Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

en

LE

en



a

Li

as

N

er

Ef)

ze

Frl

er

Pes

AS

fa

1

7

Jk




Langzaam gegaarde

Je’

Ees

=

lamsbout met chorizo,

ad,

#

olijfjes en linzen

ERNIE + 6 PERSONEN « 4 UUR

a

DIT HEB JE NODIG

-

250.9 chorizo « 1 lamsbout (ongeveer 2 kg)

>

«8 sjalotten, gehalveerd » 4 teentjes knof-

Look + bosje tijm + 200 ml droge witte wijn

=

» 8 vastkokende aardappelen, geschilden

AS

in parties » 100 g pikante groene olijven +

sd

+

1

ek

ao

„gesnipperd « 1 tLchilipiment « 1 el

ie

paprikapoeder + 800 g linzen, gespoeld

pe

+ olijfolie + peper enzout

N

«

fi

2

ES

en

ar

FA NSL

f

7A,

1. Snij de chorizo in plakjes. Kruid de

N

lamsbout met peper en zout en schroei

het vlees langs alle kanten dicht in

ri

olijfolie. Haal de lamsbout uit de panen

\

Ms

bak de chorizoplakjes goudbruin. Schep

D

OR SEC Out

Maak met een mes kleine inkepingen in

Ei

FE

=

5

HR |

de lamsbout. Snij 2teentjes look in dunne

"A

ai

schijfjes en steek ze, afgewisseld met een

Ee

takje tijm, in de inkepingen.

a

ef

Ef

FEEN ENE VAUDE

74

het vlees, samen met de chorizo en de

ETS

jalotjes, in een ovenschaal. Schenk er

in

Sr

de wijn over en zet de schaal 15 minuten

in de oven. Verlaag de temperatur naar

|

160°C, dek het vlees af met aluminium-

D

folie en zet nog eens 1 uurinde oven. Leg

de aardappelplakjes in een ovenschaal,

*

ODS Ln

en zout. Zet 40 minuten mee in de oven.

Verdeel het laatste kwartier de olijven

langs de lamsbout. Laat het vlees na het

bakken nog 10 minuten onder folie rusten

voor het aan te snijden.

3 Fruit de ui met de resterende geperste

Pr

Look glazig in olijfolie. Voeg het chili-

Erz

piment en paprikapoeder toe en roerbak

1 minuut. Voeg de linzen toe en laat

3 minuten doorwarmen. Kruid met peper

en zout. Serveer bij de lamsbout.

Eat

Br

„il