Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Je

Sesamvoorgerecht met

gerookte zalm, wakame

en udonnoedels

*

4 personen e 40 min

di

mt

200 g Spar jonge bladspinazie

1 rode chili

jt

140 g Spar gerookte zalm

akame

50 g Spar

75 g Spar sesamzaadjes

lage op 0

lels:

A

®

mi die ie,

1 kl droge sherry

1 el Boni sojasaus

1 kl vissaus

1el Boni sesamolie

90 g udonnoedel

=

200 gricotta

ü

1 avocado

sap van 1 limoen

an

arachideolie

Ne

LO

ve

Le

m

Rooster de sesamzaadjes al roerend goud-

AR

p

[22

LEE

bruin in een droge koekenpan op een matig

Nn

Vize of mix met een hakmolen 50 g van

il

de geroosterde sesamzaadjes met de suiker

fijn. Voeg de sherry, ee en vissaus toe

nee

en mix verder tot eel

a!

w

Kook de ion oedkel beetgaar, zoals aan-

gegeven op de ve

wr

ed

ag)

>

Giet af, spoel koud onder stromend water



en laat uitlekken. Roer de sesamoli

rm

Vas

u

Roer de ricotta los. Breng op smaak met

limoensap en zo

a

Pel de avocado, verwijder de pit en snij in

schijfjes van 0,5 cm.

Ss

Verwijder de nn en n steel van de

chilipeper en snippe

wi

co

ek

Verhit wat en in een pan. Roerbak

de spinazie met de chilipeper, tot de spina-

un

Es

zie geslonken is. Kruid met zo

w

Serveer de noedels op de sesampasta met

Comte de Br

de gestoofde spinazie en frisse rico!

LLC

Méthode nenten, Brut, Luxemburg

PN

©

Werk af met de gerookt

zalm, wakame en

als appel, limoen en peer

enkele schijfjes avoca

m

Gs fris, met een subtiel zuurtje

Versier met de overige sende,

Ons vakmanschap drink je met verstand