Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

Fazantref kalkeen? Genoeg feesten

em wiel Te meelen kiezen

Ovengebakken

surf & turf kalkoen met

PRODUCT

eN

geroosterde wortelen en

notenerunch

(4,28 E/PERSOON « 6 PERSONEN « 2 UUR 15 MIN.

DIT HEB JE NODIG

A

1kalkoen van 3 kg « 6 wortelen « 100 9

pecannoten « 1 teentje knoflook, geperst +

EE

2eltijmblaadjes + boter + peper en zout

Voor de vulling: 200 g couscous + 450 g

en

scampi's « 1 mango « 80 g amandelnoten «

+ FAZANTFILET

F

sel

ingehakte bieslook « 3 el fijngehakte

in de koeling - 220g

us

koriander + 2 el citroensap « 1 el paprika-

27,23 Erg

Tes

poeder « 1 tl cayennepeper » olijfolie +

en

er

peper en zout

eN

à

ZO MAAK JE HET

1 Maak de vulling: bereid de couscous

zoals vermeld op de verpakking. Pel de

scampi's, verwijder het darmkanaal en

+ IBERICO DE

snij in blokjes. Snij het vruchtvlees van de

BELLOTA € 3,99

mango's in blokjes en hak de amandel-

in de koeling -50 g

79,80 €/kg

Fazant op jagerswijze met

noten grof. Meng onder de scampi's. Voeg

de gare couscous, fijngehakte bieslook,

gevulde pasta

koriander, citroensap, droge kruiden en

(6,64 EJPERSOON « 6 PERSONEN « 50 MIN

een scheutje olijfolie toe en kruid met

peper en zout.

DIT HEB JE NODIG

2 Verwarm de oven voor op 220°C. Vul

6 fazantfilets « 100 g Iberico de Bellota,

de kalkoen met het mengsel en bind met

klein gesneden « 1 ui, gesnipperd « 4 teen-

keukentouw dicht. Leg de kalkoen in een

tjes knoflook, geperst « 4 stengels selder,

ovenschaal, bestrijk de bovenkant met

in blokjes 2 el tomatenpuree + 600 mL

blokjes boter en kruid alles nog eens met

rode wijn « 600 g kerstomaatjes « 4 takjes

peper en zout. Zet 30 minuten in de oven.

tijm + 700 9 gevulde pasta met fontina-

Overgiet de kalkoen regelmatig met het

spinazievulling 3 el fijngehakte peterselie

braadvocht. Verlaag de oventemperatuur

« olijfolie « peper en zout

ONZE WIJNTIP

« GEVULDE PASTA

naar 180°C en bak nog 1,5 uur verder. Dek

€1,79

Domaine Saint Germain

de kalkoen af met aluminiumfolie als het

met fontina-spinazie,

ZO MAAK JE HET

Bourgogne Pinot Noir AOP

velte donker wordt.

champignon-truffel,

1 Verwarm de oven voor op 190°C. Kruid

€5,99

3 Schil de wortelen en snij ze in de lengte

ricotta-spinazie of

de fazantfilets met peper en zout. Bak ze

Frankrijk, Bourgogne

in vier. Kook ze 8 minuten in licht gezou-

eekhoorntjesbrood

2018

ten water. Giet het kookvocht af en laat

in de koeling - 250g

rondom bruin in olijfolie in een ovenvaste

12,5% vol. - 75 cl- 7,99 €/L

7,16 E/kg

pan. Haal ze uit de pan. Bak in dezelfde

ze even op het vuur uitdampen. Bestrijk

OOK LEKKER BIJ

pan de ham met de ui, look en selder

aperitief, gevogelte

de groenten met olijfolie. Rooster de

2 minuten.

& rood vlees

pecannoten in een droge koekenpan. Doe

2 Voeg de tomatenpuree toe en bak nog

de geperste look, de tijm, de pecannoten,

eens 1 minuut. Leg er de fazantfilets te-

een scheut olijfolie en een snuf zout in

rug in, schenk er de rode wijn bij en voeg

een vijzel en stamp fijn. Gril de wortelen

de kerstomaatjes en de tijm toe. Zet de

in een grillpan goudbruin. Leg ze op een

pan 20 minuten in de oven.

schaal en schep er de notencrunch over.

« VERSE KAREN

€3,99 - in de koeling

3 Bereid de pasta zoals vermeld op de

& Haal de kalkoen uit de oven en leg op

ca.3kg -/kg

verpakking. Verdeel over een mooie

een snijplank. Verwijder de touwtjes en

Beschikbaar van

schaal en schep er de fazant met de saus

snij de kalkoen in plakjes. Serveer met de

19/12 t.e.m. 24/12.

over. Werk af met peterselie.

geroosterde wortelen en het braadvocht.

36 « LIDL THINGS