Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bloemkool in kruidige notenkorst
met gepekelde radijzen
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (15 min)
1kleine bloemkool
-Snij de radijzen in 4 partjes (het groene steeltje mag eraan blijven). Schil de gember
200 g groene-aspergepunten
en rasp fijn
100g granaatappelpitten
- Verwijder de buitenste bladeren van de bloemkool. Snij de bloemkool dan in
Lonbehandelde limoen (bio)
4stukken
1bosje peterselie
-Hak de walnoten grof (hou er enkele apart voor de afwerking). Snipper de peterselie
en de munt fijn
1plantje munt
100 g hummus met sesampasta (versmarkt}
- Meng de helft van de peterselie met de grofgehakte noten, de amandelschilfers,
de mosterd en de srirachasaus.
200 g couscous (tarwegriesmeel)
-Verwijder het uiteinde van de asperges en snij in stukjes van + 3 cm
80 gwalnootpitten
-Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers een halve limoen.
4 eetl. amandelschilfers
zeetl. paneermeel
BEREIDING (35 min)
2 eetl. dijonmosterd
leetl. srirachasaus
1 Verwarm de oven voor op 190°C.
2 Vul een kookpot met 1/2 L water en voeg de suiker, 1 eetl. zout, de
zeetl, olijfolie
wittewijnazijn, de jeneverbessen, de steranijs, de kruidnagel en de gember toe.
peper en zout
Breng aan de kook. Voeg de radijzen toe en laat 1 min. mee koken, Haal van het vuur
en zet opzij tot gebruik.
Voor de gepekelde radijzen
3 Kookde bloemkool 5 à7 min. in lichtgezouten water. Schep er de stukken
1bosje radijzen
uiten schik in een ovenschaal tegen elkaar, zodat je opnieuw een volledige
Lem gember
bloemkool hebt. Snij eventueel onderaan een stukje af, zodat de stukken mooi
2eetl. suiker
recht blijven staan. Besmeer met de kruiden-notenmengeling, Schik er de asperges
rond. Overgiet met de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet Bà 10 min. in de
zeetl. wittewijnazijn
voorverwarmde oven
5 jeneverbessen
& Kookde couscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Menger
1steranijs
derest van de peterselie, de munt, de granaatappelpitten en een deel van de
1kruidnagel
gepekelde radijzen onder. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.
eetl. zout
5 Meng de helft van de couscous onder de asperges in de ovenschaal. Werk af met
hummus, walnoten, limoenzeste en de rest van de gepekelde radijzen. Geef er de
rest van de couscous bij
Diable Rose
AO.P. Saint-Mont
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}:
Ename Blond
Energie 625 kcal -Vetten 29,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,8 g- Koolhydraten 66,2 g
:
Blond abdijbier
(waarvan) suikers 17,9 g- Vezels 10,4 g- Eiwitten 18,4 g- Zout 1,28
55
D NES EU a UE MM er MARS
Me
Ca
7%
ve
u,
A
ya |
+
re
}
er),
Fr
wi
ed
I
2, de
a
Fr
mir
sr „in
a
CAE
£
PA
7
Ee
oe
ms
egelukjes
Kant-en-klare hummus is snel en
di
die je zelf hebt ge
kt? Da's to
Op p.7 vind je ons basisrecept.