet olijfolie
Ne
zwarte peper (molen)
=
$
grof zeezout (molen)
(ao min)
Ir,
Giet de perzikschijven af en laat uitlekken.
‘
Snij de rode ui in dunne halvemaantjes
Halveer de kerstomaten.
LE
Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de
afwerking)
à
Snipper de lente-uitjes fijn
Snij de halloumi in dunne plakjes van + 1/2 cm dik
=
as min)
1 verhit de olijfolie in een grillpan en rooster de schijfjes perzik
a Â
goudbruin, Haal uit de pan en zet opzij
2 Rooster dehalloumi in dezelfde grillpan aan beide kanten
goudbruin
hed
3 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met
antiaanbaklaag, zonder vetstof
& Meng de kerstomaten, de rode ui en het grofgehakte
€
basilicum onder de slamix, Vul aan met de lente-uitjes (hou er
wat apart voor de afwerking). Schik er de perzik en de halloumi
*
op. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Er
h
ber
Werk af met de pijnboompitten, de braambessen, de blaadjes
basilicum en de rest van de lente-uitjes
1
u
N
%
Fleurs de Prairie
AO.P. Cötes de Provence
je
Ename Tripel
Blond abdijbier
NE
|
8
an
€
Ons vakmanschap drink je met verstand
Jen