Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri

videorecept

|

|

(Zonder

a

e

>

aten (16 stuks)

160 g gra

vadlax van zalm

1 koffiel. zwarte lompviseieren

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

1/2 komkommer



1 limoen

1 plantje dille

2 eetl. zure room

50 g rode biet in schijven (bokaal)

1 koffiel. mierikswortel met room (bokaal)

:



zwarte peper (molen)

hr

iding (20 min.)

oi

Schil de

komkommer en snij in de

lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met

een lepel en snij in blokjes van 1/2 cm.

Snij de rodebietschijven in blokjes van

1/2 cm.

Snij de dille fijn en hou enkele plukjes

apart voor de afwerking.

Snij de limoen in 4 en snij 2 partjes in

16 fijne driehoekjes. Pers de rest uit.

Snij elk sneetje zalm in 2.



£ (10 min.)

pr.

Voor de vulling: meng de rodebietblokjes,

de komkommerblokjes, de zure room

en de dille met het limoensap en de

=

mierikswortelroom. Kruid met peper.

V”

Leg een stukje vershoudfolie op het

werkblad. Leg daar een stukje zalm op

en vervolgens een koffiel. vulling. Vouw

de zalm over de vulling en draai tot een

ñ

mooie ronde bonbon met behulp van

de vershoudfolie. Doe hetzelfde met de

de

rest van de zalm. Plaats in de koelkast tot

gebruik.

|

Le

;

4

len Deele een schaal en verdeel er de

E

zalmbonbons over. Leg op elke bonbon

een paar zwarte lompviseieren, een stukje

2

EK

limoen en wat plukjes dille.

d

Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie

29 kcal

Vezels

0,58

Vetten

188

Eiwitten

238

(waarvan) verzadigde vetzuren

048

Zout

0,28

Koolhydraten

0,88

a

(waarvan) suikers

0,88

de

a.

N,

18

et

7

4

\

LE |

ee,

N

À

ü

A

4!

CL

th

H

MIT

N'a.

|

!

Kf

|

|

|

hui

d

rl

5

E

{u

. til “



:

L

ji

Hi

u

|

=L,

f

#

Kt

|

4

1

H

|

(|

|

{

zj:

bt

|

Ai

Je

!

È

i

a

di

ij

|

#

ii

|

fl

H

:

in

'

fi

Hi

|

f

nn

x

Mir

|

ire

N

H

Zin in een voorsmaakje?

He

;

til

À

À

sai

\

ee

N

!

|

Xe

)

|

44

Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.