Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 6 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6

hd > Ces ” le Vleesbroodhapje met erwtenpesto en waterkers inten (16 stuks) 150 g vleesbrood met pastinaak en dragon 50 g erwten (diepvries) 1 bosje waterkers 1 eetl. geraspte parmezaan { ' 4 volkorenwraps te 1 eetl. pijnboompitten PO + es, 2 eetl. olijfolie ve 1 snuifje nootmuskaat re? Zwarte peper (molen) zout Cams st ing (15 min.) EB Kook de diepgevroren erwten 5 à 4 min. ar onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af. Doe de erwten in een maatbeker en voeg de geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een spread. Kruid met peper. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Besmeer de wraps met de erwtenspread em en schik er het vleesbrood, de waterkers en de Hap)e 2 N piinboompitten op. a Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af SAS Ee EN N 4 ÿ à met een snuifje nootmuskaat. Ki Ps, k Voedingswaarde per glaasje (op basis van de ingrediëntenlijst) à nel 3 Energie 89 kcal Vezels 0,58 tk Vetten 468 Eiwitten 348 ss x (waarvan) verzadigde vetzuren 12g Zout 048 CT er à Koolhydraten 8,28 ® (waarvan) suikers 0,78 N u S 5 = à NÀ À S en rt: pn us LS + Ce ra 1 “= > S : Le 752 er + N 2e "4 her s 125,522 EEE TR + Vleesbroodhapje met venkel AR À K PEL r% en framboos Et L, as “> > Zn = Fa x de? L me Pee aid ” G enten (4 glaasjes) Ke 2% Ce sj are eve er, 7 150 g vl eesbrood met pastinaak en dragon hen GS 2% re, A re 1 venkel RR Kr a, > ret. et nest ee, N 3 RTL EN Zi, nn 2 er dlg > 71 4 frambozen LS, 5, PRET à I eren, zie” ÿ Ke” € Lei a Pi Le 147 Fos 2% ar > er £ Ir x bi] 2 eetl. rozijnen Tr ver "4, k | L . 2 eetl. olijfolie Gr > pe Der re zn à x ag „rar en er art der 1 eetl. frambozenazijn zn Ba Dh br re an zwarte peper (molen) 2e #0 ee err Fes, Ve Kk „rr 2 7 nr, 5 Tes grof zeezout Z #% 7 re, "ME Le er 5% 7% 5 2 RU ET 1g (15 min.) en Eee I 2% en, vent Der, pan RE ét, aus À NÉ rt Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en nne Breg tper” IHN snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen 5 or 14 5e DE arts tés gr earn Am A, sé Er Pat ar pel pa, apart voor de afwerking. Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout en besprenkel met de olijfolie en de frambozenazijn. en Snij het vleesbrood in kleine blokjes en verdeel over 4 glaasjes. us Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen ze u en de frambozen. ele 1: LT he Boni Selection EURE vleesbrood met Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst) Way: + pastinaak en dragon Dan. a FT, Energie 172 kcal Vezels 198 Vetten 12,58 Eiwitten 6,08 1508 Champignontapenade (waarvan) verzadigde vetzuren 348 Zout 0,78 (Versmarkt ) 1508 Koolhydraten 798 f Versmarkt ) (waarvan) suikers 608 ess 2ekg 1,80 e 18,60 €/kg 2 19 € Geldig van 2/12 t.e.m. 15/12/2020

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6