Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
11
Ic
7
vr
=
Mm;
113
=
ram
>
mad
Ne
el
k al onze feestrecepten op
7
RE
rn
ruy
a /fiinaf
an
en
7
j
Te
Win!
f
I
AR
d +
PES
A
;
Kr
4
ri
ide
m
y
ei
ke
a,
\
te
..
3
\
#
“,
au
are
rt
er
(AR
4
iz
®
ú
X
| >
>
Où
ze
a
ed
>
we
„
\
Ke
WA
a»
/
;
x
IR =
sc
N
Al
À,
Der
L”
>
Rn
y
ri
i
Il
+
\ À
LA
À
À
fa
Te
u
N
Hoofdgerecht
dn
(4 personen)
Snij intussen de radijzen in 6 en snipper de rode
a
ng (10 min.)
200 g inekke
bsnoten (versmarkt)
ui en de dille fijn. Snij de uitgelekte kappertjes en
uni
| Dep de sint-jakobsnoten droog en kruid ze met
100 g gepelde roze garnalen 'jumbo' (versmarkt)
augurken fijn.
peper en zout.
2 Atlantische zalmfilets versmarkt)
Meng de honing samen met 1 eetl. citroensap
2. Bak de zalmpakketjes en de sint-jakobsnoten op
onder de Griekse yoghurt. Voeg de kappertjes en
8 fijne sneetjes gerookt spek
de gourmetplaat. Bak de gemarineerde garnalen 1 à
10 radijzen
de augurken toe en kruid met peper en zout.
2 min. op de gourmetplaat.
1/2 citroen
Meng de gekookte krieltjes met de radijzen, de
rode ui en de dille. Lepel er de yoghurtsaus over.
8 blaadjes salie
1/3 plantje dille
Serveer de gebakken zalmpakketjes en sint-
500 g krielaardappelen
Voor het zalmpakketje met pesto: snij
jakobsnoten met de krieltjessalade.
1/2 rode ui
1 zalmfilet in 8 brede repen. Bestrijk elke reep
1 teentje knoflook
met een beetje groene pesto. Rol op en prik vast
D- Reken voor een visgourmet zo'n 200 à 250 g
met een bamboeprikker.
vis per persoon. Serveer er bijgerechten en
2 eetl. groene pesto (versmarkt)
6 eetl. Griekse yoghurt
Voor het zalmpakketje met spek en salie:
brood bij.
1 eetl. kappertjes
snij 1 zalmfilet in 8 gelijke stukken. Leg er een
5 augurken op azijn (bokaal)
blaadje salie op en wikkel er een sneetje spek
1 eetl. vloeibare bloemenhoning
rond.
2 eetl. olijfolie
Voor de gemarineerde garnalen: plet het
zwarte peper (molen)
knoflook. Rasp de schil van de halve citroen
zout
(niet het wit). Maak een dressing met 2 eetl.
citroensap en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst)
C
1
Energie
555 kcal
Vezels
318
&
g (40 min.)
en zout. Meng er de roze garnalen onder en laat
Vetten
2798
Eiwitten
39,68
. Voor de krie
Itjessalade: kook de krielaardappelen
marineren in de koelkast.
(waarvan) verzadigde vetzuren
148
Zout
228
20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Laat
Koolhydraten
34,68
afkoelen en snij in 2.
(waarvan) suikers
978
Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.