Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EE

Fe

f

fi

\

ad

à :

U

N

Uw Harıver

Cr

ni

LE en

>

44

ie

7

St

D

5

dm

ö

>

yv

ES

N

N

%

à

de

©

Le]

5

ed

U

a

u

4

F

=

Mn.

KR

7

Es



à

EN

=

N

à

Rose

er en

ed

au!

d

\

or

nn

Fu

+

N

zu "

$

a

Ne

a

he

|

«

v

u u —

Kon

N

ne

us



En

e

.—

ni

ne

%

——

a

|

Rn

——

ji

à

=

LS

wg

in



— —

ugs.

—m.

1 (4 personen)

elke kant. Kruid met peper en zout. Zet opzij en hou

250; g nstärtviefjete (diepvries)

warm

=

1 kleine venkel

Warm ondertussen de fond op in een pannetje en

laat 1 min. koken

100 g wortelslierten (versmarkt)

MSC

1/2 plantje salie

Verhit 1 eetl. olijfolie in de braadpan van de vis en

bak de venkel 5 min. Roer er de fijngesnipperde salie

1 teentje knoflook

Jd

SE

8 dl gevogeltefond (bokaal)

de wortelslierten en het knoflook onder. Laat nog 1 à

(0)

5 eetl. olijfolie

2 min. opwarmen

Boni Selection

peper en zout

N

staartvisfilets

snuifje grof zeezout

FILER

Maak op elk bord een torentje van venkel en wortel

kg

8 (ontdooitijd + 15 min.)

LA

Graatloos. Wilde vis

en schik er 2 à 3 plakjes gebakken staartvis op. Werk

Laat de ef staartvis volledig ontdooien en snij in fijne

af met 2 blaadjes gebakken salie en de fond

Herkomst: IJsland

ee.

Pp

plakjes.

ch

ma,

Diepvries

Snij ondertussen de venkel in 2 en verwijder de

Lust uw kroost geen vis? Vervang dan de

harde kern. Snij vervolgens in flinterdunne reepjes

gebakken staartvis door gebakken kippenblokjes

58 €/kg

met een mes of op de mandoline

Snipper het knoflook fijn

Cetus Reserve Chardonnay

Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak

Zuid-Afrika

8 blaadjes salie 1 min. goudbruin aan elke kant

LeFort Tripel

Boni Selection

Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met

Sterk blond bier

pe

wortelslierten

e

grof zeezout

200 g

Snij 2 blaadjes salie fijn

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)

223 kcal Vezels

\

Versmarkt

)

g (10 min.)

Energie

198

Vetten

16,1g Eiwitten

11.08

1245 €/kg 2,49 €

verk 2 eetl. olijfolie in de braadpan van de salie

(waarvan) verzadigde vetzuren

32g Zout

148

en bak de staartvisplakjes 1 à 2 min. goudbruin aan

Koolhydraten

738

(waarvan) suikers

2,58

Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020