Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
en
LE
en
1»
a
Li
as
N
er
Ef)
ze
Frl
er
Pes
AS
fa
1
7
Jk
“
Langzaam gegaarde
Je’
Ees
=
lamsbout met chorizo,
ad,
#
olijfjes en linzen
ERNIE + 6 PERSONEN « 4 UUR
a
DIT HEB JE NODIG
-
250.9 chorizo « 1 lamsbout (ongeveer 2 kg)
>
«8 sjalotten, gehalveerd » 4 teentjes knof-
Look + bosje tijm + 200 ml droge witte wijn
=
» 8 vastkokende aardappelen, geschilden
AS
in parties » 100 g pikante groene olijven +
sd
+
1
ek
ao
„gesnipperd « 1 tLchilipiment « 1 el
ie
paprikapoeder + 800 g linzen, gespoeld
pe
+ olijfolie + peper enzout
N
«
fi
2
ES
en
ar
FA NSL
f
7A,
1. Snij de chorizo in plakjes. Kruid de
N
lamsbout met peper en zout en schroei
het vlees langs alle kanten dicht in
ri
olijfolie. Haal de lamsbout uit de panen
\
Ms
bak de chorizoplakjes goudbruin. Schep
D
OR SEC Out
Maak met een mes kleine inkepingen in
Ei
FE
=
5
HR |
de lamsbout. Snij 2teentjes look in dunne
"A
ai
schijfjes en steek ze, afgewisseld met een
Ee
takje tijm, in de inkepingen.
a
ef
Ef
FEEN ENE VAUDE
74
het vlees, samen met de chorizo en de
ETS
jalotjes, in een ovenschaal. Schenk er
in
Sr
de wijn over en zet de schaal 15 minuten
in de oven. Verlaag de temperatur naar
|
160°C, dek het vlees af met aluminium-
D
folie en zet nog eens 1 uurinde oven. Leg
de aardappelplakjes in een ovenschaal,
*
ODS Ln
en zout. Zet 40 minuten mee in de oven.
Verdeel het laatste kwartier de olijven
langs de lamsbout. Laat het vlees na het
bakken nog 10 minuten onder folie rusten
voor het aan te snijden.
3 Fruit de ui met de resterende geperste
Pr
Look glazig in olijfolie. Voeg het chili-
Erz
piment en paprikapoeder toe en roerbak
1 minuut. Voeg de linzen toe en laat
3 minuten doorwarmen. Kruid met peper
en zout. Serveer bij de lamsbout.
Eat
Br
„il