Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
HOOFDGERECHT
Feestelijk stoofpotje van
kwartel en appeltjes
AST EJPERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR
7
DIT HEB JE NODIG
6 kwartels « 2 uien, in partjes 1 teentje
re
x
knoflook, geperst + 1 blokje kippenbouillon
zij
« 200 ml sherry « 3 takjes tijm « 70 g rozij-
8
nen + 4appelen « 1 tl honing « 100 ml room
an
us
#
« boter « peper en zout
È
ur
4
u
ER
1f
/
ZO MAAK JE HET
1 Kruid de kwartels met peper en zout en
ONZE WIJNTIP
bak ze rondom bruin in boter. Haal ze uit
Las Colinas Del Ebro
%
de pan en voeg de ui en look toe. Roerbak
Terra Alta DO
Bei Al n
4
el
7,
€5,99
2 minuten. Los het bouillonblokje op in
500 ml kokend water. Leg de kwartels
Spanje, Catalonië, 2018
e-
Fr
terug in de pan, blus met de bouillon en
14,5 % vol
Ee
75 cL- 7,99 €/L
‘ee
de sherry en voeg de tijm en de rozijnen
toe. Laat 40 minuten stoven.
ze
2 Was de appels en snij in partjes. Ver-
wijder het klokhuis. Bak ze goudbruin in
Us
boter. Bedruppel met de honing en laat
even karamelliseren.
fl
3 Haal het stoofpotje van het vuur en roer
PRODUCT
er de room onder. Leg er de appelpartjes
bij en serveer meteen.
VOORGERECHT
TIP
Ö
Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise
Lekker met halve Roseval-krieltjes met
HISNE/PERSOON! + 6 PERSONEN + 40 MIN
rozemarijn.
frs
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
400 g rosbief +
1 Haal het vlees een halfuur op voorhand
ET]
+ KWARTELS
3 sneetjes wit
uit de koelkast. Verwarm de oven voor op
brood « sap en
200°C. Kruid de rosbief flink met peper
€6,99
in de koeling
geraspte schil van
en zout en schroei rondom dicht in hete
600 g- 11,65 €/kg
1 citroen «
boter. Leg de rosbief in een ovenschaal,
PRODUCT
5 el mayonaise «
giet er het bakvet over en leg er nog een
handvol rucola «
klontje boter bovenop. Zet 10 minuten in
150 g zongedroogde
de oven. Verlaag de temperatuur naar
tomaatjes «
180°C en braad nog eens 8 minuten. Laat
ar
handvol walnoten,
het vlees daarna afkoelen.
grof gehakt +
2 Snij de korstjes weg van het brood.
=
2el schilfers Par-
Steek er met een vormpje sterretjes uit.
« HALVE ROSEVALKRIELTJES MET
« ROSBIEF €12,99
migiano Reggiano
Bak de broodsterretjes in boter goud-
in de koeling
« 2el fijngehakte
bruin. Meng citroensap en -rasp onder
ROZEMARIJN
800 9 - 16,24 €/kg
bieslook « boter «
€ 1,99 -in de koeling
de mayonaise. Snij het rosbief met een
425 g - 4,68 €/kg
peper en Himalaya-
scherp mes in flinterdunne plakjes.
zout
3 Schik de carpaccio op een grote ser-
veerschaal en kruid met wat peper en
extra Himalaya-zout. Dek af met plastic
®
NIEUW!
folie. Net voor het serveren: leg de rucola
in het midden. Verdeel er de zongedroog-
D,
« HIMALAYA-
de tomaatjes over. Bedruppel met de
BERGZOUTMOLEN
citroenmayonaise en bestrooi met de wal-
« AARDAPPELEN MACAIRE € 4,99
€5,99
noten, Parmigiano Reggiano en bieslook.
gevulde aardappelen met puree, ham en kaas
420 9 - 14,26 E/kg
Verdeel er de broodsterretjes over.
in de koeling - 520 g - 9,60. €/kg
14 « LIDL THINGS