Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Lidl Folder 18.11.2019

Hier is pagina 26 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 26

Bil Zus al =” Pp TE « HINDESTEAK = € 6,99 in de koeling 250 g - 27,96 €/kg ji (1 PF hs 4 ” y' dy 4 À a 2° re DEKEUKE a Eu er Af Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje 1,63 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 30 MINUTEN ei DIT HEB JE NODIG ZO MAAK JE HET à 2hindesteaks, in blokjes « 1 groene paprika, 1 Rijg 2 hindefiletblokjes afwisselend met een stukje paprika aan 4 in hapklare stukjes « 1 el paprikapoeder « spiesjes. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Zet koel. Ir zij 3 blokjes groentebouillon + 2 stengels selder, 2 Breng 1,5 liter water aan de kook en los hierin de bouillon- in blokjes « 2 preiwitter in halve ringen « blokjes op. Voeg alle groenten toe en kook ze beetgaar. Voeg de if hd 1 wortel, in blokjes + 1 ui, gesnipperd + 3 el peterselie toe en kruid de soep eventueel bij met peper en zout. J Fu fijngehakte petersel 2 lente-uitjes, in 3 Bak de hindespiesjes in boter goudbruin en gaar. Verdeel de des ringen « boter « peper en zout soep over de borden, strooi er de lente-ui over en leg een spiesje À Wu op de rand van het bord. Serveer meteen. Ip j 4 je re jrs,

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 26