Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kaas & dessert

sr

9

or

fe ld

i

„Lu

Kerststronk van pannenkoek,

Ml

hazelnootcrème, vijg en rozemarijn

4

Ez:

à

x

Ontdek al onze feestrecepten op

colruyt.be/fijnefeesten

LA

Boni Selection

chocoladegebak

®

170 g

‘+

(

L

Versmarkt )

Versmarkt )

23,47 erg 3,99 €

|

m | m

4

=

-

boni

Lo LL

>

2)

choc

oladekerstkran®

compote

Boni Selection

met ve

enbessen

minicakes

*

itjes

erde vioo

12 stuks 300 g

4 smaken: Zwarte woud, Framboisier, Misérable

Dessert

en Javanais.

Ingrediënten 10 personen)

Diepvries

50 g frambozencoulis (diepvries)

33,30 €/kg 9,99 €

100 g veenbessen

>

"AD

100 g granaatappelpitjes

ei

1 carambola (stervrucht)

x

14 viooltjes

125 g ongezouten melkerijboter

(op kamertemperatuur)

CHOCOLADE

Fr

MOELLEUX

Boni Selection

Er

3 eieren

AU CHOCOLAT

chocolademoelleux

1 eiwit

%

4 eetl. melk

Per

4 stuks 360 g

4%

470 g mix voor chocoladecake met glazuur

PR

(Diepvries )

(Dr. Oetker)

1 eetl. bloemsuiker

9,97 €/kg 5 59 €

1 eetl. kristalsuiker

a

3 kaneelstokjes

Pacs

Pe

34

Voorbereiding (ontdooitijd + 1 u. 15 min. + afkoelen)

=

Laat de frambozencoulis helemaal ontdooien.

=

Maak de chocoladecake met de mix voor

chocoladecake, 125 g boter, 3 eieren en

4 eetl. melk (instructies: zie verpakking).

Gebruik een tulbandvorm. Laat de cake na

het bakken helemaal afkoelen.

Ji

Maak ondertussen de veenbessencompote:

EE

kook de veenbessen samen met

1 kaneelstokje en de bloemsuiker + 5 min.

Boni Selection

Bûche Mokka

in een kookpot. Laat afkoelen en voeg de

ontdooide frambozencoulis toe.

270 g

Klop het eiwit los met een vork. Bestrijk

(_Versmarkt )

de helft van de viooltjes met het eiwit

®

(doe dit met een keukenpenseel) en

33,30 €/kg 8,99€

bestrooi met de kristalsuiker. Laat drogen

op kamertemperatuur. Hou de andere helft

apart voor de afwerking.

Bereiding (10 min)

1 Maak het glazuur van de chocoladecake

_



_

le

(instructies: zie verpakking) en werk de cake

hiermee af.

ee

Balance

2 Snij de carambola in fijne plakjes.

h |

|

Afwerking

Werk de cake af met de veenbessencompote,



e | ©

El

de carambola, de granaatappelpitten, de

Boni Selection

Balance

|

resterende kaneelstokjes, de gesuikerde

viooltjes en de niet-gesuikerde viooltjes.

Sweeties

pralines

12 stuks 300 g

195 g

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

345 kcal

Vezels

Marsepein omhuld met chocolade.

Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers.

Energie

2,08

Gezoet met maltitol.

Vetten

22,68

Eiwitten

5,88

18,63 €/kg 5,59 €

(waarvan) verzadigde vetzuren 14,2 g

Zout

048

25,59 e/kg 4,99 €

Koolhydraten

28,78

(waarvan) suikers

20,18

Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

FE

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2545). Zo mist u geen kansen.

7 laagste prijzen