Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 29 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29

Kaas & dessert sr 9 or fe ld i „Lu Kerststronk van pannenkoek, Ml hazelnootcrème, vijg en rozemarijn 4 Ez: à x Ontdek al onze feestrecepten op colruyt.be/fijnefeesten LA Boni Selection chocoladegebak ® 170 g ‘+ ( L Versmarkt ) Versmarkt ) 23,47 erg 3,99 € | m | m 4 = - boni Lo LL > 2) choc oladekerstkran® compote Boni Selection met ve enbessen minicakes * itjes erde vioo 12 stuks 300 g 4 smaken: Zwarte woud, Framboisier, Misérable Dessert en Javanais. Ingrediënten 10 personen) Diepvries 50 g frambozencoulis (diepvries) 33,30 €/kg 9,99 € 100 g veenbessen > "AD 100 g granaatappelpitjes ei 1 carambola (stervrucht) x 14 viooltjes 125 g ongezouten melkerijboter (op kamertemperatuur) CHOCOLADE Fr MOELLEUX Boni Selection Er 3 eieren AU CHOCOLAT chocolademoelleux 1 eiwit % 4 eetl. melk Per 4 stuks 360 g 4% 470 g mix voor chocoladecake met glazuur PR (Diepvries ) (Dr. Oetker) 1 eetl. bloemsuiker 9,97 €/kg 5 59 € 1 eetl. kristalsuiker a 3 kaneelstokjes Pacs Pe 34 Voorbereiding (ontdooitijd + 1 u. 15 min. + afkoelen) = Laat de frambozencoulis helemaal ontdooien. = Maak de chocoladecake met de mix voor chocoladecake, 125 g boter, 3 eieren en 4 eetl. melk (instructies: zie verpakking). Gebruik een tulbandvorm. Laat de cake na het bakken helemaal afkoelen. Ji Maak ondertussen de veenbessencompote: EE kook de veenbessen samen met 1 kaneelstokje en de bloemsuiker + 5 min. Boni Selection Bûche Mokka in een kookpot. Laat afkoelen en voeg de ontdooide frambozencoulis toe. 270 g Klop het eiwit los met een vork. Bestrijk (_Versmarkt ) de helft van de viooltjes met het eiwit ® (doe dit met een keukenpenseel) en 33,30 €/kg 8,99€ bestrooi met de kristalsuiker. Laat drogen op kamertemperatuur. Hou de andere helft apart voor de afwerking. Bereiding (10 min) 1 Maak het glazuur van de chocoladecake _ — _ le (instructies: zie verpakking) en werk de cake hiermee af. ee Balance 2 Snij de carambola in fijne plakjes. h | | Afwerking Werk de cake af met de veenbessencompote, € e | © El de carambola, de granaatappelpitten, de Boni Selection Balance | resterende kaneelstokjes, de gesuikerde viooltjes en de niet-gesuikerde viooltjes. Sweeties pralines 12 stuks 300 g 195 g Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) 345 kcal Vezels Marsepein omhuld met chocolade. Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers. Energie 2,08 Gezoet met maltitol. Vetten 22,68 Eiwitten 5,88 18,63 €/kg 5,59 € (waarvan) verzadigde vetzuren 14,2 g Zout 048 25,59 e/kg 4,99 € Koolhydraten 28,78 (waarvan) suikers 20,18 Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0 FE -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2545). Zo mist u geen kansen. 7 laagste prijzen

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29