Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.

Hier is pagina 25 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 25
VE. = = = e = E = nes ee SE, LA 2 Ne ed = sr x 5 7 = Pr £ er IE: #3 \ le N \ N if 2: à x il LE 8 ea Pe Ie ni rn en ee Sr . rin | Ee = M # Mit fl rs 1 ; er aasballties = 0,84 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 40 MINUTEN Sa DIT HEB JE NODIG ZO MAAK JE HET SERVEER ER ZELFGEMAAKTE 1 ui, gesnipperd « 1 teentje knoflook, 1 Bak de ui met de look glazig in olijfolie. SOEPSTENGELS BIJ perst + 0,5 bloemkool, roosjes + Voeg de bloemkool, knolselder en aard- Verwarm het water op eenlaag vuur 0,5 knolselder, in blokje: 1 bloemige appelstukjes toe en bak even mee. Giet met de olie, bloem en zout en roer tot aardappel, in blokjes « 2 enbouillon- er water bij tot alles onder staat. Brokkel een samenhangende bal. Zet het vuur blokjes « 40 gwalnoten, iingehakt + er de bouillonblokjes bij en breng aan de uit en laat het deeg een beetje afkoelen. 200 g verse roomkaas natuur « bel fijnge- kook. Laat 20 minuten sudderen. Verwarm de oven voor op 220°C. Roer de hakte bieslook » olijfolie peper en zout 2 Roer de gehakte walnoten onder de kaas en het geklutst ei onder het deeg. Voor de soepstengels (15 stuks - 30 min.}: roomkaas. Rol er kleine balletjes van en Schep het deeg in een spuitzak met haal door de bieslook. Zet koel. 50 g water + 2 el zonnebloemolie + 40 g kleine mondjenspuit slierten van 15 cen- bloem + 2 el geraspte parmezaan + snuf 3 Mix de soep glad. Schep in kommen timeter op een met bakpapier beklede zout « 1 ei en verdeel er de roomkaasballetjes over. bakplaat. Zet 10 à 15 minuten in de oven Druppel er nog wat olijfolie over, L tek de stengels goudbruin zijn. L ma F un fs «25 >
Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 25