Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kookduel ®

Thaise groene curry met mosselen

Chinese zoetzure kip of ‘koe lu kai

4 personen » 30 min

4 personen e 1u

3 bosjes koriander

800 ml Go-Tan kokosmelk

750 gkippendijfilet

6 teentj

2 el Go-Tan vissaus

1rod

le en groene paprika

2 Spar eieren

cl

2kg A mosselen

4 lente-uit

3 el maïzena

4 citroengrasstengels

2 lim

plantaardige frituurolie

zoetzure

8 lente-uit;

” 8 peus

li

1 blikje Bari: ananas in stukjes

pilipili

ananassa

van 2 limoenen

150g aspergetips

witte rijst

2 tenen look

arachideolie

marinade

1elBoni Kr

1 el Boni sojasaus

2 el witte wi

Lel

Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander en hou apart.

2 el blonde tande

of

2 el Boni

r

+

m

+

r

1 el maïzena

J

L

L

Pel de |

L

p

J

hi

+

M

4

L

I

ij

degember en snij in Aukes: Snij het zachte gedeelte van het

L

dl

r

citroengras en de piccantinapepers in plakjes

le marinade. Laat rusten

de

ikje:

Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

lente-ui, de gember, het limoensap, de vi

au:

het citroen-

wenwijden de Bat en zaadljpien van u paprika’ s. ul

niet al

I+

gras en de piccantinapepers in de blender en mix tot een

7

+

p

p

Klil

pasta (= groene curr

a

|

4

L

I

L

maatbeker en vul verder aan

Snij het groen van de lente- ui i

F

Y

voor de afwerl

fijn. Doe samen

F

Sn

Snij de broed in keine roosjes. Snij de aspergetips schuin in

de rest van de sausingrediönten i in de blender en mi

2en

u de kopjes

a

Beslag: klop de eieren los met de maïzena tot een glad beslag.

Was de mosselen gro’ ie

rwarm 2 cm frituurolie in een pot. H

a | de gemarineerde



PP

het be lag en frituur i

F

Verwarm Lel arachidealieir ineen grote pet: en roerbak hierin

|

+

se

L

p

L

p

Voeg de broccoli, peultjes en en toe Kook beet-

J

4

I

k

d

en breng sen de kook.

L

À

Schud regelmatig op en zet terug op het vuur. Draai het vuur

tot de kip gaar i

uit Wanneer de mean open ai

dikte heeft. Kruid met zout en wat pilipili

-

m

met

„one er

J

witte rijst.

Hs

ind

I

L

jes. Serveer met partjes limoen.

Voeg eventueel nog wat

Go-Tan bamboescheuten

toe aan de zoetzure saus

ain

Château Les Vergnes

sv

Bordeaux, Frankrijk

Maredsous Bruin (8%)

Ci

st

vignondruif,

expressieve

fruitig en toetsen van bloe:

« toetsen van karamel en fruit

* frisse en evenwichtige smaak

« hergisting op fl

Ons vakmanschap drink je met verstand ®