Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
re
a >
a
EN
Pal N
u
ze
Pr TR
AA
FE
Fam
Vi
"a
#4
I:
\
nn
Sn
m
N
2
Eu
28
in
a Xe,
£
Lln
u;
BAG
Nr:
er
u \
hek
A
|
=:
Les
ç ei
8
À
vu
À \
N
Sag
u)
=
fl
6
SG
PN
fa
CL
LE
de
ms
00
Re.
NA
en
en
Cr
fi
Ln,
A
B
AN
(l
jj
$
cp)
Con
H
(4
CTA
1
4
A
Ih
is
IN
een
er
de
A
en?
Fa
=>
A
€
col:
ui
Bekikh
Tij
et
ne
r
Hoofdgerecht
nten (4 personen)
-_ Maak met een scherp mes kruiselings
6 Haal de eendenborstfilets uit de pan. Laat
rusten onder aluminiumfolie.
3 borstfilets van eend (beenhouwerij)
inkepingen in de velkant van de
20 minikroketjes (diepvries)
eendenborstfilets tot u een rasterpatroon hebt.
7 Voeg 2 dl gevogeltefond toe aan de braadpan
1 romanesco of broccoli
Snij niet in het vlees, maar alleen in het vel.
en schraap de braadresten los met een houten
20 g radijsscheuten
- Verdeel de romanesco of de broccoli in kleine
lepel. Voeg de bruine roux toe en laat al roerend
1 kleine ananas
roosjes.
pruttelen tot u een gebonden saus hebt. Voeg
1 kaki (persimon)
1 eetl. agavesiroop toe en kruid met peper en
L
2 cm gember
o
(35 min.)
zout.
=i
Doe de ananasblokjes in een kookpot samen
1 teentje knoflook
Afw
g
1 sjalot
met de rietsuiker, de frambozenazijn, het knoflook,
de gember, de sjalot, het kaneelstokje, de
Snij de cendenborsfilets in de lengte in 4.
2 eetl. agavesiroop
50 g rietsuiker
kruidnagels en de nootmuskaat. Laat + 30 min.
Verdeel over de borden en lepel er de saus over.
1 koffiel. bruine roux
stoven op een zacht vuur.
Garneer met de romanesco, de radijsscheutjes
2 dl gevogeltefond (bokaal)
2 Voeg na 15 min. de stukjes kaki en 1 eetl.
en wat ananaschutney. Serveer met de kroketjes.
2 dl frambozenazijn
agavesiroop al roerend toe. Kruid met peper en
zout.
( =
1 kaneelstokje
zZ
L
) Coto de Imaz Reserva
2 kruidnagels
Kook ondertussen de romanesco of de broccoli
ww
]
. D.0.C. Rioja
onafgedekt 6 a 8 min. in lichtgezouten water,
1 snuifje nootmuskaat
Fi
Spanje
peper en zout
afhankelijk van de dikte. Giet af.
4 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag
K LeFort
V
I
D
Mm Sterk donker bier
eiding (20 min)
zonder vetstof op een matig tot hoog vuur. Bak
r
Verwi
der de schil en de harde kern van de
de eendenborstfilets 10 min. op de velkant. Giet
het vrijgekomen vet uit de pan. Kruid de vleeszijde
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)
ananas en snij in blokjes van 2 cm.
Energie
611 kcal Vezels
6,98
Verwijder de schil van de kaki en snij in blokjes
van de filet met peper en zout en draai om. Zet het
Vetten
22,5g Eiwitten
2748
van 2 cm.
vuur lager en laat nog 6 min. verder garen.
(waarvan) verzadigde vetzuren
7,7g Zout
1,68
5
>
Schil de gember. Snipper de sjalot, het
Bak ondertussen de kroketten goudbruin in de
Koolhydraten
7148
knoflook en de gember fijn.
friteuse (instructies: zie verpakking).
(waarvan) suikers
50,7 8
£
Exotische vri
cht me
oete
S1
MUC
naad
ad
\ £
YA
a
mm —
met
yo
Irt
ul
het
uIstje
A Be
win
nd
lt
mn
AE 3
Del Monte
&
LE
a
Gold
SAT we
me
Be
Borstfilet van eend
ES
ananas
TA
+ 300 g
eh,
Herkomst: Costa
Kaki persimon
Bak + 8 min. op de velkant in een pan met
Rica/Colombia.
Sr df
per stuk
antiaanbaklaag, zonder vetstof. Draai om en bak nog
—
Herkomst: Spanje.
5 min.
Versmarkt )
U Versmarkt
Anr
1,99 ens
0,55
16,90 ens
L
Î
O
Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.