Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

start to kook ©

Papillot in O stapper _

Papillot van skrei

ee

u

met noten-fetakorst

É

4 personen » 20 min

4 x 150 g skrei (jonge kabeljauw)

É

1rode puntpaprika

ul

{

3 el Spar groene olijven

|

1 cou

+

+

rte ors

10

energie

70 g fe!

Le z

groene ki

un

N

platte peterselie, dille, kervel, ...)

ah

bakra

wi

Spoel de skrei en dep droog.

Was de puntpaprika en courgette

Pel de rode ui en snij in ringen.

Snij de groenten en olijven fijn

U1 PB W NH

oten-fetakorst: mi

e feta,

notenmengeling en gewassen

kruiden samen fijn tot een pasta.



a

Rol de pasta uit tussen 2 bak-

papiertjes en laat afkoelen in de

koelkast.



M

rm de oven voor op 180°C.

co

Verdeel de groenten over 4 vier-

#

kante stukken bakpapier.

vo

Leg de 4 stukken vis op de

13

anciens korst door het

bakpapier in de juiste grootte en

schik op de vis.

2

Kruid het geheel met zout en

fer een extra vel bakpapier op de

vis en plooi de 2 vellen samen tot

een papillot.

er

Pak het geheel niet

Gaar de papillot gedurende

A

in in de voorverwarmde

de stvak in.

mn.

EN

Er moet lucht

Halde papillot uit de oven, snij

or

over 1

open en sprenkel wat citroensap

kunnen circuleren

om de ingvediënten

Bekijk het filmpje

de stomen.

op www.mijfspar.bel