Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 10 van 56 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10
EE Fe f fi \ ad à : U N Uw Harıver Cr ni LE en > 44 ie 7 St D 5 dm ö > yv ES N N % à de © Le] 5 ed U a u 4 F = Mn. KR 7 Es € à EN = N à Rose er en ed au! d \ or nn Fu + N zu " $ a Ne a he | « v u u — Kon N ne us — En e .— ni ne % —— a | Rn —— ji à = LS wg in — — — ugs. —m. 1 (4 personen) elke kant. Kruid met peper en zout. Zet opzij en hou 250; g nstärtviefjete (diepvries) warm = 1 kleine venkel Warm ondertussen de fond op in een pannetje en laat 1 min. koken 100 g wortelslierten (versmarkt) MSC 1/2 plantje salie Verhit 1 eetl. olijfolie in de braadpan van de vis en bak de venkel 5 min. Roer er de fijngesnipperde salie 1 teentje knoflook Jd SE 8 dl gevogeltefond (bokaal) de wortelslierten en het knoflook onder. Laat nog 1 à (0) 5 eetl. olijfolie 2 min. opwarmen Boni Selection peper en zout N staartvisfilets snuifje grof zeezout FILER Maak op elk bord een torentje van venkel en wortel kg 8 (ontdooitijd + 15 min.) LA Graatloos. Wilde vis en schik er 2 à 3 plakjes gebakken staartvis op. Werk Laat de ef staartvis volledig ontdooien en snij in fijne af met 2 blaadjes gebakken salie en de fond Herkomst: IJsland ee. Pp plakjes. ch ma, Diepvries Snij ondertussen de venkel in 2 en verwijder de Lust uw kroost geen vis? Vervang dan de harde kern. Snij vervolgens in flinterdunne reepjes gebakken staartvis door gebakken kippenblokjes 58 €/kg met een mes of op de mandoline Snipper het knoflook fijn Cetus Reserve Chardonnay Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak Zuid-Afrika 8 blaadjes salie 1 min. goudbruin aan elke kant LeFort Tripel Boni Selection Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met Sterk blond bier pe wortelslierten e grof zeezout 200 g Snij 2 blaadjes salie fijn Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst) 223 kcal Vezels \ Versmarkt ) g (10 min.) Energie 198 Vetten 16,1g Eiwitten 11.08 1245 €/kg 2,49 € verk 2 eetl. olijfolie in de braadpan van de salie (waarvan) verzadigde vetzuren 32g Zout 148 en bak de staartvisplakjes 1 à 2 min. goudbruin aan Koolhydraten 738 (waarvan) suikers 2,58 Geldig van 2/12 te.m. 15/12/2020
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10