Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
'
10
IL
D
7
m
IL
LU
N
N
8
Boni
4
Ti
|
0
:
|
en
290 g
12 €/kg
HU
m
fi}
2
cacao
ri
10,95 €
Diepvries
10,65 €
0
ijsnougat
I
>
Diepvries
Diepvries
Boni Select
=
®
Select
=
bl
:
Es
53e
20 stuks 250 g
Ion
”
m
ıon
Boni Selection
32,76 e/kg 9,50 e
Boni Selection
assortiment pralines
==
2
nn |
1
mu
ae
Se
È
|
feeststronk Vanille-chocolade
+
?
ik
Di
‚|
A
u
Geldig van 2/12 t.e.m. 15/12/2020
S
le
oe
[eich
m
DB
5
à
luxestronk Vanille-mokka-meringue
>
|
ar
|
Ê
-meringue
ET
as
Me
ae,
2e
en,
a
hat)
HR et
ER
Hr
CEE
4
fe
na
EE
ANT
eK
N
EN
EN
%
Jd
RS
HZ
le
a
B
a
a
hr),
Pe
Pte:
etat el,
a
RUE
FETE
4
gek
2
Mm,
ds
pr
va
Se
EHRE
eh
fn
Œ
Ra
Per
are
tarten
TT ES EE
er
dar
nt
Hr
ol
dn
NAS
à.
Ann
HET
cr
ts
At
mer,
HA
ern,
In
hut
NL
be
FR
%
Hera
Ihe
rn
et
Kef,
nr
FH
ee
en,
Hann
dr
LH
Her
pd gs adhere
ans
Tune
per,
FR
ad
u
Nat
a ei,
Ar
A
ee
ie
EHE
eit
$
5
ous
ACT
ar
Er
hin
5%
a
ore
LT
MU
nn
555
Ce,
et,
ut,
5 eieren
Vegetarisch À
ke
pis
he
TEEN,
DE
Are
D
ones
55
GB,
vr
A
CPE
8
ie
Ar
Up
Ingredi&
N
8
a
te
te,
et,
Mu
BR
di
en
BR
ng)
pt
IT
hy
N
in
Ir
Voorbereid
nt
AH
U on
27
a
DUR ET
Ki
nahe
Hs
th
1
-
6 eetl. suiker
e
:
PS
2
ed
dh
pe
eri
M
sa
és
se
ET
nn
pores
En
Rave
n
L
À
IE
1
u
rk
in
np
LS
ne
125 g frambozen
5
ah
Er
Ant
rr
Bat
rer
HE
AL
ents
ereiding (10 min)
En
absah
hr)
HAS
ben
pe
tr
ta
ÈS
LE
no
a,
le
2
es
Ll
Us
Po ee
Te
Ar
Der
AT ÈR2
a
or
ing (5 min.)
WE.
A
4,2
hen
hu
LE.
en
13,98 €/kg 6,99 €
Belgische chocolade
39 stuks 500 8
Boni Selection
À
DUT
rn
di
ini
min)
HE,
25
Eh
Hak de pistachenoten fi
(4 personen)
En
°
An
mt
de
ar
RT
Ir
A
BON,
J
:
SE
à
Yan,
a
int
ER
25
Ken
ge
re
kr
MT
on
sn
Ss
n
8 eetl. kriekbier (bv. Lindemans)
4 sneetjes ijsnougat (diepvries)
©
Cr
nn
HER
SL Ar
PE
RO
So
Im!
Jel)
HAS
Min
ap
Pr
pe
dr
sut
br
hr
dt,
DE
En
N
Bnn
VUE
on
Del
dn
den
pe,
HE
En
KEN,
3
4
RR
En
5E
te
wi
I
Ke
2
a
or
Fe
GE
rt
I
en)
nn
Rn
bu,
a,
En
rd
>
a
U
8 eetl) los in het steelpannetje
=
He
en
ER Ro
à
a
1
5,
2
2
le
;
©
ey
4
'
4
ei
4
ME)
Ve
an
u
ie
Er
D
8
a
À”
a
HP
gen
ee
1 Doe 3 halve eierschalen suiker (+
>
8
es,
rj
Po ES
ilse
2
A2
un
3 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten
5
&
ha
ni
Ne
ulm
hat
ele
Ke
n
&
NE
me
over. Dat gebruiken we straks als maatbeker.
Scheid de eidooiers van de eiwitten en doe de
:
de
le
Eh
LE 3
&
Dat
Wan
TN
A
D;
A
x
assortiment pralines in geschenkverpakking
eidooiers en klop samen met 4 eierschalen kriekbier
6 eetl.) bij de
eidooiers in een steelpan. Hou een halve eierschaal
2
TA)
etten
nn
Er
a
pr
Tr
eri err
u
Mr
gb
Te
Ps
ie
ze
ir
a
en
ur
Pa
pe
4
2
nn
2
Jel,
9:
Bu)
Af
ee
rn
ted;
POS
TE
HAT
Kr?
2
Vetten
Energie
unter
dert
iur
HA
Le
ns
ka
SIG
wer
I
a
AE
A
Mn
>
Koolhydraten
-
re,
print
Er
dn
ee
u
Vit
ge
ie
F
2
MIRE te
nne,
NRE
nn
Hr
a
bh th;
drsn
Tr
(waarvan) suikers
king
a ee
Cri
HATE
Berit,
in
7
ur
HT
arr
Fr
ar
32
Wet
marhe,
PH
EE
urn,
ei
dd
ur
a
3.
D
JH
IH
BTS
1
Be
HEN Er
DES
He
3
;
Ed
dS
aa
hi
pla
a
Fb
ann
mine
(waarvan) verzadigde vetzuren
:
Hi
a
ap
Et
hi
GES
es
At,
id
tu
r
“5
En
1,
fl
is gpl
Pa
=
ei
D
LE
N,
7.14
23
Be
jé,
nu
en
Ar
gi
ee
Pe}
A
=
N
bt
LK
ê
423 kcal
regelmatig een kwartslag
Hoi
D
EE
ut
BE
et
ET TE
I
HR
Hr
Ar
GEN
%
4
34,08
34,98
4
a #
HET
Deet
At)
per
57
Re
a
cen
ee
y
AT
TA
on
hi
|
CE
ver
ES
5
rl
fs
Ei
Fe
88g Zout
vr
NS
9
Vezels
Wr
,5g Eiwitten
er
5
mn
0
858
Boni
1
N
58
1448
418
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
frambozen en de fijngehakte pistachenoten
_— in
= À
en karamel
Leg een sneetje ijsnougat in 4 diepe borden en
Crunchies van
lepel er de sabayon van kriek over. Werk af met de
melkchocolade
Ned
A
11,65 €/kg 0,99 €
Selection
eventueel een mixer met kloppers). Draai het pannetje
tot u een schuimige, romige massa krijgt (gebruik
eiermengsel in een achtvorm op. Blijf stevig kloppen
Zet het steelpannetje op een zacht vuur en klop het
(ss
à