Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Lidl Folder 18.11.2019

Hier is pagina 59 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 59

® Li Semifreddo met meringue CRE « 8 PERSONEN « 20 MINUTEN + 3 UUR OVENTIJD + 4 UUR VRIESTIJD DIT HEB JE NODIG ZO MAAK JE HET 3 eiwitten + 270 9 1 Mix de eiwitten in een vetvrije kom suiker « 500 ml stijf. Voeg 2/3de van de suiker toe en blij TEE UE ES" mixen tot deze niet meer korrelig aanvoelt + 400 ml volle en het schuim in pieken blijft staan. PAPE Te 2 Warm de oven voor op 100°C. Bekleed jenever « honing een bakplaat met bakpapier. Schep met een lepel 4 meringues op de bakplaat. Zet 2 uur in de oven. Zet de oven daarna uit en laat de meringues nog 1 uur in de oven EN 3 Klop ondertussen de room stijf met de EET PN ESTE tur eh eher en roer de kruimels door het slagroom- EEN PETER EE CC es en giet er het slagroommengsel voorzich- 1 tig in. Verkruimel de overgebleven merin- N gue en strooi bovenop de semifreddo. Zet de vorm 4 uur in de vriezer. 5 Haal de semifreddo uit de vriezer, be- druppel voor het serveren met honing en Ll mn strooi er nog wat verkruimelde meringue OA Monbazillac AOP à h €499 Frankrijk, Sud-Ouest 2018 zur 13% vol. - 75 cl 6,65 €/L Ben \ Dee .. a ET à N À 4 HR LIDL THINGS « 59

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 59