Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hd

>

Ces



le

Vleesbroodhapje met

erwtenpesto en waterkers

inten (16 stuks)

150 g vleesbrood met pastinaak en dragon

50 g erwten (diepvries)

1 bosje waterkers

1 eetl. geraspte parmezaan

{

'

4 volkorenwraps

te

1 eetl. pijnboompitten

PO

+

es,

2 eetl. olijfolie

ve

1 snuifje nootmuskaat

re?

Zwarte peper (molen)

zout

Cams

st

ing (15 min.)

EB

Kook de diepgevroren erwten 5 à 4 min.

ar

onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

Doe de erwten in een maatbeker en voeg de

geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een

spread. Kruid met peper.

Rooster de pijnboompitten in een pan met

antiaanbaklaag, zonder vetstof.

Besmeer de wraps met de erwtenspread

em

en schik er het vleesbrood, de waterkers en de

Hap)e 2

N

piinboompitten op.

a

Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af

SAS

Ee

EN

N 4

ÿ

à

met een snuifje nootmuskaat.

Ki

Ps,

k

Voedingswaarde per glaasje (op basis van de ingrediëntenlijst)

à

nel

3

Energie

89 kcal Vezels

0,58

tk

Vetten

468 Eiwitten

348

ss

x

(waarvan) verzadigde vetzuren

12g Zout

048

CT

er

à

Koolhydraten

8,28

®

(waarvan) suikers

0,78

N

u

S

5

=

à



À

S

en

rt:

pn

us

LS

+

Ce

ra 1

“=

>

S

:

Le

752

er

+

N

2e

"4

her

s

125,522

EEE TR

+

Vleesbroodhapje met venkel

AR

À

K

PEL

r%

en framboos

Et

L,

as

“>

>

Zn

=

Fa

x

de? L

me

Pee aid



G

enten (4 glaasjes)

Ke

2%

Ce

sj

are

eve

er,

7

150 g vl

eesbrood met pastinaak en dragon

hen

GS

2%

re,

A

re

1 venkel

RR

Kr

a,

>

ret.

et

nest

ee,

N

3

RTL EN

Zi,

nn

2

er

dlg

>

71

4 frambozen

LS,

5,

PRET à

I

eren,

zie”

ÿ

Ke”



Lei a Pi

Le

147

Fos

2%

ar

>

er

£

Ir

x

bi]

2 eetl. rozijnen

Tr

ver

"4,

k |

L

.

2 eetl. olijfolie

Gr

>

pe

Der

re

zn

à x

ag

„rar

en

er

art

der

1 eetl. frambozenazijn

zn

Ba

Dh

br

re

an

zwarte peper (molen)

2e

#0

ee

err

Fes,

Ve

Kk

„rr

2

7

nr,

5

Tes

grof zeezout

Z

#%

7

re,

"ME

Le

er

5%

7%

5

2

RU

ET

1g (15 min.)

en

Eee

I

2%

en,

vent

Der,

pan

RE

ét,

aus

À



rt

Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en

nne

Breg tper”

IHN

snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen

5

or

14

5e

DE

arts tés

gr

earn

Am

A,



Er

Pat ar

pel

pa,

apart voor de afwerking.

Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met

zwarte peper en grof zeezout en besprenkel

met de olijfolie en de frambozenazijn.

en

Snij het vleesbrood in kleine blokjes en

verdeel over 4 glaasjes.

us

Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen

ze

u

en de frambozen.

ele 1:

LT he

Boni Selection

EURE

vleesbrood met

Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst)

Way:

+

pastinaak en dragon

Dan.

a

FT,

Energie

172 kcal

Vezels

198

Vetten

12,58

Eiwitten

6,08

1508

Champignontapenade

(waarvan) verzadigde vetzuren

348

Zout

0,78

(Versmarkt )

1508

Koolhydraten

798

f

Versmarkt

)

(waarvan) suikers

608

ess

2ekg 1,80 e

18,60 €/kg 2 19 €

Geldig van 2/12 t.e.m. 15/12/2020