Spar - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®

_ /

D”

7

Spruitjes met mieriks-

wortelsaus, gebakken

patatjes en spek

4 personen » 55 min

5

1 kg Spar vastkokende aardappelen

800 g spruitjes

600 g vers, dikgesneden Spar spek

40 g Boni vloeiende bloem

500 ml Boni volle melk

70 g mierikswortelroom

nootm

t

100 g Spar ongezouten boter

+

% bosje bieslook

ad

D.

+

1. Schil de aardappelen en kook ze gaar

in licht gezouten water. Giet af en laat

2. Reinig de spruitjes. Verwijder de

buitenste blaadjes. Prik met de punt

=w

ee

in

van een mesje een kruisje in de kern

EN

Fe

aan de onderkant van elk spruitje.

3 EE licht gezouten water aan de

00

nee de spruitjes gaar in

Baan

Ds

4. Smelt die 8 boter inde ien en

fr)

roer de bloem er met een

opper

door. Blus al roerend en end

met de

elk. Breng aan de kook

nf

laat enkele min rustig doorkoken. Blijf

ar

5. Voeg de mierikswortelroom toe.

Kruid met zwarte peper, zout en

nootm

6. Smelt 2 8 on: in een antikleefpan

en bak de patatjes al en

krokant langs alle zijde

7. Bak ondertussen het spek krokant in

20 g boter. Kruid met zwarte peper en

8. Snipper de bieslook fijn.

9. Serveer de patatjes met spek en

1

spruitjes en giet er wat mieriks-

LL

Tripel d'Anvers (8%

)

wortelsaus over. Werk af met bieslook.

}

lichtzoete aanzet

volmondige afdronk

Ons vakmanschap drink je met verstand