Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

Y

stük 0

RE

ar Die

Fr

4

Sa

4

a

NN

A

mk.

LS

|

>

"Ve

N

RS

Er |

4

5

N

A

3

À cn

;

||

0

À

5

re

et |

LA

y

a

Ge

ke

3

>

u

Li CE

Be

AN

=

Hi

LE

LES

ke

Dea

U

#

‚U

Sos

ve

4

PL

22

Ki

u?

x;

N



D

Ni

LS

N

EL

t LE CE

Noedels me

ruidenkokos

liertenen K

courgettes

Ai

ll

Zonder

lactose

S Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

- Scheur de blaadjes basilicum in reepjes.

Afwerking

200 g erwten (diepvries)

- Spoel de zeekraal onder koud water (niet

Verdeel de noedels over de borden, schik er

8 kleine zeebaarsfilets (versmarkt)

onderdompelen in water) en laat uitlekken. Breek

2 zeebaarsfilets op met de velkant naar boven en

de harde steeltjes onderaan af.

bestrooi met de basilicumreepjes en sesamzaadjes.

200 g courgetteslierten (versmarkt)

100 g zeekraal

4 takjes basilicum

Bereiding (5 min)

D- Vervang de sobanoedels eens door glutenvrije

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en

pasta.

2 cm gember

1 sjalot

bak de zeebaarsfilets + 5 min. goudbruin op de

D- Geen fan van kokosmelk? Gebruik dan culinaire

2 teentjes knoflook

velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat

room.

nog 1 à 2 min. verder garen.

270 g sobanoedels

D Vervang voor de kinderen eventueel de

1 eetl. sesamzaadjes

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en

zeebaars door viskrokantjes (diepvries).

165 ml kokosmelk (blik)

bak de sjalot, het knoflook en de gember 1 min. Roer

er het kerriepoeder, korianderpoeder en de kurkuma

1 koffiel. kerriepoeder

Château Villelongue Chardonnay

1 koffiel. kurkuma

onder en overgiet met de kokosmelk. Breng aan de

A.O.P. Limoux

1/4 koffiel. korianderpoeder

kook.

3 Verwarm de erwten, courgetteslierten en zeekraal

Marta Sexy Blond

3 eetl. olijfolie

Sterk blond bier

peper en zout

1 à 2 min. Kruid met peper en zout.

4 Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water

Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlijst)

koud water.

Energie

673 kcal

Vezels

498

- Laat de erwten oppervlakkig ontdooien.

Vetten

26,68

Eiwitten

4598

- Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Schil de

5 Meng alles onder de sobanoedels.

(waarvan) verzadigde vetzuren

908

Zout

458

gember en rasp fijn.

Koolhydraten

60,08

(waarvan) suikers

5,18

Donkergroene plant die groeit op het land

(op zout water) en dus niet in zee. Stevig,

sappig en knapperig. Ruikt fris en kruidig

en zu ziltig tot goed zout.

és

er

Te

m

Bin

se

EN

ge

Lames

[2

IM



Boni Selection



zeekraal

Boni Selection

100 g

Boni Selection

zeebaarsfilet

Herkomst: Nederland

2x+ 1008

courgetteslierten

Sulleerne

Versmarkt

Graatarm, met vel. Gekweekte vis.

u

200 8

Herkomst: Turkije.

28,90 €/kg 2,89€

Versmarkt

Versmarkt

12,45 e/kg 2,49 €

21,89 ens

edn TE