Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 17 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17

We \ Hoofdgerechten Gevulde kalkoenfilet | 1, met groenterolletjes en Hasselback-aardappelen Ontdek al onze feestrecepten op Dm A Er | colruyt.be/fijnefeesten = # ri ee. m. / Br Urs Z À u = i : nr L ne en x an + cf. ld em nr à % os. Es Fi un a (2 DE 7 EE - aj ee se =. SN at % sm Le ss » © Ÿ As Gevulde kalkoenfilet Gevuld kapoenengebraad Voorgebakken gevulde kalkoenfilet + 1,4 kg met fine-champagnesaus +12 kg Halve ontbeende kapoen met vel, gevuld met 800 g vlees + 400 g saus Vulling met varkensgehakt, porto, rozijnen en bereide kalkoengehakt en morieljes. Bak 1 u. 45 min. in Vulling met kalkoengehakt, appel en rozijnen. Zet bosbessen. Zet + 1 u. in een voorverwarmde oven op een voorverwarmde oven op 170 °C en overgiet 180 °C. Dek na £ 30 min. af met aluminiumfolie. regelmatig. Dek de laatste 30 min. af met 30 à 40 min. in een voorverwarmde oven op aluminiumfolie. 180 °C. Beenhouwerij 14,90 ene 21,80 ene 1 6,25 €/stuk Parelhoen Kant-en-klaar alternatief + 900 g voor chutney. Ook lekker Zet 20 min. in een voorverwarmde oven op 220 °C. Verlaag de temperatuur naar 175 °C en laat nog bij een kaasplank. + 50 min. bakken. Beenhouwerij LD Ce 6,99 ens 4 De Dir = De prijzen voor verse kalkoen a Pl ha ss mezen kaneel schommelen sterk op dit moment. “ in a A Maar bij Colruyt vindt u ze gegarandeerd — voor de laagste prijzen. we me — fie 8 Verse kalkoen * +3 kg Didden Zet 15 min. in een voorverwarmde oven op 250 °C. GN = i Verlaag de temperatuur naar 180 °C en laat nog appel-peerkonfijt met kaneel 2 u. 30 min. bakken. 220 g TT — A 13,59 €/kg 2,99 € De prijs van dit S seizoens)product varieert momenteel erg sterk op de markt waardoor wij, door onze garantie voor de laagste prijzen, leze folde ijd van de folder kan u de huid bij de druk van s kunnen bepalen. Tijdens de loopt ge prijs vóór uw winkelbezoek MZ laagste prijzen 17 wel steeds raadplegen via El ruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345).

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17