Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Lidl Folder 18.11.2019

Hier is pagina 14 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 14

LIDL PARTY HOOFDGERECHT Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes AST EJPERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR 7 DIT HEB JE NODIG 6 kwartels « 2 uien, in partjes 1 teentje re x knoflook, geperst + 1 blokje kippenbouillon zij « 200 ml sherry « 3 takjes tijm « 70 g rozij- 8 nen + 4appelen « 1 tl honing « 100 ml room an us # « boter « peper en zout È ur 4 u ER 1f / ZO MAAK JE HET 1 Kruid de kwartels met peper en zout en ONZE WIJNTIP bak ze rondom bruin in boter. Haal ze uit Las Colinas Del Ebro % de pan en voeg de ui en look toe. Roerbak Terra Alta DO Bei Al n 4 el 7, €5,99 2 minuten. Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend water. Leg de kwartels Spanje, Catalonië, 2018 e- Fr terug in de pan, blus met de bouillon en 14,5 % vol Ee 75 cL- 7,99 €/L ‘ee de sherry en voeg de tijm en de rozijnen toe. Laat 40 minuten stoven. ze 2 Was de appels en snij in partjes. Ver- wijder het klokhuis. Bak ze goudbruin in Us boter. Bedruppel met de honing en laat even karamelliseren. fl 3 Haal het stoofpotje van het vuur en roer PRODUCT er de room onder. Leg er de appelpartjes bij en serveer meteen. VOORGERECHT TIP Ö Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise Lekker met halve Roseval-krieltjes met HISNE/PERSOON! + 6 PERSONEN + 40 MIN rozemarijn. frs DIT HEB JE NODIG ZO MAAK JE HET 400 g rosbief + 1 Haal het vlees een halfuur op voorhand ET] + KWARTELS 3 sneetjes wit uit de koelkast. Verwarm de oven voor op brood « sap en 200°C. Kruid de rosbief flink met peper €6,99 in de koeling geraspte schil van en zout en schroei rondom dicht in hete 600 g- 11,65 €/kg 1 citroen « boter. Leg de rosbief in een ovenschaal, PRODUCT 5 el mayonaise « giet er het bakvet over en leg er nog een handvol rucola « klontje boter bovenop. Zet 10 minuten in 150 g zongedroogde de oven. Verlaag de temperatuur naar tomaatjes « 180°C en braad nog eens 8 minuten. Laat ar handvol walnoten, het vlees daarna afkoelen. grof gehakt + 2 Snij de korstjes weg van het brood. = 2el schilfers Par- Steek er met een vormpje sterretjes uit. « HALVE ROSEVALKRIELTJES MET « ROSBIEF €12,99 migiano Reggiano Bak de broodsterretjes in boter goud- in de koeling « 2el fijngehakte bruin. Meng citroensap en -rasp onder ROZEMARIJN 800 9 - 16,24 €/kg bieslook « boter « € 1,99 -in de koeling de mayonaise. Snij het rosbief met een 425 g - 4,68 €/kg peper en Himalaya- scherp mes in flinterdunne plakjes. zout 3 Schik de carpaccio op een grote ser- veerschaal en kruid met wat peper en extra Himalaya-zout. Dek af met plastic ® NIEUW! folie. Net voor het serveren: leg de rucola in het midden. Verdeel er de zongedroog- D, « HIMALAYA- de tomaatjes over. Bedruppel met de BERGZOUTMOLEN citroenmayonaise en bestrooi met de wal- « AARDAPPELEN MACAIRE € 4,99 €5,99 noten, Parmigiano Reggiano en bieslook. gevulde aardappelen met puree, ham en kaas 420 9 - 14,26 E/kg Verdeel er de broodsterretjes over. in de koeling - 520 g - 9,60. €/kg 14 « LIDL THINGS

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 14