Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hd
>
Ces
”
le
Vleesbroodhapje met
erwtenpesto en waterkers
inten (16 stuks)
150 g vleesbrood met pastinaak en dragon
50 g erwten (diepvries)
1 bosje waterkers
1 eetl. geraspte parmezaan
{
'
4 volkorenwraps
te
1 eetl. pijnboompitten
PO
+
es,
2 eetl. olijfolie
ve
1 snuifje nootmuskaat
re?
Zwarte peper (molen)
zout
Cams
st
ing (15 min.)
EB
Kook de diepgevroren erwten 5 à 4 min.
ar
onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
Doe de erwten in een maatbeker en voeg de
geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een
spread. Kruid met peper.
Rooster de pijnboompitten in een pan met
antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Besmeer de wraps met de erwtenspread
em
en schik er het vleesbrood, de waterkers en de
Hap)e 2
N
piinboompitten op.
a
Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af
SAS
Ee
EN
N 4
ÿ
à
met een snuifje nootmuskaat.
Ki
Ps,
k
Voedingswaarde per glaasje (op basis van de ingrediëntenlijst)
à
nel
3
Energie
89 kcal Vezels
0,58
tk
Vetten
468 Eiwitten
348
ss
x
(waarvan) verzadigde vetzuren
12g Zout
048
CT
er
à
Koolhydraten
8,28
®
(waarvan) suikers
0,78
N
u
S
5
=
à
NÀ
À
S
en
rt:
pn
us
LS
+
Ce
ra 1
“=
>
S
:
Le
752
er
+
N
2e
"4
her
s
125,522
EEE TR
+
Vleesbroodhapje met venkel
AR
À
K
PEL
r%
en framboos
Et
L,
as
“>
>
Zn
=
Fa
x
de? L
me
Pee aid
”
G
enten (4 glaasjes)
Ke
2%
Ce
sj
are
eve
er,
7
150 g vl
eesbrood met pastinaak en dragon
hen
GS
2%
re,
A
re
1 venkel
RR
Kr
a,
>
ret.
et
nest
ee,
N
3
RTL EN
Zi,
nn
2
er
dlg
>
71
4 frambozen
LS,
5,
PRET à
I
eren,
zie”
ÿ
Ke”
€
Lei a Pi
Le
147
Fos
2%
ar
>
er
£
Ir
x
bi]
2 eetl. rozijnen
Tr
ver
"4,
k |
L
.
2 eetl. olijfolie
Gr
>
pe
Der
re
zn
à x
ag
„rar
en
er
art
der
1 eetl. frambozenazijn
zn
Ba
Dh
br
re
an
zwarte peper (molen)
2e
#0
ee
err
Fes,
Ve
Kk
„rr
2
7
nr,
5
Tes
grof zeezout
Z
#%
7
re,
"ME
Le
er
5%
7%
5
2
RU
ET
1g (15 min.)
en
Eee
I
2%
en,
vent
Der,
pan
RE
ét,
aus
À
NÉ
rt
Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en
nne
Breg tper”
IHN
snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen
5
or
14
5e
DE
arts tés
gr
earn
Am
A,
sé
Er
Pat ar
pel
pa,
apart voor de afwerking.
Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met
zwarte peper en grof zeezout en besprenkel
met de olijfolie en de frambozenazijn.
en
Snij het vleesbrood in kleine blokjes en
verdeel over 4 glaasjes.
us
Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen
ze
u
en de frambozen.
ele 1:
LT he
Boni Selection
EURE
vleesbrood met
Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst)
Way:
+
pastinaak en dragon
Dan.
a
FT,
Energie
172 kcal
Vezels
198
Vetten
12,58
Eiwitten
6,08
1508
Champignontapenade
(waarvan) verzadigde vetzuren
348
Zout
0,78
(Versmarkt )
1508
Koolhydraten
798
f
Versmarkt
)
(waarvan) suikers
608
ess
2ekg 1,80 e
18,60 €/kg 2 19 €
Geldig van 2/12 t.e.m. 15/12/2020