Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn. nn
a
2
ee
=
ih ee À,
ei
3
Ei
ee
gn
u
+ EEE
ae
sx
BE
SET ven at
RE
era
PPE a
vnd ar
Eni,
PN
Fe
ee
Sr
ne
en,
ee
Smaakmaker: OT
dre
enr
ER
ed
we
ln
Fo
js rad
Capellini met look
ik
We
mascarpone, shiitake
Ee
ee =
+
UE
Au
Set
waterkers en coppa
ke
El ae:
ar
Er
4 personen e 30 min + oven: 40 min
der
er
MHB
Er
&
ilk
Fr
4008 Boni capellini
are
1di
jal
an
Sid
1 bol look
rn g shiitake
nn
Sl
te
8
Boni mascarpone
TN es
bean
2 a salie
FL
Le +
1 bussel waterkers
Se ri ve
ra
zl han ur
50 g Spar pijnboompitten
barak oe
>
150 g Sp.
maen:
idee
g Parmezaanse kaas (in blok)
Boni olijfolii
heal
de
Sr
ee
we
4
sd
dd
Verwarm de oven voor op 20!
Nn
Leg de bol look in een ovenschotel en
besprenkel met wat olijfolie.
rade,
Fee:
w
Zet 40
in in de voorverwarmde oven
|
LS
>
u.
Snij het bovenste deel van de look eraf en
Et ef
duw het vruchtvlees ui
or ve
ur
—
Rooster de pijnboompitten alr roeren,
A =
je
goudbruin in een droge koekenpan op een
mat
rl
Snipper de salie fijn. Pel de sjalot en snipper
eb
Ra
een an
[1
1
N
Snij de shiitake in schijfje:
pe
RTS
|
hd
oo
FE
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de
A
shiitake mooi bruin in de hete olie. Roer de
N
‚
sjalot en salie erd:
EE
"
vo
/oeg de mascarpone toe en laat smelten
nj
Kruid met zwarte peper
PN
0
Laat sudderen op een zacht vuur.
11
a
Kook de capellini beetgaar in gezouten
ha an hin
34
water, zoals aangegeven op de verpakking
ne
+
Voeg wat van het pastakookvocht toe aa
=
de mascarponesaus, indien deze te droog
te
ne
12,
Schep de capellini na gaartijd uit het
a
Pe
Ta Ce
2.
mt
mn
pastawater en voeg bij de mascarponesaus
LE
nr
Laat nog kort even warm worde!
cht
| Poggio Al C
13.
Serveer op een bord Ee met enkele
Chianti Superiore, Castellani, Ital.
1
sneetjes coppa, stu
s Parmezaanse kaas,
* aroma’s van gestoofd fruit, kersenpit en hout
toefjes SR de MSIE en
* sappig en rond
wat fleu
ke
Ons vakmanschap drink je met verstand
V2,
En
=