Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

oe

nenkô

4



Il

N

mr

=

me

Ma,

Ä

=

wi

Me

@,,

Fr



a



se

En

a

ve

y

warm de melk lichtjes en

verdelen in de poffertjesp

lengte open

meng de gist erdoor.

pan met beslag en laat bakken.

men met de

Klop het ei met de suiker en het

Draai de poffertjes om als je

En DES

I

bakpoeder los. Voeg de melk met gist

van je poffertjes.

van de eidooiers, Kalk, al roerend, een

Zeef de bloem en meng eronder. Zo

warm het water op en

3-tal min op het v

bekom je een stevig b

|

smelt de chocolade eri

Verdeel wat banketbakkersroom op

Laat het beslag + 20 min rijzen op

Roer het klontje boter door d

een bord. Verdeel de poffertjes erover.

kamertemperatuur.

chocoladesaus om een mooi blinkende

Besprenkel met chocoladesaus en werk

Warm de poffertjespan op en smeer

saus te bekom

af met bloemsuike

goed in met boter of arachideolie.

de eidooiers

Vul een plastic spuitflesje met het

met de suiker en het eeen

Sd

n los

beslag om het mooi gelijkmatig te