Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Lidl Folder 18.11.2019

Hier is pagina 17 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 17

LIDL PARTY yi PRODUCT u k ma | 4 KNALPRUS om À ì + GOURMETSCHOTEL à in de koeling - 700 g Bs À 14,27 E/kg + ‘a re € Er 2 % APE 42 « BIOFRAMBOZEN- nbs CONFITUUR € 1,15 260g-442€/kg ri | J 5 à à, er LE seu Chinon AOP en ij ie. ST Te é €5,99 ® Frankrijk, Loire 2018 À 13,5 % vol. -75 cl % u 7,99 €/L « PECANNOTEN €429 2009-2145 €/kg HOOFDGERECHT Gourmetschotel met XL Christmas buddha bowl 316 E/PERSOON « 6 PERSONEN « 1 UUR DIT HEB JE NODIG ZO MAAK JE HET olijfolie. Schep samen met de gespoelde 500 g spruitjes » 300 g wortelen, in reepjes 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de kikkererwten, citroensap, munt en een « 40 g pecannoten « 2 el honing « 500 9 spruitjes en wortelen in een ovenschaal scheut olijfolie in een blender en mix glad. champignons « enkele bladeren savooikool, en hussel met wat olijfolie. Kruid met Kruid met peper en zout. zonder harde nerf « bosje radijsjes « peper en zout. Zet 25 minuten in de oven 3 Breng alle ingrediënten voor de saus 2 sjalotten, gesnipperd « 800 g kikker- tot de groenten beetgaar zijn. Hussel de aan de kook tot deze begint in te dikken. erwten « 2 el citroensap + 2 el fijngehakte pecannoten met de honing, verspreid ze & Bekleed een grote schaal met de munt + gourmetschotel « enkele takjes over een ovenschaal en zet mee in de bladeren savooikool. Verdeel er de verse tijm + olijfolie e peper en zout oven tot ze gekaramelliseerd zijn. Bak kikkererwtenpuree, wortelen, spruitjes, Voor de saus: 1 el frambozenconfituur de champignons in een droge koekenpan champignons, radijsjes en pecannoten « scheutje azijn « scheutje rode wijn « gaar. Kruid met peper en zout. over. Druppet er de saus over en werk af enkele takjes tijm « 0,5 blokje groente- 2 Blancheer de bladeren savooik: Lin met verse tijm. Serveer deze bow bij de bouillon « water es in licht gezouten water. Snij de radi gourmetschotel. dunne plakjes. Bak de sjalotten glazig in LIDL THINGS « 17

Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 17