Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

11

Ic

7

vr

=

Mm;

113

=

ram

>

mad

Ne

el

k al onze feestrecepten op

7

RE

rn

ruy

a /fiinaf

an

en

7

j

Te

Win!

f

I

AR

d +

PES

A

;

Kr

4

ri

ide

m

y

ei

ke

a,

\

te

..

3

\

#

“,

au

are

rt

er

(AR

4

iz

®

ú

X

| >

>



ze

a

ed

>

we



\

Ke

WA



/

;

x

IR =

sc

N

Al

À,

Der

L”

>

Rn

y

ri

i

Il

+

\ À

LA

À

À

fa

Te

u

N

Hoofdgerecht

dn

(4 personen)

Snij intussen de radijzen in 6 en snipper de rode

a

ng (10 min.)

200 g inekke

bsnoten (versmarkt)

ui en de dille fijn. Snij de uitgelekte kappertjes en

uni

| Dep de sint-jakobsnoten droog en kruid ze met

100 g gepelde roze garnalen 'jumbo' (versmarkt)

augurken fijn.

peper en zout.

2 Atlantische zalmfilets versmarkt)

Meng de honing samen met 1 eetl. citroensap

2. Bak de zalmpakketjes en de sint-jakobsnoten op

onder de Griekse yoghurt. Voeg de kappertjes en

8 fijne sneetjes gerookt spek

de gourmetplaat. Bak de gemarineerde garnalen 1 à

10 radijzen

de augurken toe en kruid met peper en zout.

2 min. op de gourmetplaat.

1/2 citroen

Meng de gekookte krieltjes met de radijzen, de

rode ui en de dille. Lepel er de yoghurtsaus over.

8 blaadjes salie

1/3 plantje dille

Serveer de gebakken zalmpakketjes en sint-

500 g krielaardappelen

Voor het zalmpakketje met pesto: snij

jakobsnoten met de krieltjessalade.

1/2 rode ui

1 zalmfilet in 8 brede repen. Bestrijk elke reep

1 teentje knoflook

met een beetje groene pesto. Rol op en prik vast

D- Reken voor een visgourmet zo'n 200 à 250 g

met een bamboeprikker.

vis per persoon. Serveer er bijgerechten en

2 eetl. groene pesto (versmarkt)

6 eetl. Griekse yoghurt

Voor het zalmpakketje met spek en salie:

brood bij.

1 eetl. kappertjes

snij 1 zalmfilet in 8 gelijke stukken. Leg er een

5 augurken op azijn (bokaal)

blaadje salie op en wikkel er een sneetje spek

1 eetl. vloeibare bloemenhoning

rond.

2 eetl. olijfolie

Voor de gemarineerde garnalen: plet het

zwarte peper (molen)

knoflook. Rasp de schil van de halve citroen

zout

(niet het wit). Maak een dressing met 2 eetl.

citroensap en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst)

C

1

Energie

555 kcal

Vezels

318

&

g (40 min.)

en zout. Meng er de roze garnalen onder en laat

Vetten

2798

Eiwitten

39,68

. Voor de krie

Itjessalade: kook de krielaardappelen

marineren in de koelkast.

(waarvan) verzadigde vetzuren

148

Zout

228

20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Laat

Koolhydraten

34,68

afkoelen en snij in 2.

(waarvan) suikers

978

Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.