Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
Li
Semifreddo met meringue
CRE « 8 PERSONEN « 20 MINUTEN + 3 UUR OVENTIJD + 4 UUR VRIESTIJD
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
3 eiwitten + 270 9
1 Mix de eiwitten in een vetvrije kom
suiker « 500 ml
stijf. Voeg 2/3de van de suiker toe en blij
TEE UE ES"
mixen tot deze niet meer korrelig aanvoelt
+ 400 ml volle
en het schuim in pieken blijft staan.
PAPE Te
2 Warm de oven voor op 100°C. Bekleed
jenever « honing
een bakplaat met bakpapier. Schep met
een lepel 4 meringues op de bakplaat. Zet
2 uur in de oven. Zet de oven daarna uit
en laat de meringues nog 1 uur in de oven
EN
3 Klop ondertussen de room stijf met de
EET PN
ESTE tur eh eher
en roer de kruimels door het slagroom-
EEN
PETER EE CC es
en giet er het slagroommengsel voorzich-
1
tig in. Verkruimel de overgebleven merin-
N
gue en strooi bovenop de semifreddo. Zet
de vorm 4 uur in de vriezer.
5 Haal de semifreddo uit de vriezer, be-
druppel voor het serveren met honing en
Ll
mn
strooi er nog wat verkruimelde meringue
OA
Monbazillac AOP
à h
€499
Frankrijk, Sud-Ouest
2018
zur
13% vol. - 75 cl
6,65 €/L
Ben
\
Dee
..
a
ET
à
N
À
4
HR
LIDL THINGS « 59