Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
start to kook ©
Papillot in O stapper _
Papillot van skrei
ee
u
met noten-fetakorst
É
4 personen » 20 min
4 x 150 g skrei (jonge kabeljauw)
É
1rode puntpaprika
ul
{
3 el Spar groene olijven
|
1 cou
+
+
rte ors
10
energie
70 g fe!
Le z
groene ki
un
N
platte peterselie, dille, kervel, ...)
ah
bakra
wi
Spoel de skrei en dep droog.
Was de puntpaprika en courgette
Pel de rode ui en snij in ringen.
Snij de groenten en olijven fijn
U1 PB W NH
oten-fetakorst: mi
e feta,
notenmengeling en gewassen
kruiden samen fijn tot een pasta.
—
a
Rol de pasta uit tussen 2 bak-
papiertjes en laat afkoelen in de
koelkast.
LÉ
M
rm de oven voor op 180°C.
co
Verdeel de groenten over 4 vier-
#
kante stukken bakpapier.
vo
Leg de 4 stukken vis op de
13
anciens korst door het
bakpapier in de juiste grootte en
schik op de vis.
2
Kruid het geheel met zout en
fer een extra vel bakpapier op de
vis en plooi de 2 vellen samen tot
een papillot.
er
Pak het geheel niet
Gaar de papillot gedurende
A
in in de voorverwarmde
de stvak in.
mn.
EN
Er moet lucht
Halde papillot uit de oven, snij
or
over 1
open en sprenkel wat citroensap
kunnen circuleren
om de ingvediënten
Bekijk het filmpje
de stomen.
op www.mijfspar.bel