Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

yi PRODUCT

u

k

ma

|

4

KNALPRUS

om

À

ì

+ GOURMETSCHOTEL

à

in de koeling - 700 g

Bs

À

14,27 E/kg

+

‘a

re



Er

2

%

APE

42

« BIOFRAMBOZEN-

nbs

CONFITUUR € 1,15

260g-442€/kg

ri

|

J

5

à

à,

er

LE

seu

Chinon AOP

en

ij

ie.

ST

Te

é

€5,99

®

Frankrijk, Loire 2018

À

13,5 % vol. -75 cl

%

u

7,99 €/L

« PECANNOTEN

€429

2009-2145 €/kg

HOOFDGERECHT

Gourmetschotel met XL Christmas buddha bowl

316 E/PERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

olijfolie. Schep samen met de gespoelde

500 g spruitjes » 300 g wortelen, in reepjes

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de

kikkererwten, citroensap, munt en een

« 40 g pecannoten « 2 el honing « 500 9

spruitjes en wortelen in een ovenschaal

scheut olijfolie in een blender en mix glad.

champignons « enkele bladeren savooikool,

en hussel met wat olijfolie. Kruid met

Kruid met peper en zout.

zonder harde nerf « bosje radijsjes «

peper en zout. Zet 25 minuten in de oven

3 Breng alle ingrediënten voor de saus

2 sjalotten, gesnipperd « 800 g kikker-

tot de groenten beetgaar zijn. Hussel de

aan de kook tot deze begint in te dikken.

erwten « 2 el citroensap + 2 el fijngehakte

pecannoten met de honing, verspreid ze

& Bekleed een grote schaal met de

munt + gourmetschotel « enkele takjes

over een ovenschaal en zet mee in de

bladeren savooikool. Verdeel er de

verse tijm + olijfolie e peper en zout

oven tot ze gekaramelliseerd zijn. Bak

kikkererwtenpuree, wortelen, spruitjes,

Voor de saus: 1 el frambozenconfituur

de champignons in een droge koekenpan

champignons, radijsjes en pecannoten

« scheutje azijn « scheutje rode wijn «

gaar. Kruid met peper en zout.

over. Druppet er de saus over en werk af

enkele takjes tijm « 0,5 blokje groente-

2 Blancheer de bladeren savooik:

Lin

met verse tijm. Serveer deze bow bij de

bouillon « water

es in

licht gezouten water. Snij de radi

gourmetschotel.

dunne plakjes. Bak de sjalotten glazig in

LIDL THINGS « 17