Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

/ #

We

TROBISCHE: 1314/36

I

Minder dan 30 min.

Ingrediënten (8 porties)

©

1 ananas

200 g bloem

Ca

1/2 plantje munt

100 g panko (Japans

2,5 dl melk

paneermeel)

1 ei

1 eetlepel bloemsuiker

Ee

100 g kokospoeder

6 eetlepels arachideolie

|

\

3%

Verwijder de schil van de ananas en snij in schijfjes met

3

een groot mes of een ananassnijder. Snij elk schijfje nog

\

CN

eens in 2 en verwijder het binnenste stukje.

pank

en

Leg de schijfjes op een propere keukenhanddoek, zodat ze

der

=

wat kunnen uitlekken.

El ehs

mengen.

7

Doe de bloem, het ei en de melk in een kom en meng met

7%

rv

een klopper. Doe de panko en het kokospoeder in een

5

N

diepe kom en meng goed.

A

4

ee dl: |

F

,

Haal elke halve ananasschijf door het beslag en daarna

À!

. M

door de panko met kokospoeder. Leg ze op een grote

bakplaat.

Verhit de arachideolie in een grote pan met

D.

0

antiaanbaklaag. Leg er enkele ananasschijven in en laat

2 à 3 min. bakken aan elke kant. Haal uit de pan en laat

uitlekken op een bord met keukenpapier. Herhaal tot alle

schijven op zijn.

>

Pluk de blaadjes van het halve plantje munt

en snipper ze fijn.

A3

Ni

Werk de beignets af met de bloemsuiker en

vi

hd

NT

|

5

muntblaadjes.

8%

Voedingswaarde per portie (op basis van de ingrediëntenlijst)

a

A

Energie 282 kcal - Vetten 11,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,3 g

Es

Koolhydraten 37,2 g (waarvan) suikers 14,4 g - Vezels 3,7 g

Le

Eiwitten 5,5 g - Zout O1 g

LS,

>

>

S

$

=

Ÿ

u

à

=

Si

I