Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
yi PRODUCT
u
k
ma
|
4
KNALPRUS
om
À
ì
+ GOURMETSCHOTEL
à
in de koeling - 700 g
Bs
À
14,27 E/kg
+
‘a
re
€
Er
2
%
APE
42
« BIOFRAMBOZEN-
nbs
CONFITUUR € 1,15
260g-442€/kg
ri
|
J
5
à
à,
er
LE
seu
Chinon AOP
en
ij
ie.
ST
Te
é
€5,99
®
Frankrijk, Loire 2018
À
13,5 % vol. -75 cl
%
u
7,99 €/L
« PECANNOTEN
€429
2009-2145 €/kg
HOOFDGERECHT
Gourmetschotel met XL Christmas buddha bowl
316 E/PERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
olijfolie. Schep samen met de gespoelde
500 g spruitjes » 300 g wortelen, in reepjes
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de
kikkererwten, citroensap, munt en een
« 40 g pecannoten « 2 el honing « 500 9
spruitjes en wortelen in een ovenschaal
scheut olijfolie in een blender en mix glad.
champignons « enkele bladeren savooikool,
en hussel met wat olijfolie. Kruid met
Kruid met peper en zout.
zonder harde nerf « bosje radijsjes «
peper en zout. Zet 25 minuten in de oven
3 Breng alle ingrediënten voor de saus
2 sjalotten, gesnipperd « 800 g kikker-
tot de groenten beetgaar zijn. Hussel de
aan de kook tot deze begint in te dikken.
erwten « 2 el citroensap + 2 el fijngehakte
pecannoten met de honing, verspreid ze
& Bekleed een grote schaal met de
munt + gourmetschotel « enkele takjes
over een ovenschaal en zet mee in de
bladeren savooikool. Verdeel er de
verse tijm + olijfolie e peper en zout
oven tot ze gekaramelliseerd zijn. Bak
kikkererwtenpuree, wortelen, spruitjes,
Voor de saus: 1 el frambozenconfituur
de champignons in een droge koekenpan
champignons, radijsjes en pecannoten
« scheutje azijn « scheutje rode wijn «
gaar. Kruid met peper en zout.
over. Druppet er de saus over en werk af
enkele takjes tijm « 0,5 blokje groente-
2 Blancheer de bladeren savooik:
Lin
met verse tijm. Serveer deze bow bij de
bouillon « water
es in
licht gezouten water. Snij de radi
gourmetschotel.
dunne plakjes. Bak de sjalotten glazig in
LIDL THINGS « 17