Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 14 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14

u Y stük 0 RE ar Die Fr 4 Sa 4 a NN A mk. LS | > "Ve N RS Er | 4 5 N A 3 À cn ; || 0 À 5 re et | LA y a Ge ke 3 > u Li CE Be AN = Hi LE LES ke Dea U # ‚U Sos ve 4 PL 22 Ki u? x; N “ D Ni LS N EL t LE CE Noedels me ruidenkokos liertenen K courgettes Ai ll Zonder lactose S Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) - Scheur de blaadjes basilicum in reepjes. Afwerking 200 g erwten (diepvries) - Spoel de zeekraal onder koud water (niet Verdeel de noedels over de borden, schik er 8 kleine zeebaarsfilets (versmarkt) onderdompelen in water) en laat uitlekken. Breek 2 zeebaarsfilets op met de velkant naar boven en de harde steeltjes onderaan af. bestrooi met de basilicumreepjes en sesamzaadjes. 200 g courgetteslierten (versmarkt) 100 g zeekraal 4 takjes basilicum Bereiding (5 min) D- Vervang de sobanoedels eens door glutenvrije 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en pasta. 2 cm gember 1 sjalot bak de zeebaarsfilets + 5 min. goudbruin op de D- Geen fan van kokosmelk? Gebruik dan culinaire 2 teentjes knoflook velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat room. nog 1 à 2 min. verder garen. 270 g sobanoedels D Vervang voor de kinderen eventueel de 1 eetl. sesamzaadjes 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en zeebaars door viskrokantjes (diepvries). 165 ml kokosmelk (blik) bak de sjalot, het knoflook en de gember 1 min. Roer er het kerriepoeder, korianderpoeder en de kurkuma 1 koffiel. kerriepoeder Château Villelongue Chardonnay 1 koffiel. kurkuma onder en overgiet met de kokosmelk. Breng aan de A.O.P. Limoux 1/4 koffiel. korianderpoeder kook. 3 Verwarm de erwten, courgetteslierten en zeekraal Marta Sexy Blond 3 eetl. olijfolie Sterk blond bier peper en zout 1 à 2 min. Kruid met peper en zout. 4 Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlijst) koud water. Energie 673 kcal Vezels 498 - Laat de erwten oppervlakkig ontdooien. Vetten 26,68 Eiwitten 4598 - Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Schil de 5 Meng alles onder de sobanoedels. (waarvan) verzadigde vetzuren 908 Zout 458 gember en rasp fijn. Koolhydraten 60,08 (waarvan) suikers 5,18 Donkergroene plant die groeit op het land (op zout water) en dus niet in zee. Stevig, sappig en knapperig. Ruikt fris en kruidig en zu ziltig tot goed zout. és er Te m Bin se EN ge Lames [2 IM — Boni Selection — zeekraal Boni Selection 100 g Boni Selection zeebaarsfilet Herkomst: Nederland 2x+ 1008 courgetteslierten Sulleerne Versmarkt Graatarm, met vel. Gekweekte vis. u 200 8 Herkomst: Turkije. 28,90 €/kg 2,89€ Versmarkt Versmarkt 12,45 e/kg 2,49 € 21,89 ens edn TE

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14