Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mn. nn

a

2

ee

=

ih ee À,

ei

3

Ei

ee

gn

u

+ EEE

ae

sx

BE

SET ven at

RE

era

PPE a

vnd ar

Eni,

PN

Fe

ee

Sr

ne

en,

ee

Smaakmaker: OT

dre

enr

ER

ed

we

ln

Fo

js rad

Capellini met look

ik

We

mascarpone, shiitake

Ee

ee =

+

UE

Au

Set

waterkers en coppa

ke

El ae:

ar

Er

4 personen e 30 min + oven: 40 min

der

er

MHB

Er

&

ilk

Fr

4008 Boni capellini

are

1di

jal

an

Sid

1 bol look

rn g shiitake

nn

Sl

te

8

Boni mascarpone

TN es

bean

2 a salie

FL

Le +

1 bussel waterkers

Se ri ve

ra

zl han ur

50 g Spar pijnboompitten

barak oe

>

150 g Sp.

maen:

idee

g Parmezaanse kaas (in blok)

Boni olijfolii

heal

de

Sr

ee

we

4

sd

dd

Verwarm de oven voor op 20!

Nn

Leg de bol look in een ovenschotel en

besprenkel met wat olijfolie.

rade,

Fee:

w

Zet 40

in in de voorverwarmde oven

|

LS

>

u.

Snij het bovenste deel van de look eraf en

Et ef

duw het vruchtvlees ui

or ve

ur



Rooster de pijnboompitten alr roeren,

A =

je

goudbruin in een droge koekenpan op een

mat

rl

Snipper de salie fijn. Pel de sjalot en snipper

eb

Ra

een an

[1

1

N

Snij de shiitake in schijfje:

pe

RTS

|

hd

oo

FE

Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de

A

shiitake mooi bruin in de hete olie. Roer de

N



sjalot en salie erd:

EE

"

vo

/oeg de mascarpone toe en laat smelten

nj

Kruid met zwarte peper

PN

0

Laat sudderen op een zacht vuur.

11

a

Kook de capellini beetgaar in gezouten

ha an hin

34

water, zoals aangegeven op de verpakking

ne

+

Voeg wat van het pastakookvocht toe aa

=

de mascarponesaus, indien deze te droog

te

ne

12,

Schep de capellini na gaartijd uit het

a

Pe

Ta Ce

2.

mt

mn

pastawater en voeg bij de mascarponesaus

LE

nr

Laat nog kort even warm worde!

cht

| Poggio Al C

13.

Serveer op een bord Ee met enkele

Chianti Superiore, Castellani, Ital.

1

sneetjes coppa, stu

s Parmezaanse kaas,

* aroma’s van gestoofd fruit, kersenpit en hout

toefjes SR de MSIE en

* sappig en rond

wat fleu

ke

Ons vakmanschap drink je met verstand

V2,

En

=