Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
oe
nenkô
4
—
Il
N
mr
=
me
Ma,
Ä
=
wi
Me
@,,
Fr
fé
a
„
se
En
a
ve
y
warm de melk lichtjes en
verdelen in de poffertjesp
lengte open
meng de gist erdoor.
pan met beslag en laat bakken.
men met de
Klop het ei met de suiker en het
Draai de poffertjes om als je
En DES
I
bakpoeder los. Voeg de melk met gist
van je poffertjes.
van de eidooiers, Kalk, al roerend, een
Zeef de bloem en meng eronder. Zo
warm het water op en
3-tal min op het v
bekom je een stevig b
|
smelt de chocolade eri
Verdeel wat banketbakkersroom op
Laat het beslag + 20 min rijzen op
Roer het klontje boter door d
een bord. Verdeel de poffertjes erover.
kamertemperatuur.
chocoladesaus om een mooi blinkende
Besprenkel met chocoladesaus en werk
Warm de poffertjespan op en smeer
saus te bekom
af met bloemsuike
goed in met boter of arachideolie.
de eidooiers
Vul een plastic spuitflesje met het
met de suiker en het eeen
Sd
n los
beslag om het mooi gelijkmatig te