Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Crêpes Suzette met
vanille-ijs
10 personen e 30 min
10 pannenkoel
(zie basisrecept op p. 74)
vanille-ijs
sinaasappelsaus.
100 g suiker
scheutje Mandarine Napoléon
5 dl sinaasappelsap
1 van
1 kaneelstok
3 sinaasappelen
BH
Bereid het pannenkoekendeeg zoals
beschreven in het basisrecept o
7
N
Sinaasappelsaus: zet de suiker
met 2 el water op het vuu
nlaat
zachtjes goudbruin karamelliseren
w
et Mandarine Napoléon
het sinaasappels.
>
Snij de vanillestok open in de lengte
Gefrituurde, hartige pannenkoeken
eg samen met de kaneelstok
met prei, ham en kaas
u
Laat alles zachtjes 15 min inkoken.
8 stuks + 30 min
a
s de sinaasap
|
S
Snij met een dunschiller de schil
1 stengel prei
paneermeel
40 g Boni bloem
van 1 sinaasappel en snij heel fijn
2 eiwitte
4 dl Boni melk
oo
6 sneetjes Spar
Voeg de fijngesneden schil toe aan
ekookte ham
Boni bloem
100 g Spar gemalen kaas
de saus en laat nog 10 min mee-
8p
prutt
tel
(zie basisrecept op p. 74)
30 g Spar boter
friteuse
©
Snij de sinasappel” a vif’ en voe
de sinaasappelstukjes de laatste
vuur, onder voortdurend roeren
5 mi
oe aan
Bereid het pannenkoekendeeg zoals
m
©
Bak de pannenkoeken
N
r
FR
p. 74, maar laat de suiker wi
Zet het vuur uit en roer de gemalen
Vouw de pannenkoeken in 4 en
Nn
Kaassaus: smelt de boter en voeg de
kaas door de saus. Kruid met peper
warm ze
In de saus.
bloem toe. Laat kort ‘droog’ koken op
en zou
=
N
Si
er de pannenkoeken met een
een matig vuur (= roux
x).
Besmeer een pannenkoek met de
bolletje vanille-ijs.
w
Giet de koude melk Si de roux en
lauwe kaas pressaus.
roer C
d
+
krij
de kaassaus niet meer we, gka
>
10
Een its frissere,
Snij es de prei fijn en was
Paneer de rolletjes door ze nek door
de bloem te halen, daarna door de
vi
Snij ook de ham fi
losgeklopte eiwitten en als laatste
saus? Voeg dan
a
Voeg de gesneden prei en ham
door het paneer
enkele dvuppels
aan de saus en laat kort op een matig
11
Frituur de Sannenkoeken op 180°C in
de frite
eee eeseesssesseseeeseseeseeeseeseseseesseeseeseeeeeeseeessesseseeeeeeseeeseseseeseesseesseseeseeeessesssesseeseeesseee
citvoensap toe.