Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kaas & dessert
sr
9
or
fe ld
i
„Lu
Kerststronk van pannenkoek,
Ml
hazelnootcrème, vijg en rozemarijn
4
Ez:
à
x
Ontdek al onze feestrecepten op
colruyt.be/fijnefeesten
LA
Boni Selection
chocoladegebak
®
170 g
‘+
(
L
Versmarkt )
Versmarkt )
23,47 erg 3,99 €
|
m | m
4
=
-
boni
Lo LL
>
2)
choc
oladekerstkran®
compote
Boni Selection
met ve
enbessen
minicakes
*
itjes
erde vioo
12 stuks 300 g
4 smaken: Zwarte woud, Framboisier, Misérable
Dessert
en Javanais.
Ingrediënten 10 personen)
Diepvries
50 g frambozencoulis (diepvries)
33,30 €/kg 9,99 €
100 g veenbessen
>
"AD
100 g granaatappelpitjes
ei
1 carambola (stervrucht)
x
14 viooltjes
125 g ongezouten melkerijboter
(op kamertemperatuur)
CHOCOLADE
Fr
MOELLEUX
Boni Selection
Er
3 eieren
AU CHOCOLAT
chocolademoelleux
1 eiwit
%
4 eetl. melk
Per
4 stuks 360 g
4%
470 g mix voor chocoladecake met glazuur
PR
(Diepvries )
(Dr. Oetker)
1 eetl. bloemsuiker
9,97 €/kg 5 59 €
1 eetl. kristalsuiker
a
3 kaneelstokjes
Pacs
Pe
34
Voorbereiding (ontdooitijd + 1 u. 15 min. + afkoelen)
=
Laat de frambozencoulis helemaal ontdooien.
=
Maak de chocoladecake met de mix voor
chocoladecake, 125 g boter, 3 eieren en
4 eetl. melk (instructies: zie verpakking).
Gebruik een tulbandvorm. Laat de cake na
het bakken helemaal afkoelen.
Ji
Maak ondertussen de veenbessencompote:
EE
kook de veenbessen samen met
1 kaneelstokje en de bloemsuiker + 5 min.
Boni Selection
Bûche Mokka
in een kookpot. Laat afkoelen en voeg de
ontdooide frambozencoulis toe.
270 g
Klop het eiwit los met een vork. Bestrijk
(_Versmarkt )
de helft van de viooltjes met het eiwit
®
(doe dit met een keukenpenseel) en
33,30 €/kg 8,99€
bestrooi met de kristalsuiker. Laat drogen
op kamertemperatuur. Hou de andere helft
apart voor de afwerking.
Bereiding (10 min)
1 Maak het glazuur van de chocoladecake
_
—
_
le
(instructies: zie verpakking) en werk de cake
hiermee af.
ee
Balance
2 Snij de carambola in fijne plakjes.
h |
|
Afwerking
Werk de cake af met de veenbessencompote,
€
e | ©
El
de carambola, de granaatappelpitten, de
Boni Selection
Balance
|
resterende kaneelstokjes, de gesuikerde
viooltjes en de niet-gesuikerde viooltjes.
Sweeties
pralines
12 stuks 300 g
195 g
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
345 kcal
Vezels
Marsepein omhuld met chocolade.
Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers.
Energie
2,08
Gezoet met maltitol.
Vetten
22,68
Eiwitten
5,88
18,63 €/kg 5,59 €
(waarvan) verzadigde vetzuren 14,2 g
Zout
048
25,59 e/kg 4,99 €
Koolhydraten
28,78
(waarvan) suikers
20,18
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
FE
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2545). Zo mist u geen kansen.
7 laagste prijzen