Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
Y
stük 0
RE
ar Die
Fr
4
Sa
4
a
NN
A
mk.
LS
|
>
"Ve
N
RS
Er |
4
5
N
A
3
À cn
;
||
0
À
5
re
et |
LA
y
a
Ge
ke
3
>
u
Li CE
Be
AN
=
Hi
LE
LES
ke
Dea
U
#
‚U
Sos
ve
4
PL
22
Ki
u?
x;
N
“
D
Ni
LS
N
EL
t LE CE
Noedels me
ruidenkokos
liertenen K
courgettes
Ai
ll
Zonder
lactose
S Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
- Scheur de blaadjes basilicum in reepjes.
Afwerking
200 g erwten (diepvries)
- Spoel de zeekraal onder koud water (niet
Verdeel de noedels over de borden, schik er
8 kleine zeebaarsfilets (versmarkt)
onderdompelen in water) en laat uitlekken. Breek
2 zeebaarsfilets op met de velkant naar boven en
de harde steeltjes onderaan af.
bestrooi met de basilicumreepjes en sesamzaadjes.
200 g courgetteslierten (versmarkt)
100 g zeekraal
4 takjes basilicum
Bereiding (5 min)
D- Vervang de sobanoedels eens door glutenvrije
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote braadpan en
pasta.
2 cm gember
1 sjalot
bak de zeebaarsfilets + 5 min. goudbruin op de
D- Geen fan van kokosmelk? Gebruik dan culinaire
2 teentjes knoflook
velkant. Kruid met peper en zout. Draai om en laat
room.
nog 1 à 2 min. verder garen.
270 g sobanoedels
D Vervang voor de kinderen eventueel de
1 eetl. sesamzaadjes
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en
zeebaars door viskrokantjes (diepvries).
165 ml kokosmelk (blik)
bak de sjalot, het knoflook en de gember 1 min. Roer
er het kerriepoeder, korianderpoeder en de kurkuma
1 koffiel. kerriepoeder
Château Villelongue Chardonnay
1 koffiel. kurkuma
onder en overgiet met de kokosmelk. Breng aan de
A.O.P. Limoux
1/4 koffiel. korianderpoeder
kook.
3 Verwarm de erwten, courgetteslierten en zeekraal
Marta Sexy Blond
3 eetl. olijfolie
Sterk blond bier
peper en zout
1 à 2 min. Kruid met peper en zout.
4 Kook de sobanoedels gaar in lichtgezouten water
Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlijst)
koud water.
Energie
673 kcal
Vezels
498
- Laat de erwten oppervlakkig ontdooien.
Vetten
26,68
Eiwitten
4598
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Schil de
5 Meng alles onder de sobanoedels.
(waarvan) verzadigde vetzuren
908
Zout
458
gember en rasp fijn.
Koolhydraten
60,08
(waarvan) suikers
5,18
Donkergroene plant die groeit op het land
(op zout water) en dus niet in zee. Stevig,
sappig en knapperig. Ruikt fris en kruidig
en zu ziltig tot goed zout.
és
er
Te
m
Bin
se
EN
ge
Lames
[2
IM
—
Boni Selection
—
zeekraal
Boni Selection
100 g
Boni Selection
zeebaarsfilet
Herkomst: Nederland
2x+ 1008
courgetteslierten
Sulleerne
Versmarkt
Graatarm, met vel. Gekweekte vis.
u
200 8
Herkomst: Turkije.
28,90 €/kg 2,89€
Versmarkt
Versmarkt
12,45 e/kg 2,49 €
21,89 ens
edn TE