Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LIDL PARTY

PRODUCT

er

7

j

es

ry

« HINDEGEBRAAD

LE

df

€14,99

Sa

in de koeling

Bed

600 g - 24,98 €/kg

pre

ps

res

D rt

és |

a

LA

+ EENDENLEVER-

—#

PASTEI € 5,99

si

blok inclusief mes

à

in de koeling

|)

230 g - 26,04 €/kg

JA

ul)

a |

+

4

m.

N,

Es

ap‘

>

il

Fazant op jagerswijze

met gevulde pasta

+ FOND

zie p. 36

vlees, wild of gevogelte

350 mL- 3,69 €/L

Hindegebraadrollade met oesterzwammen en homemade ravioli

8,61 €/PERSOON + 6 PERSONEN « 1 UUR

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

500 g oesterzwammen » 3 teentjes knof-

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de

3 Kook de lasagnevellen beetgaar in licht

look, geperst « 2 el fijngehakte peterselie «

oesterzwammen in boter goudbruin. Voeg

gezouten water. Laat ze los van elkaar op

1,2 kg hindegebraad + 200 g spinazie, steel-

1 geperst teentje look en de peterselie

een stuk keukenrol uitlekken. Leg op elk

tjes verwijderd + 200 g foie gras, in plakjes

toe en kruid met peper en zout. Hak de

vel een lepel puree en rol op. Snij met een

« 500 9 zoete aardappelen « 200 g Parmigi-

oesterzwammen fijn. Snij het hindege-

gekarteld deegwieltje de randen weg. Bak

ano Reggiano, geraspt « 150 9 paneermeel

braad open tot een grote lap. Verdeel er

ze 2 minuten langs elke kant in olijfolie.

« 2 eieren +1 eiwit, losgeklopt met water

de oesterzwammen, spinazie en de foie

4 Fruit de ui met de wortel in boter glazig.

+ een snuf nootmuskaat « 1 tl currypoeder

gras over. Rol het vlees terug op en maak

Voeg de resterende look toe en bak

eventueel vast met keukentouw. Bak de

« 2 el tijmblaadjes « 16 lasagnevellen »

2 minuten mee. Breek er de plakken

2 uien, in halve maantjes « 1 grote wortel,

rollade rondom goudbruin in hete boter.

peperkoek in stukjes boven en voeg de

in stukjes + 2 plakken peperkoek + 380 ml

Keer regelmatig om. Leg het vlees in een

wildfond en wijn toe. Breng aan de kook,

wildfond « 250 ml rode wijn « boter « peper

ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en

zet het vuur laag en stoof 30 minuten.

en zout

zet 20 minuten in de oven. Laat het vlees

Roer af en toe. Neem de pan van het vuur

onder folie nog tien minuten rusten.

en pureer fijn met de staafmixer. Verwarm

2 Schil de zoete aardappel, snij in stukken

nog 5 minuten, proef en breng verder op

en kook beetgaar in licht gezouten water.

smaak met peper.

Giet af en stamp tot puree. Meng er de

5 Snij de rollade in mooie plakken.

Parmigiano Reggiano, paneermeel, eie-

Verdeel de ravioli over de borden, leg er

ren, nootmuskaat en currypoeder onder.

telkens 2 stukken vlees op en werk af met

Breng op smaak met de tijmblaadjes,

de zoete saus en een vers takje tijm.

peper en zout.

LIDL THINGS + 35