Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

re

a >

a

EN

Pal N

u

ze

Pr TR

AA

FE

Fam

Vi

"a

#4

I:

\

nn

Sn

m

N

2

Eu

28

in

a Xe,

£

Lln

u;

BAG

Nr:

er

u \

hek

A

|

=:

Les

ç ei

8

À

vu

À \

N

Sag

u)

=

fl

6

SG

PN

fa

CL

LE

de

ms

00

Re.

NA

en

en

Cr

fi

Ln,

A

B

AN

(l

jj

$

cp)

Con

H

(4

CTA

1

4

A

Ih

is

IN

een

er

de

A

en?

Fa

=>

A



col:

ui

Bekikh

Tij

et

ne

r

Hoofdgerecht

nten (4 personen)

-_ Maak met een scherp mes kruiselings

6 Haal de eendenborstfilets uit de pan. Laat

rusten onder aluminiumfolie.

3 borstfilets van eend (beenhouwerij)

inkepingen in de velkant van de

20 minikroketjes (diepvries)

eendenborstfilets tot u een rasterpatroon hebt.

7 Voeg 2 dl gevogeltefond toe aan de braadpan

1 romanesco of broccoli

Snij niet in het vlees, maar alleen in het vel.

en schraap de braadresten los met een houten

20 g radijsscheuten

- Verdeel de romanesco of de broccoli in kleine

lepel. Voeg de bruine roux toe en laat al roerend

1 kleine ananas

roosjes.

pruttelen tot u een gebonden saus hebt. Voeg

1 kaki (persimon)

1 eetl. agavesiroop toe en kruid met peper en

L

2 cm gember

o

(35 min.)

zout.

=i

Doe de ananasblokjes in een kookpot samen

1 teentje knoflook

Afw

g

1 sjalot

met de rietsuiker, de frambozenazijn, het knoflook,

de gember, de sjalot, het kaneelstokje, de

Snij de cendenborsfilets in de lengte in 4.

2 eetl. agavesiroop

50 g rietsuiker

kruidnagels en de nootmuskaat. Laat + 30 min.

Verdeel over de borden en lepel er de saus over.

1 koffiel. bruine roux

stoven op een zacht vuur.

Garneer met de romanesco, de radijsscheutjes

2 dl gevogeltefond (bokaal)

2 Voeg na 15 min. de stukjes kaki en 1 eetl.

en wat ananaschutney. Serveer met de kroketjes.

2 dl frambozenazijn

agavesiroop al roerend toe. Kruid met peper en

zout.

( =

1 kaneelstokje

zZ

L

) Coto de Imaz Reserva

2 kruidnagels

Kook ondertussen de romanesco of de broccoli

ww

]

. D.0.C. Rioja

onafgedekt 6 a 8 min. in lichtgezouten water,

1 snuifje nootmuskaat

Fi

Spanje

peper en zout

afhankelijk van de dikte. Giet af.

4 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag

K LeFort

V

I

D

Mm Sterk donker bier

eiding (20 min)

zonder vetstof op een matig tot hoog vuur. Bak

r

Verwi

der de schil en de harde kern van de

de eendenborstfilets 10 min. op de velkant. Giet

het vrijgekomen vet uit de pan. Kruid de vleeszijde

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)

ananas en snij in blokjes van 2 cm.

Energie

611 kcal Vezels

6,98

Verwijder de schil van de kaki en snij in blokjes

van de filet met peper en zout en draai om. Zet het

Vetten

22,5g Eiwitten

2748

van 2 cm.

vuur lager en laat nog 6 min. verder garen.

(waarvan) verzadigde vetzuren

7,7g Zout

1,68

5

>

Schil de gember. Snipper de sjalot, het

Bak ondertussen de kroketten goudbruin in de

Koolhydraten

7148

knoflook en de gember fijn.

friteuse (instructies: zie verpakking).

(waarvan) suikers

50,7 8

£

Exotische vri

cht me

oete

S1

MUC

naad

ad

\ £

YA

a

mm —

met

yo

Irt

ul

het

uIstje

A Be

win

nd

lt

mn

AE 3

Del Monte

&

LE

a

Gold

SAT we

me

Be

Borstfilet van eend

ES

ananas

TA

+ 300 g

eh,

Herkomst: Costa

Kaki persimon

Bak + 8 min. op de velkant in een pan met

Rica/Colombia.

Sr df

per stuk

antiaanbaklaag, zonder vetstof. Draai om en bak nog



Herkomst: Spanje.

5 min.

Versmarkt )

U Versmarkt

Anr

1,99 ens

0,55

16,90 ens

L

Î

O

Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.