Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kookduel ®
Thaise groene curry met mosselen
Chinese zoetzure kip of ‘koe lu kai
4 personen » 30 min
4 personen e 1u
3 bosjes koriander
800 ml Go-Tan kokosmelk
750 gkippendijfilet
6 teentj
2 el Go-Tan vissaus
1rod
le en groene paprika
2 Spar eieren
cl
2kg A mosselen
4 lente-uit
3 el maïzena
4 citroengrasstengels
2 lim
plantaardige frituurolie
zoetzure
8 lente-uit;
” 8 peus
li
1 blikje Bari: ananas in stukjes
pilipili
ananassa
van 2 limoenen
150g aspergetips
witte rijst
2 tenen look
arachideolie
marinade
1elBoni Kr
1 el Boni sojasaus
2 el witte wi
Lel
Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander en hou apart.
2 el blonde tande
of
2 el Boni
r
+
m
+
r
1 el maïzena
J
L
L
Pel de |
L
p
J
hi
+
M
4
L
I
ij
degember en snij in Aukes: Snij het zachte gedeelte van het
L
dl
r
citroengras en de piccantinapepers in plakjes
le marinade. Laat rusten
de
ikje:
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
lente-ui, de gember, het limoensap, de vi
au:
het citroen-
wenwijden de Bat en zaadljpien van u paprika’ s. ul
niet al
I+
gras en de piccantinapepers in de blender en mix tot een
7
+
p
p
Klil
pasta (= groene curr
a
|
4
L
I
L
maatbeker en vul verder aan
Snij het groen van de lente- ui i
F
Y
voor de afwerl
fijn. Doe samen
F
Sn
Snij de broed in keine roosjes. Snij de aspergetips schuin in
de rest van de sausingrediönten i in de blender en mi
2en
u de kopjes
a
Beslag: klop de eieren los met de maïzena tot een glad beslag.
Was de mosselen gro’ ie
rwarm 2 cm frituurolie in een pot. H
a | de gemarineerde
w©
PP
het be lag en frituur i
F
Verwarm Lel arachidealieir ineen grote pet: en roerbak hierin
|
+
se
L
p
L
p
Voeg de broccoli, peultjes en en toe Kook beet-
J
4
I
k
d
en breng sen de kook.
L
À
Schud regelmatig op en zet terug op het vuur. Draai het vuur
tot de kip gaar i
uit Wanneer de mean open ai
dikte heeft. Kruid met zout en wat pilipili
-
m
met
„one er
J
witte rijst.
Hs
ind
I
L
jes. Serveer met partjes limoen.
Voeg eventueel nog wat
Go-Tan bamboescheuten
toe aan de zoetzure saus
ain
Château Les Vergnes
sv
Bordeaux, Frankrijk
Maredsous Bruin (8%)
Ci
st
vignondruif,
expressieve
fruitig en toetsen van bloe:
« toetsen van karamel en fruit
* frisse en evenwichtige smaak
« hergisting op fl
Ons vakmanschap drink je met verstand ®