Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri
videorecept
|
|
(Zonder
a
e
>
aten (16 stuks)
160 g gra
vadlax van zalm
1 koffiel. zwarte lompviseieren
140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
1/2 komkommer
€
1 limoen
1 plantje dille
2 eetl. zure room
50 g rode biet in schijven (bokaal)
1 koffiel. mierikswortel met room (bokaal)
:
”
zwarte peper (molen)
hr
iding (20 min.)
oi
Schil de
komkommer en snij in de
lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met
een lepel en snij in blokjes van 1/2 cm.
Snij de rodebietschijven in blokjes van
1/2 cm.
Snij de dille fijn en hou enkele plukjes
apart voor de afwerking.
Snij de limoen in 4 en snij 2 partjes in
16 fijne driehoekjes. Pers de rest uit.
Snij elk sneetje zalm in 2.
“
£ (10 min.)
pr.
Voor de vulling: meng de rodebietblokjes,
de komkommerblokjes, de zure room
en de dille met het limoensap en de
=
mierikswortelroom. Kruid met peper.
V”
Leg een stukje vershoudfolie op het
werkblad. Leg daar een stukje zalm op
en vervolgens een koffiel. vulling. Vouw
de zalm over de vulling en draai tot een
ñ
mooie ronde bonbon met behulp van
de vershoudfolie. Doe hetzelfde met de
de
rest van de zalm. Plaats in de koelkast tot
gebruik.
|
Le
;
4
len Deele een schaal en verdeel er de
E
zalmbonbons over. Leg op elke bonbon
een paar zwarte lompviseieren, een stukje
2
EK
limoen en wat plukjes dille.
d
Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
29 kcal
Vezels
0,58
Vetten
188
Eiwitten
238
(waarvan) verzadigde vetzuren
048
Zout
0,28
Koolhydraten
0,88
a
(waarvan) suikers
0,88
de
a.
N,
18
et
7
4
\
LE |
ee,
N
À
ü
A
4!
CL
th
H
MIT
N'a.
|
!
Kf
|
|
|
hui
d
rl
5
E
{u
. til “
jé
:
L
ji
Hi
u
|
=L,
f
#
Kt
|
4
1
H
|
(|
|
{
zj:
bt
|
Ai
Je
!
È
i
a
di
ij
|
#
ii
|
fl
H
:
in
'
fi
Hi
|
f
nn
x
Mir
|
ire
N
H
Zin in een voorsmaakje?
He
;
til
À
À
sai
\
ee
N
!
|
Xe
)
|
44
Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.