Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
Mousse
van perenlikeur
124 E/PERSOON + 6 PERSO-
NEN « 25 MINUTEN + 2UUR
e
KOELEN
DIT HEB JE NODIG
eieren « 80 g suiker «
sap en geraspte schil
s
van 1 citroen + 1 el extra
citroensap « 4 gelatine-
blaadjes + 200 ml verse
room 35% « 2 el vanille-
suiker « 100 ml peren-
Em
likeur « 20 g pistache-
nootjes « 2 peren
[172
een glaasje
ZO MAAK JE HET
1 Splits de eieren. Klop
renlikeur
de eidooiers met de sui-
ker en de citroenrasp tot
dt
een dik wit mengsel. Laat
El
de gelatine 5 minuten in
koud water weken.
zn
2 Verwarm het citroen-
sap. Knijp de gelatine uit
Am
en los op in het warme
citroensap. Laat een
=
beetje afkoelen. Klop
het citroensap door het
he
eimengsel.
3 Klop de eiwitten stijf.
ki
Klop in een andere kom
de room met de vanille-
suiker stijf. Meng de
perenlikeur door het
ei- en citroenmengsel
oes
en spatel daarna de
slagroom en vervolgens
het eiwitschuim onder
dé
jj
het mengsel. Verdeel dit
over lage glazen en laat
27
minstens 2 uur koelen.
RAR rar
& Hak de pistachenoot-
jes fijn. Haal met een
parisienneboor kleine
Witte no bake chocoladetaart
bolletjes uit de geschil-
de peren of snij er met
L WE
een dunschiller dunne
2»
plakjes af. Bedruppel
ai
x
met citroensap zodat de
EZ
Het recept van deze
peer niet verkleurt. Werk
chocoladetaart en latte
de mousse af met de
macchiato met speculaas
peerbolletjes of -plakjes
vind je op
en strooi er wat pistache-
nootjes over. Serveer
Latte maechiato
Wi
meteen.
60 + LIDL THINGS