Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aperitiefhapjes
w
1
ee
WW.
Ik
#
za ;
ns
BE
en
nt
NN
ma
Vols
r
zo
=
Et
Ps
EN
Des
2
A
ÿ
Le
7
2
4
AE
Le
Fi:
pes
5
3
+
EN
I
KA
2
3
+
x
ER
a
FERN
eo
%
a
5
F3
à
8
$
x
TS
er
SE
vr
+
5
a
x
re
2
ve
n
à
:
5
N à
WER
à
4
A
2
*
zer
4
À
2
3
à
à
BR
SYS
N
IR
|
FR
LR
RTE
ES
An
Re
R
4
GL
8
SA
5
à
ART
RT
&
te
IR
ER
a
ard,
zn
5
yv
;
ch
ze
ANS
AA TS
5
en
>)
Zi
BEN
sv
:
PSS
Ps
TA
ER
IN" N
3
Ard
A
VASE
AA
y\
y
x
&
A
LR
AS
3%
N
37
N,
pi
ES
,°*
À
2
Des 3e
TEST
FIR
RA
A
Ee
AT
"23
5
MES
+
un
ey
2%
33
N
RUE
TES
67
Ins
mE
nn
PA
Fe
ES
ve
ES
3%
ar
REN
Fe:
ER
R
Ne
hed
bed
bard
9e
3
k
RSS
N
DE
55
N
2
TER
HA
Pt
Ne
N
AAS
Ai
m
gr
#4
RATS
#
tm}
x
BEER
"=
NN
Di
\
en
fs
3%
AMY
I
225
Se
fee
Ar
x
KR
2
2;
er
à
ve
ES
«
N
%
sr
nee
TE
A À
AN
N
N
ver,
gs
RR
Re
KR
ss
St
IN
AE
NY
y
1
pee
N Pe) #
ee
#
x
NN
SI
ter
+
cree
I
Ÿ
à
NAT
\
RT
SS
4
A
Hdd
2
et
3
ruffel ni
an
SAS
AN
x
À
sv
55
|
x’
à
3
+
=
7
NH
ER
a
at
RES
N
3
NA
|
sv
3
3
3
ws
x
ww
el
Ent
Wert
:
Kroketje
Een
AR)
genkonfijt
ee
Aperitiefhapje
u.
Ingred
iënten (4 hapjes)
4 Paneer de brie. Haal ze daarvoor eerst goed
DIDDEN
Didden
180 g gevulde brie met truffelroomkaas
door de bloem, daarna door de eiwitten en daarna
niit di
2 eiwitten
door de paneermeelmengeling.
en
vijgenkonfijt
4 eetl. amandelschilfers
5 Verwarm het vijgenkonfijt samen met 1 koffiel.
220g
4 pecannoten + enkele voor de afwerking
water in een steelpan.
13,59 €/kg 2,99 €
4 eetl. vijgenkonfijt
6 Bak de kaasjes 3 à 4 min. goudbruin in de
friteuse.
3 eetl. paneermeel
4 eetl. bloem
Afwerking
Voorbereiding (5 min)
Schik het vijgenkonfijt samen met het kroketje op
- Snij de brie met truffel in 4 gelijke stukken.
een bord. Werk af met nog enkele pecannoten.
- Hak de amandelschilfers grof en meng samen
_
met het paneermeel.
D Maak dit recept lactosevrij: vervang de brie
- Verwarm de friteuse voor op 160 °C.
door een lactosevrije variant (bv. Dilea Zero
Lactose).
Bereiding a5min)
Boncheese
1 Klop het eiwit los met 1 koffiel. water in een
gevulde brie met roomkaas en truffel
kommetje.
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlijst)
180 g
2 Doe de bloem in een kommetje. Doe de
Energie
404 kcal
Vezels
2,98
paneermeermengeling in een ander kommetje.
Vetten
2508
Eiwitten
14,88
Versmarkt
=
Zout
3 Duw in elk stuk brie 1 pecannoot.
(waarvan) verzadigde vetzuren
11,38
1,08
Koolhydraten
28,58
13,61 €/kg 2 ‚45 €
(waarvan) suikers
203 8
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app o
FE
al
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (2 345 2345). Zo mist u geen kansen.
MZ laagste prijzen
7