Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

on the go @

‘Sabzi’ is een Perzische kruidenmix van, meestal, munt

dragon, koriander, dille, bieslook en peterselie. De mix heeft

een verfrissend effect op de smaakpapillen en past bij tal van

Perzische gerechten. Al verwerken de Perzen de men;

N

graag in een smaakvolle frittata.

8 personen

lu

Fr,

W

4

300 g Spar jonge spinazieblaadjes

d

|

om

2 bosjes ker

j

H

60 g verse dille

20 g bieslook

1 bosje lente-ui

1 kl kurku

8 Spar eieren

Pd

PL À

2elBo

i bloet

#

PE

2elBoni Grise og

2

JE:

a

MM,

EP

% el bakpo

%kl a

Es

et

lue

al

Li

\ z

100 g Spar

is

5

B

en

a1

al

ji

3 el Spar gedroogde veenbessen

=

Boni olijfolie

2

é

.

ed

ke

4

=

=,

.Y

ronde bakvorm (® 24 cm)

4

; à

À

a

|

PS

D

>

Verwarm de oven voor op 180°C

N

‚4

$

Hak de walnoten fijn.

=

ed

>

Hak de spinazie en alle kruiden fijn

ER

Pa

x

4

Snij de lente-uitje

Fe

er

Verwarm 3 el olijfolie i in een ruime

Ka

Yu

[a

pan en roerbak de spinazie en krui-

P;

den met de lente-ui enkele

Voeg de kurkuma toe en bak nog

NT



I

+

re

Schep het kruidenmengsel in een

sE

kom en laat wat

I

ar

=

à

#4

u

Roer de eieren los met de yoghurt

)

ni

Voeg bloem en bakpoeder toe en

Lau

à

ef

roer tot een glad mengsel. Kruid

I

er

7

met versgemalen peper e

ze

x

+

à

Fi

"El

à

Meng het kruidenmengsel in

Ki

y.

porties door de eieren. Roer goed

door tot alles mooi gemengd is

su

Schep de noten en veenbessen

Bekleed een bakvorm met bak-

sh

nn

papier en giet het mengsel erin

Zet in de voorverwarmde oven en

bak in 30 à 40 min goudbruin en

!

u

Haal uit de oven en laat afkoelen.

Snij i In ge en serveer warm,

lauw of ko