Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 22 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 22
N 11 Ic 7 vr = Mm; 113 = ram > mad Ne el k al onze feestrecepten op 7 RE rn ruy a /fiinaf an en 7 j Te Win! f I AR d + PES A ; Kr 4 ri ide m y ei ke a, \ te .. 3 \ # “, au are rt er (AR 4 iz ® ú X | > > Où ze a ed > we „ \ Ke WA a» / ; x IR = sc N Al À, Der L” > Rn y ri i Il + \ À LA À À fa Te u N Hoofdgerecht dn (4 personen) Snij intussen de radijzen in 6 en snipper de rode a ng (10 min.) 200 g inekke bsnoten (versmarkt) ui en de dille fijn. Snij de uitgelekte kappertjes en uni | Dep de sint-jakobsnoten droog en kruid ze met 100 g gepelde roze garnalen 'jumbo' (versmarkt) augurken fijn. peper en zout. 2 Atlantische zalmfilets versmarkt) Meng de honing samen met 1 eetl. citroensap 2. Bak de zalmpakketjes en de sint-jakobsnoten op onder de Griekse yoghurt. Voeg de kappertjes en 8 fijne sneetjes gerookt spek de gourmetplaat. Bak de gemarineerde garnalen 1 à 10 radijzen de augurken toe en kruid met peper en zout. 2 min. op de gourmetplaat. 1/2 citroen Meng de gekookte krieltjes met de radijzen, de rode ui en de dille. Lepel er de yoghurtsaus over. 8 blaadjes salie 1/3 plantje dille Serveer de gebakken zalmpakketjes en sint- 500 g krielaardappelen Voor het zalmpakketje met pesto: snij jakobsnoten met de krieltjessalade. 1/2 rode ui 1 zalmfilet in 8 brede repen. Bestrijk elke reep 1 teentje knoflook met een beetje groene pesto. Rol op en prik vast D- Reken voor een visgourmet zo'n 200 à 250 g met een bamboeprikker. vis per persoon. Serveer er bijgerechten en 2 eetl. groene pesto (versmarkt) 6 eetl. Griekse yoghurt Voor het zalmpakketje met spek en salie: brood bij. 1 eetl. kappertjes snij 1 zalmfilet in 8 gelijke stukken. Leg er een 5 augurken op azijn (bokaal) blaadje salie op en wikkel er een sneetje spek 1 eetl. vloeibare bloemenhoning rond. 2 eetl. olijfolie Voor de gemarineerde garnalen: plet het zwarte peper (molen) knoflook. Rasp de schil van de halve citroen zout (niet het wit). Maak een dressing met 2 eetl. citroensap en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst) C 1 Energie 555 kcal Vezels 318 & g (40 min.) en zout. Meng er de roze garnalen onder en laat Vetten 2798 Eiwitten 39,68 . Voor de krie Itjessalade: kook de krielaardappelen marineren in de koelkast. (waarvan) verzadigde vetzuren 148 Zout 228 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Laat Koolhydraten 34,68 afkoelen en snij in 2. (waarvan) suikers 978 Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 22