Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

'

10

IL

D

7

m

IL

LU

N

N

8

Boni

4

Ti

|

0

:

|

en

290 g

12 €/kg

HU

m

fi}

2

cacao

ri

10,95 €

Diepvries

10,65 €

0

ijsnougat

I

>

Diepvries

Diepvries

Boni Select

=

®

Select

=

bl

:

Es

53e

20 stuks 250 g

Ion



m

ıon

Boni Selection

32,76 e/kg 9,50 e

Boni Selection

assortiment pralines

==

2

nn |

1

mu

ae

Se

È

|

feeststronk Vanille-chocolade

+

?

ik

Di

‚|

A

u

Geldig van 2/12 t.e.m. 15/12/2020

S

le

oe

[eich

m

DB

5

à

luxestronk Vanille-mokka-meringue

>

|

ar

|

Ê

-meringue

ET

as

Me

ae,

2e

en,

a

hat)

HR et

ER

Hr

CEE

4

fe

na

EE

ANT

eK

N

EN

EN

%

Jd

RS

HZ

le

a

B

a

a

hr),

Pe

Pte:

etat el,

a

RUE

FETE

4

gek

2

Mm,

ds

pr

va

Se

EHRE

eh

fn

Œ

Ra

Per

are

tarten

TT ES EE

er

dar

nt

Hr

ol

dn

NAS

à.

Ann

HET

cr

ts

At

mer,

HA

ern,

In

hut

NL

be

FR

%

Hera

Ihe

rn

et

Kef,

nr

FH

ee

en,

Hann

dr

LH

Her

pd gs adhere

ans

Tune

per,

FR

ad

u

Nat

a ei,

Ar

A

ee

ie

EHE

eit

$

5

ous

ACT

ar

Er

hin

5%

a

ore

LT

MU

nn

555

Ce,

et,

ut,

5 eieren

Vegetarisch À

ke

pis

he

TEEN,

DE

Are

D

ones

55

GB,

vr

A

CPE

8

ie

Ar

Up

Ingredi&

N

8

a

te

te,

et,

Mu

BR

di

en

BR

ng)

pt

IT

hy

N

in

Ir

Voorbereid

nt

AH

U on

27

a

DUR ET

Ki

nahe

Hs

th

1

-

6 eetl. suiker

e

:

PS

2

ed

dh

pe

eri

M

sa

és

se

ET

nn

pores

En

Rave

n

L

À

IE

1

u

rk

in

np

LS

ne

125 g frambozen

5

ah

Er

Ant

rr

Bat

rer

HE

AL

ents

ereiding (10 min)

En

absah

hr)

HAS

ben

pe

tr

ta

ÈS

LE

no

a,

le

2

es

Ll

Us

Po ee

Te

Ar

Der

AT ÈR2

a

or

ing (5 min.)

WE.

A

4,2

hen

hu

LE.

en

13,98 €/kg 6,99 €

Belgische chocolade

39 stuks 500 8

Boni Selection

À

DUT

rn

di

ini

min)

HE,

25

Eh

Hak de pistachenoten fi

(4 personen)

En

°

An

mt

de

ar

RT

Ir

A

BON,

J

:

SE

à

Yan,

a

int

ER

25

Ken

ge

re

kr

MT

on

sn

Ss

n

8 eetl. kriekbier (bv. Lindemans)

4 sneetjes ijsnougat (diepvries)

©

Cr

nn

HER

SL Ar

PE

RO

So

Im!

Jel)

HAS

Min

ap

Pr

pe

dr

sut

br

hr

dt,

DE

En

N

Bnn

VUE

on

Del

dn

den

pe,

HE

En

KEN,

3

4

RR

En

5E

te

wi

I

Ke

2

a

or

Fe

GE

rt

I

en)

nn

Rn

bu,

a,

En

rd

>

a

U

8 eetl) los in het steelpannetje

=

He

en

ER Ro

à

a

1

5,

2

2

le

;

©

ey

4

'

4

ei

4

ME)

Ve

an

u

ie

Er

D

8

a

À”

a

HP

gen

ee

1 Doe 3 halve eierschalen suiker (+

>

8

es,

rj

Po ES

ilse

2

A2

un

3 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten

5

&

ha

ni

Ne

ulm

hat

ele

Ke

n

&

NE

me

over. Dat gebruiken we straks als maatbeker.

Scheid de eidooiers van de eiwitten en doe de

:

de

le

Eh

LE 3

&

Dat

Wan

TN

A

D;

A

x

assortiment pralines in geschenkverpakking

eidooiers en klop samen met 4 eierschalen kriekbier

6 eetl.) bij de

eidooiers in een steelpan. Hou een halve eierschaal

2

TA)

etten

nn

Er

a

pr

Tr

eri err

u

Mr

gb

Te

Ps

ie

ze

ir

a

en

ur

Pa

pe

4

2

nn

2

Jel,

9:

Bu)

Af

ee

rn

ted;

POS

TE

HAT

Kr?

2

Vetten

Energie

unter

dert

iur

HA

Le

ns

ka

SIG

wer

I

a

AE

A

Mn

>

Koolhydraten

-

re,

print

Er

dn

ee

u

Vit

ge

ie

F

2

MIRE te

nne,

NRE

nn

Hr

a

bh th;

drsn

Tr

(waarvan) suikers

king

a ee

Cri

HATE

Berit,

in

7

ur

HT

arr

Fr

ar

32

Wet

marhe,

PH

EE

urn,

ei

dd

ur

a

3.

D

JH

IH

BTS

1

Be

HEN Er

DES

He

3

;

Ed

dS

aa

hi

pla

a

Fb

ann

mine

(waarvan) verzadigde vetzuren

:

Hi

a

ap

Et

hi

GES

es

At,

id

tu

r

“5

En

1,

fl

is gpl

Pa

=

ei

D

LE

N,

7.14

23

Be

jé,

nu

en

Ar

gi

ee

Pe}

A

=

N

bt

LK

ê

423 kcal

regelmatig een kwartslag

Hoi

D

EE

ut

BE

et

ET TE

I

HR

Hr

Ar

GEN

%

4

34,08

34,98

4

a #

HET

Deet

At)

per

57

Re

a

cen

ee

y

AT

TA

on

hi

|

CE

ver

ES

5

rl

fs

Ei

Fe

88g Zout

vr

NS

9

Vezels

Wr

,5g Eiwitten

er

5

mn

0

858

Boni

1

N

58

1448

418

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

frambozen en de fijngehakte pistachenoten

_— in

= À

en karamel

Leg een sneetje ijsnougat in 4 diepe borden en

Crunchies van

lepel er de sabayon van kriek over. Werk af met de

melkchocolade

Ned

A

11,65 €/kg 0,99 €

Selection

eventueel een mixer met kloppers). Draai het pannetje

tot u een schuimige, romige massa krijgt (gebruik

eiermengsel in een achtvorm op. Blijf stevig kloppen

Zet het steelpannetje op een zacht vuur en klop het

(ss

à