Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 16 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16
+ re a > a EN Pal N u ze Pr TR AA FE Fam Vi "a #4 I: \ nn Sn m N 2 Eu 28 in a Xe, £ Lln u; BAG Nr: er u \ hek A | =: Les ç ei 8 À vu À \ N Sag u) = fl 6 SG PN fa CL LE de ms 00 Re. NA en en Cr fi Ln, A B AN (l jj $ cp) Con H (4 CTA 1 4 A Ih is IN een er de A en? Fa => A € col: ui Bekikh Tij et ne r Hoofdgerecht nten (4 personen) -_ Maak met een scherp mes kruiselings 6 Haal de eendenborstfilets uit de pan. Laat rusten onder aluminiumfolie. 3 borstfilets van eend (beenhouwerij) inkepingen in de velkant van de 20 minikroketjes (diepvries) eendenborstfilets tot u een rasterpatroon hebt. 7 Voeg 2 dl gevogeltefond toe aan de braadpan 1 romanesco of broccoli Snij niet in het vlees, maar alleen in het vel. en schraap de braadresten los met een houten 20 g radijsscheuten - Verdeel de romanesco of de broccoli in kleine lepel. Voeg de bruine roux toe en laat al roerend 1 kleine ananas roosjes. pruttelen tot u een gebonden saus hebt. Voeg 1 kaki (persimon) 1 eetl. agavesiroop toe en kruid met peper en L 2 cm gember o (35 min.) zout. =i Doe de ananasblokjes in een kookpot samen 1 teentje knoflook Afw g 1 sjalot met de rietsuiker, de frambozenazijn, het knoflook, de gember, de sjalot, het kaneelstokje, de Snij de cendenborsfilets in de lengte in 4. 2 eetl. agavesiroop 50 g rietsuiker kruidnagels en de nootmuskaat. Laat + 30 min. Verdeel over de borden en lepel er de saus over. 1 koffiel. bruine roux stoven op een zacht vuur. Garneer met de romanesco, de radijsscheutjes 2 dl gevogeltefond (bokaal) 2 Voeg na 15 min. de stukjes kaki en 1 eetl. en wat ananaschutney. Serveer met de kroketjes. 2 dl frambozenazijn agavesiroop al roerend toe. Kruid met peper en zout. ( = 1 kaneelstokje zZ L ) Coto de Imaz Reserva 2 kruidnagels Kook ondertussen de romanesco of de broccoli ww ] . D.0.C. Rioja onafgedekt 6 a 8 min. in lichtgezouten water, 1 snuifje nootmuskaat Fi Spanje peper en zout afhankelijk van de dikte. Giet af. 4 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag K LeFort V I D Mm Sterk donker bier eiding (20 min) zonder vetstof op een matig tot hoog vuur. Bak r Verwi der de schil en de harde kern van de de eendenborstfilets 10 min. op de velkant. Giet het vrijgekomen vet uit de pan. Kruid de vleeszijde Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) ananas en snij in blokjes van 2 cm. Energie 611 kcal Vezels 6,98 Verwijder de schil van de kaki en snij in blokjes van de filet met peper en zout en draai om. Zet het Vetten 22,5g Eiwitten 2748 van 2 cm. vuur lager en laat nog 6 min. verder garen. (waarvan) verzadigde vetzuren 7,7g Zout 1,68 5 > Schil de gember. Snipper de sjalot, het Bak ondertussen de kroketten goudbruin in de Koolhydraten 7148 knoflook en de gember fijn. friteuse (instructies: zie verpakking). (waarvan) suikers 50,7 8 £ Exotische vri cht me oete S1 MUC naad ad \ £ YA a mm — met yo Irt ul het uIstje A Be win nd lt mn AE 3 Del Monte & LE a Gold SAT we me Be Borstfilet van eend ES ananas TA + 300 g eh, Herkomst: Costa Kaki persimon Bak + 8 min. op de velkant in een pan met Rica/Colombia. Sr df per stuk antiaanbaklaag, zonder vetstof. Draai om en bak nog — Herkomst: Spanje. 5 min. Versmarkt ) U Versmarkt Anr 1,99 ens 0,55 16,90 ens L Î O Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020.
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16