Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bil

Zus

al

=”

Pp

TE

« HINDESTEAK

=

€ 6,99 in de koeling

250 g - 27,96 €/kg

ji

(1

PF

hs

4



y'

dy

4

À

a



re

DEKEUKE

a

Eu

er

Af

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

1,63 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 30 MINUTEN

ei

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

à

2hindesteaks, in blokjes « 1 groene paprika,

1 Rijg 2 hindefiletblokjes afwisselend met een stukje paprika aan

4

in hapklare stukjes « 1 el paprikapoeder «

spiesjes. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Zet koel.

Ir

zij

3 blokjes groentebouillon + 2 stengels selder,

2 Breng 1,5 liter water aan de kook en los hierin de bouillon-

in blokjes « 2 preiwitter

in halve ringen «

blokjes op. Voeg alle groenten toe en kook ze beetgaar. Voeg de

if

hd

1 wortel, in blokjes + 1 ui, gesnipperd + 3 el

peterselie toe en kruid de soep eventueel bij met peper en zout.

J

Fu

fijngehakte petersel

2 lente-uitjes, in

3 Bak de hindespiesjes in boter goudbruin en gaar. Verdeel de

des

ringen « boter « peper en zout

soep over de borden, strooi er de lente-ui over en leg een spiesje

À

Wu

op de rand van het bord. Serveer meteen.

Ip

j

4

je

re

jrs,