Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VE.
=
=
=
e
=
E
=
nes
ee
SE,
LA
2
Ne
ed
=
sr
x
5
7
=
Pr
£
er IE:
#3
\
le
N
\ N
if
2:
à x
il
LE
8
ea
Pe
Ie
ni
rn en
ee
Sr
.
rin
|
Ee
=
M
#
Mit
fl
rs
1 ; er
aasballties
=
0,84 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 40 MINUTEN
Sa
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
SERVEER ER ZELFGEMAAKTE
1 ui, gesnipperd « 1 teentje knoflook,
1 Bak de ui met de look glazig in olijfolie.
SOEPSTENGELS BIJ
perst + 0,5 bloemkool,
roosjes +
Voeg de bloemkool, knolselder en aard-
Verwarm het water op eenlaag vuur
0,5 knolselder, in blokje:
1 bloemige
appelstukjes toe en bak even mee. Giet
met de olie, bloem en zout en roer tot
aardappel, in blokjes « 2
enbouillon-
er water bij tot alles onder staat. Brokkel
een samenhangende bal. Zet het vuur
blokjes « 40 gwalnoten,
iingehakt +
er de bouillonblokjes bij en breng aan de
uit en laat het deeg een beetje afkoelen.
200 g verse roomkaas natuur « bel fijnge-
kook. Laat 20 minuten sudderen.
Verwarm de oven voor op 220°C. Roer de
hakte bieslook » olijfolie peper en zout
2 Roer de gehakte walnoten onder de
kaas en het geklutst ei onder het deeg.
Voor de soepstengels (15 stuks - 30 min.}:
roomkaas. Rol er kleine balletjes van en
Schep het deeg in een spuitzak met
haal door de bieslook. Zet koel.
50 g water + 2 el zonnebloemolie + 40 g
kleine mondjenspuit slierten van 15 cen-
bloem + 2 el geraspte parmezaan + snuf
3 Mix de soep glad. Schep in kommen
timeter op een met bakpapier beklede
zout « 1 ei
en verdeel er de roomkaasballetjes over.
bakplaat. Zet 10 à 15 minuten in de oven
Druppel er nog wat olijfolie over,
L
tek de stengels goudbruin zijn.
L
ma
F un fs «25 >