Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bil
Zus
al
=”
Pp
TE
« HINDESTEAK
=
€ 6,99 in de koeling
250 g - 27,96 €/kg
ji
(1
PF
hs
4
”
y'
dy
4
À
a
2°
re
DEKEUKE
a
Eu
er
Af
Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
1,63 E/PERSOON « 6 PERSONEN + 30 MINUTEN
ei
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
à
2hindesteaks, in blokjes « 1 groene paprika,
1 Rijg 2 hindefiletblokjes afwisselend met een stukje paprika aan
4
in hapklare stukjes « 1 el paprikapoeder «
spiesjes. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Zet koel.
Ir
zij
3 blokjes groentebouillon + 2 stengels selder,
2 Breng 1,5 liter water aan de kook en los hierin de bouillon-
in blokjes « 2 preiwitter
in halve ringen «
blokjes op. Voeg alle groenten toe en kook ze beetgaar. Voeg de
if
hd
1 wortel, in blokjes + 1 ui, gesnipperd + 3 el
peterselie toe en kruid de soep eventueel bij met peper en zout.
J
Fu
fijngehakte petersel
2 lente-uitjes, in
3 Bak de hindespiesjes in boter goudbruin en gaar. Verdeel de
des
ringen « boter « peper en zout
soep over de borden, strooi er de lente-ui over en leg een spiesje
À
Wu
op de rand van het bord. Serveer meteen.
Ip
j
4
je
re
jrs,