Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
Fazantref kalkeen? Genoeg feesten
em wiel Te meelen kiezen
Ovengebakken
surf & turf kalkoen met
PRODUCT
eN
geroosterde wortelen en
notenerunch
(4,28 E/PERSOON « 6 PERSONEN « 2 UUR 15 MIN.
DIT HEB JE NODIG
A
1kalkoen van 3 kg « 6 wortelen « 100 9
pecannoten « 1 teentje knoflook, geperst +
EE
2eltijmblaadjes + boter + peper en zout
Voor de vulling: 200 g couscous + 450 g
en
scampi's « 1 mango « 80 g amandelnoten «
+ FAZANTFILET
F
sel
ingehakte bieslook « 3 el fijngehakte
in de koeling - 220g
us
koriander + 2 el citroensap « 1 el paprika-
27,23 Erg
Tes
poeder « 1 tl cayennepeper » olijfolie +
en
er
peper en zout
eN
à
ZO MAAK JE HET
1 Maak de vulling: bereid de couscous
zoals vermeld op de verpakking. Pel de
scampi's, verwijder het darmkanaal en
+ IBERICO DE
snij in blokjes. Snij het vruchtvlees van de
BELLOTA € 3,99
mango's in blokjes en hak de amandel-
in de koeling -50 g
79,80 €/kg
Fazant op jagerswijze met
noten grof. Meng onder de scampi's. Voeg
de gare couscous, fijngehakte bieslook,
gevulde pasta
koriander, citroensap, droge kruiden en
(6,64 EJPERSOON « 6 PERSONEN « 50 MIN
een scheutje olijfolie toe en kruid met
peper en zout.
DIT HEB JE NODIG
2 Verwarm de oven voor op 220°C. Vul
6 fazantfilets « 100 g Iberico de Bellota,
de kalkoen met het mengsel en bind met
klein gesneden « 1 ui, gesnipperd « 4 teen-
keukentouw dicht. Leg de kalkoen in een
tjes knoflook, geperst « 4 stengels selder,
ovenschaal, bestrijk de bovenkant met
in blokjes 2 el tomatenpuree + 600 mL
blokjes boter en kruid alles nog eens met
rode wijn « 600 g kerstomaatjes « 4 takjes
peper en zout. Zet 30 minuten in de oven.
tijm + 700 9 gevulde pasta met fontina-
Overgiet de kalkoen regelmatig met het
spinazievulling 3 el fijngehakte peterselie
braadvocht. Verlaag de oventemperatuur
« olijfolie « peper en zout
ONZE WIJNTIP
« GEVULDE PASTA
naar 180°C en bak nog 1,5 uur verder. Dek
€1,79
Domaine Saint Germain
de kalkoen af met aluminiumfolie als het
met fontina-spinazie,
ZO MAAK JE HET
Bourgogne Pinot Noir AOP
velte donker wordt.
champignon-truffel,
1 Verwarm de oven voor op 190°C. Kruid
€5,99
3 Schil de wortelen en snij ze in de lengte
ricotta-spinazie of
de fazantfilets met peper en zout. Bak ze
Frankrijk, Bourgogne
in vier. Kook ze 8 minuten in licht gezou-
eekhoorntjesbrood
2018
ten water. Giet het kookvocht af en laat
in de koeling - 250g
rondom bruin in olijfolie in een ovenvaste
12,5% vol. - 75 cl- 7,99 €/L
7,16 E/kg
pan. Haal ze uit de pan. Bak in dezelfde
ze even op het vuur uitdampen. Bestrijk
OOK LEKKER BIJ
pan de ham met de ui, look en selder
aperitief, gevogelte
de groenten met olijfolie. Rooster de
2 minuten.
& rood vlees
pecannoten in een droge koekenpan. Doe
2 Voeg de tomatenpuree toe en bak nog
de geperste look, de tijm, de pecannoten,
eens 1 minuut. Leg er de fazantfilets te-
een scheut olijfolie en een snuf zout in
rug in, schenk er de rode wijn bij en voeg
een vijzel en stamp fijn. Gril de wortelen
de kerstomaatjes en de tijm toe. Zet de
in een grillpan goudbruin. Leg ze op een
pan 20 minuten in de oven.
schaal en schep er de notencrunch over.
« VERSE KAREN
€3,99 - in de koeling
3 Bereid de pasta zoals vermeld op de
& Haal de kalkoen uit de oven en leg op
ca.3kg -/kg
verpakking. Verdeel over een mooie
een snijplank. Verwijder de touwtjes en
Beschikbaar van
schaal en schep er de fazant met de saus
snij de kalkoen in plakjes. Serveer met de
19/12 t.e.m. 24/12.
over. Werk af met peterselie.
geroosterde wortelen en het braadvocht.
36 « LIDL THINGS