Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

Mousse

van perenlikeur

124 E/PERSOON + 6 PERSO-

NEN « 25 MINUTEN + 2UUR

e

KOELEN

DIT HEB JE NODIG

eieren « 80 g suiker «

sap en geraspte schil

s

van 1 citroen + 1 el extra

citroensap « 4 gelatine-

blaadjes + 200 ml verse

room 35% « 2 el vanille-

suiker « 100 ml peren-

Em

likeur « 20 g pistache-

nootjes « 2 peren

[172

een glaasje

ZO MAAK JE HET

1 Splits de eieren. Klop

renlikeur

de eidooiers met de sui-

ker en de citroenrasp tot

dt

een dik wit mengsel. Laat

El

de gelatine 5 minuten in

koud water weken.

zn

2 Verwarm het citroen-

sap. Knijp de gelatine uit

Am

en los op in het warme

citroensap. Laat een

=

beetje afkoelen. Klop

het citroensap door het

he

eimengsel.

3 Klop de eiwitten stijf.

ki

Klop in een andere kom

de room met de vanille-

suiker stijf. Meng de

perenlikeur door het

ei- en citroenmengsel

oes

en spatel daarna de

slagroom en vervolgens

het eiwitschuim onder



jj

het mengsel. Verdeel dit

over lage glazen en laat

27

minstens 2 uur koelen.

RAR rar

& Hak de pistachenoot-

jes fijn. Haal met een

parisienneboor kleine

Witte no bake chocoladetaart

bolletjes uit de geschil-

de peren of snij er met

L WE

een dunschiller dunne



plakjes af. Bedruppel

ai

x

met citroensap zodat de

EZ

Het recept van deze

peer niet verkleurt. Werk

chocoladetaart en latte

de mousse af met de

macchiato met speculaas

peerbolletjes of -plakjes

vind je op

en strooi er wat pistache-

nootjes over. Serveer

Latte maechiato

Wi

meteen.

60 + LIDL THINGS