Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 25 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25

Bloemkool in kruidige notenkorst met gepekelde radijzen INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (15 min) 1kleine bloemkool -Snij de radijzen in 4 partjes (het groene steeltje mag eraan blijven). Schil de gember 200 g groene-aspergepunten en rasp fijn 100g granaatappelpitten - Verwijder de buitenste bladeren van de bloemkool. Snij de bloemkool dan in Lonbehandelde limoen (bio) 4stukken 1bosje peterselie -Hak de walnoten grof (hou er enkele apart voor de afwerking). Snipper de peterselie en de munt fijn 1plantje munt 100 g hummus met sesampasta (versmarkt} - Meng de helft van de peterselie met de grofgehakte noten, de amandelschilfers, de mosterd en de srirachasaus. 200 g couscous (tarwegriesmeel) -Verwijder het uiteinde van de asperges en snij in stukjes van + 3 cm 80 gwalnootpitten -Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers een halve limoen. 4 eetl. amandelschilfers zeetl. paneermeel BEREIDING (35 min) 2 eetl. dijonmosterd leetl. srirachasaus 1 Verwarm de oven voor op 190°C. 2 Vul een kookpot met 1/2 L water en voeg de suiker, 1 eetl. zout, de zeetl, olijfolie wittewijnazijn, de jeneverbessen, de steranijs, de kruidnagel en de gember toe. peper en zout Breng aan de kook. Voeg de radijzen toe en laat 1 min. mee koken, Haal van het vuur en zet opzij tot gebruik. Voor de gepekelde radijzen 3 Kookde bloemkool 5 à7 min. in lichtgezouten water. Schep er de stukken 1bosje radijzen uiten schik in een ovenschaal tegen elkaar, zodat je opnieuw een volledige Lem gember bloemkool hebt. Snij eventueel onderaan een stukje af, zodat de stukken mooi 2eetl. suiker recht blijven staan. Besmeer met de kruiden-notenmengeling, Schik er de asperges rond. Overgiet met de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet Bà 10 min. in de zeetl. wittewijnazijn voorverwarmde oven 5 jeneverbessen & Kookde couscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Menger 1steranijs derest van de peterselie, de munt, de granaatappelpitten en een deel van de 1kruidnagel gepekelde radijzen onder. Breng op smaak met limoensap, peper en zout. eetl. zout 5 Meng de helft van de couscous onder de asperges in de ovenschaal. Werk af met hummus, walnoten, limoenzeste en de rest van de gepekelde radijzen. Geef er de rest van de couscous bij Diable Rose AO.P. Saint-Mont Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Ename Blond Energie 625 kcal -Vetten 29,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,8 g- Koolhydraten 66,2 g : Blond abdijbier (waarvan) suikers 17,9 g- Vezels 10,4 g- Eiwitten 18,4 g- Zout 1,28 55 D NES EU a UE MM er MARS Me Ca 7% ve u, A ya | + re } er), Fr wi ed I 2, de a Fr mir sr „in a CAE £ PA 7 Ee oe ms egelukjes Kant-en-klare hummus is snel en di die je zelf hebt ge kt? Da's to Op p.7 vind je ons basisrecept.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 25