Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
SIL PRODUCT
xe
Zu
Ar
7
KNALPRIJS
2
Medici Riccardi Chianti
ee
+
+ PARELHOEN
Classico DOGG
€6,99
dl
in de koeling
Italië, Toscane, 2017
ca. 1,2kg -/kg
12,5 % vol. - 75cl
=
9,32 €
N
\\
=
Le
k
en
D
Le
SB
+ WINTERPUREE
€ 2,79 - knolselder,
pompoen of zoete aard-
appel - in de koeling
à
all
a
500 g - 5,58 €/kg
4
es
|
à
pa
L/
ES
Le
4
Fe
Château Les Trieux
7
« LAMSBOUT € 9,99
Médoc
ca. 1,9 kg
€5,99
D> : BEKIUK DEZE VIDEO OP
in de koeling - /kg
Beschikbaar vanaf 12/12.
Franl
Bordeaux
18
DEKEUKENVANLIDL.BE
13 % vol. - 75 cL- 7,99 €/L
Parelhoen met witloof en winterpuree
3,64 E/PERSOON « 4 PERSONEN « 1 UUR 10 MINUTEN + NACHT MARINEREN
« KRUIDENMOLEN
€1,49
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
verschillende soorten
4 mandarijnen «
1 Boen de mandarijnen schoon en rasp de
is. Keer de stukken halverwege om. Dek
eventueel af met aluminiumfolie als het
45-50 en 55g
250 ml appelsap »
schil. Pers ze daarna uit. Meng de manda-
33,11 - 29,80 - 27,10 €/kg
2elhoning +
rijnrasp en het -sap met het appelsap, de
vlees te donker wordt. Verwijder de kern
van de witloofstronken en halveer ze.
4teentjes knoflook
honing, geperste look, een scheutje olie
« 2 parelhoenders,
en zout tot een marinade.
Leg ze er de laatste 20 minuten bij.
versneden « 1 el
2 Kruid de stukken parelhoen met de
& Bereid de puree zoals vermeld op de
garam masala»
geram masala-kruiden, peper en zout.
verpakking. Schep de parelhoen en het
5 stronken witloof
Leg in een grote ovenschaal en giet er de
witloof op een mooie, grote schaal. Giet
+ 800 g puree van
marinade over. Dek af met folie en laat
het bakvocht door een zeef en laat tot de
zoete aardappel
een nacht marineren.
helft inkoken. Schenk de saus in een
« enkele takjes
3 Laat de parelhoen op kamertempera-
kommetje en werk de parelhoen af met
« OLIJVEN € 1,59
peterselie « zonne-
tuur komen. Verwarm de oven voor op
de peterselie. Geef er de puree bij.
natuur, look, kaas of
bloemolie « peper
200°C. Zet de ovenschaal 40 minuten in
pikant - in de koeling
en zout
de oven tot de parelhoen zo goed als gaar
200 g - 7,95 €/kg
LIDL THINGS + 33