Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
_ /
D”
7
Spruitjes met mieriks-
wortelsaus, gebakken
patatjes en spek
4 personen » 55 min
5
1 kg Spar vastkokende aardappelen
800 g spruitjes
600 g vers, dikgesneden Spar spek
40 g Boni vloeiende bloem
500 ml Boni volle melk
70 g mierikswortelroom
nootm
t
100 g Spar ongezouten boter
+
% bosje bieslook
ad
D.
+
1. Schil de aardappelen en kook ze gaar
in licht gezouten water. Giet af en laat
2. Reinig de spruitjes. Verwijder de
buitenste blaadjes. Prik met de punt
=w
ee
in
van een mesje een kruisje in de kern
EN
Fe
aan de onderkant van elk spruitje.
3 EE licht gezouten water aan de
00
nee de spruitjes gaar in
Baan
Ds
4. Smelt die 8 boter inde ien en
fr)
roer de bloem er met een
opper
door. Blus al roerend en end
met de
elk. Breng aan de kook
nf
laat enkele min rustig doorkoken. Blijf
ar
5. Voeg de mierikswortelroom toe.
Kruid met zwarte peper, zout en
nootm
6. Smelt 2 8 on: in een antikleefpan
en bak de patatjes al en
krokant langs alle zijde
7. Bak ondertussen het spek krokant in
20 g boter. Kruid met zwarte peper en
8. Snipper de bieslook fijn.
9. Serveer de patatjes met spek en
1
spruitjes en giet er wat mieriks-
LL
Tripel d'Anvers (8%
)
wortelsaus over. Werk af met bieslook.
}
lichtzoete aanzet
volmondige afdronk
Ons vakmanschap drink je met verstand