Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 8 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 8
ri videorecept | | (Zonder a e > aten (16 stuks) 160 g gra vadlax van zalm 1 koffiel. zwarte lompviseieren 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) 1/2 komkommer € 1 limoen 1 plantje dille 2 eetl. zure room 50 g rode biet in schijven (bokaal) 1 koffiel. mierikswortel met room (bokaal) : ” zwarte peper (molen) hr iding (20 min.) oi Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij in blokjes van 1/2 cm. Snij de rodebietschijven in blokjes van 1/2 cm. Snij de dille fijn en hou enkele plukjes apart voor de afwerking. Snij de limoen in 4 en snij 2 partjes in 16 fijne driehoekjes. Pers de rest uit. Snij elk sneetje zalm in 2. “ £ (10 min.) pr. Voor de vulling: meng de rodebietblokjes, de komkommerblokjes, de zure room en de dille met het limoensap en de = mierikswortelroom. Kruid met peper. V” Leg een stukje vershoudfolie op het werkblad. Leg daar een stukje zalm op en vervolgens een koffiel. vulling. Vouw de zalm over de vulling en draai tot een ñ mooie ronde bonbon met behulp van de vershoudfolie. Doe hetzelfde met de de rest van de zalm. Plaats in de koelkast tot gebruik. | Le ; 4 len Deele een schaal en verdeel er de E zalmbonbons over. Leg op elke bonbon een paar zwarte lompviseieren, een stukje 2 EK limoen en wat plukjes dille. d Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 29 kcal Vezels 0,58 Vetten 188 Eiwitten 238 (waarvan) verzadigde vetzuren 048 Zout 0,28 Koolhydraten 0,88 a (waarvan) suikers 0,88 de a. N, 18 et 7 4 \ LE | ee, N À ü A 4! CL th H MIT N'a. | ! Kf | | | hui d rl 5 E {u . til “ jé : L ji Hi u | =L, f # Kt | 4 1 H | (| | { zj: bt | Ai Je ! È i a di ij | # ii | fl H : in ' fi Hi | f nn x Mir | ire N H Zin in een voorsmaakje? He ; til À À sai \ ee N ! | Xe ) | 44 Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 8