Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Spar Folder 01.02.2021

Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44

mn. nn a 2 ee = ih ee À, ei 3 Ei ee gn u + EEE ae sx BE SET ven at RE era PPE a vnd ar Eni, PN Fe ee Sr ne en, ee Smaakmaker: OT dre enr ER ed we ln Fo js rad Capellini met look ik We mascarpone, shiitake Ee ee = + UE Au Set waterkers en coppa ke El ae: ar Er 4 personen e 30 min + oven: 40 min der er MHB Er & ilk Fr 4008 Boni capellini are 1di jal an Sid 1 bol look rn g shiitake nn Sl te 8 Boni mascarpone TN es bean 2 a salie FL Le + 1 bussel waterkers Se ri ve ra zl han ur 50 g Spar pijnboompitten barak oe > 150 g Sp. maen: idee g Parmezaanse kaas (in blok) Boni olijfolii heal de Sr ee we 4 sd dd Verwarm de oven voor op 20! Nn Leg de bol look in een ovenschotel en besprenkel met wat olijfolie. rade, Fee: w Zet 40 in in de voorverwarmde oven | LS > u. Snij het bovenste deel van de look eraf en Et ef duw het vruchtvlees ui or ve ur — Rooster de pijnboompitten alr roeren, A = je goudbruin in een droge koekenpan op een mat rl Snipper de salie fijn. Pel de sjalot en snipper eb Ra een an [1 1 N Snij de shiitake in schijfje: pe RTS | hd oo FE Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de A shiitake mooi bruin in de hete olie. Roer de N ‚ sjalot en salie erd: EE " vo /oeg de mascarpone toe en laat smelten nj Kruid met zwarte peper PN 0 Laat sudderen op een zacht vuur. 11 a Kook de capellini beetgaar in gezouten ha an hin 34 water, zoals aangegeven op de verpakking ne + Voeg wat van het pastakookvocht toe aa = de mascarponesaus, indien deze te droog te ne 12, Schep de capellini na gaartijd uit het a Pe Ta Ce 2. mt mn pastawater en voeg bij de mascarponesaus LE nr Laat nog kort even warm worde! cht | Poggio Al C 13. Serveer op een bord Ee met enkele Chianti Superiore, Castellani, Ital. 1 sneetjes coppa, stu s Parmezaanse kaas, * aroma’s van gestoofd fruit, kersenpit en hout toefjes SR de MSIE en * sappig en rond wat fleu ke Ons vakmanschap drink je met verstand V2, En =

Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44