Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EE
Fe
f
fi
\
ad
à :
U
N
Uw Harıver
Cr
ni
LE en
>
44
ie
7
St
D
5
dm
ö
>
yv
ES
N
N
%
à
de
©
Le]
5
ed
U
a
u
4
F
=
Mn.
KR
7
Es
€
à
EN
=
N
à
Rose
er en
ed
au!
d
\
or
nn
Fu
+
N
zu "
$
a
Ne
a
he
|
«
v
u u —
Kon
N
ne
us
—
En
e
.—
ni
ne
%
——
a
|
Rn
——
ji
à
=
LS
wg
in
—
— —
ugs.
—m.
1 (4 personen)
elke kant. Kruid met peper en zout. Zet opzij en hou
250; g nstärtviefjete (diepvries)
warm
=
1 kleine venkel
Warm ondertussen de fond op in een pannetje en
laat 1 min. koken
100 g wortelslierten (versmarkt)
MSC
1/2 plantje salie
Verhit 1 eetl. olijfolie in de braadpan van de vis en
bak de venkel 5 min. Roer er de fijngesnipperde salie
1 teentje knoflook
Jd
SE
8 dl gevogeltefond (bokaal)
de wortelslierten en het knoflook onder. Laat nog 1 à
(0)
5 eetl. olijfolie
2 min. opwarmen
Boni Selection
peper en zout
N
staartvisfilets
snuifje grof zeezout
FILER
Maak op elk bord een torentje van venkel en wortel
kg
8 (ontdooitijd + 15 min.)
LA
Graatloos. Wilde vis
en schik er 2 à 3 plakjes gebakken staartvis op. Werk
Laat de ef staartvis volledig ontdooien en snij in fijne
af met 2 blaadjes gebakken salie en de fond
Herkomst: IJsland
ee.
Pp
plakjes.
ch
ma,
Diepvries
Snij ondertussen de venkel in 2 en verwijder de
Lust uw kroost geen vis? Vervang dan de
harde kern. Snij vervolgens in flinterdunne reepjes
gebakken staartvis door gebakken kippenblokjes
58 €/kg
met een mes of op de mandoline
Snipper het knoflook fijn
Cetus Reserve Chardonnay
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak
Zuid-Afrika
8 blaadjes salie 1 min. goudbruin aan elke kant
LeFort Tripel
Boni Selection
Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met
Sterk blond bier
pe
wortelslierten
e
grof zeezout
200 g
Snij 2 blaadjes salie fijn
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)
223 kcal Vezels
\
Versmarkt
)
g (10 min.)
Energie
198
Vetten
16,1g Eiwitten
11.08
1245 €/kg 2,49 €
verk 2 eetl. olijfolie in de braadpan van de salie
(waarvan) verzadigde vetzuren
32g Zout
148
en bak de staartvisplakjes 1 à 2 min. goudbruin aan
Koolhydraten
738
(waarvan) suikers
2,58
Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020