Lidl - Folder van 18.11.2019 tot 18.12.2019 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 65 pagina's van de Lidl folder, geldig van 18.11.2019 tot 18.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LIDL PARTY
PRODUCT
er
7
j
es
ry
« HINDEGEBRAAD
LE
df
€14,99
Sa
in de koeling
Bed
600 g - 24,98 €/kg
pre
ps
res
D rt
és |
a
LA
+ EENDENLEVER-
—#
PASTEI € 5,99
si
blok inclusief mes
à
in de koeling
|)
230 g - 26,04 €/kg
JA
ul)
a |
+
4
m.
N,
Es
ap‘
>
il
Fazant op jagerswijze
met gevulde pasta
+ FOND
zie p. 36
vlees, wild of gevogelte
350 mL- 3,69 €/L
Hindegebraadrollade met oesterzwammen en homemade ravioli
8,61 €/PERSOON + 6 PERSONEN « 1 UUR
DIT HEB JE NODIG
ZO MAAK JE HET
500 g oesterzwammen » 3 teentjes knof-
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de
3 Kook de lasagnevellen beetgaar in licht
look, geperst « 2 el fijngehakte peterselie «
oesterzwammen in boter goudbruin. Voeg
gezouten water. Laat ze los van elkaar op
1,2 kg hindegebraad + 200 g spinazie, steel-
1 geperst teentje look en de peterselie
een stuk keukenrol uitlekken. Leg op elk
tjes verwijderd + 200 g foie gras, in plakjes
toe en kruid met peper en zout. Hak de
vel een lepel puree en rol op. Snij met een
« 500 9 zoete aardappelen « 200 g Parmigi-
oesterzwammen fijn. Snij het hindege-
gekarteld deegwieltje de randen weg. Bak
ano Reggiano, geraspt « 150 9 paneermeel
braad open tot een grote lap. Verdeel er
ze 2 minuten langs elke kant in olijfolie.
« 2 eieren +1 eiwit, losgeklopt met water
de oesterzwammen, spinazie en de foie
4 Fruit de ui met de wortel in boter glazig.
+ een snuf nootmuskaat « 1 tl currypoeder
gras over. Rol het vlees terug op en maak
Voeg de resterende look toe en bak
eventueel vast met keukentouw. Bak de
« 2 el tijmblaadjes « 16 lasagnevellen »
2 minuten mee. Breek er de plakken
2 uien, in halve maantjes « 1 grote wortel,
rollade rondom goudbruin in hete boter.
peperkoek in stukjes boven en voeg de
in stukjes + 2 plakken peperkoek + 380 ml
Keer regelmatig om. Leg het vlees in een
wildfond en wijn toe. Breng aan de kook,
wildfond « 250 ml rode wijn « boter « peper
ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en
zet het vuur laag en stoof 30 minuten.
en zout
zet 20 minuten in de oven. Laat het vlees
Roer af en toe. Neem de pan van het vuur
onder folie nog tien minuten rusten.
en pureer fijn met de staafmixer. Verwarm
2 Schil de zoete aardappel, snij in stukken
nog 5 minuten, proef en breng verder op
en kook beetgaar in licht gezouten water.
smaak met peper.
Giet af en stamp tot puree. Meng er de
5 Snij de rollade in mooie plakken.
Parmigiano Reggiano, paneermeel, eie-
Verdeel de ravioli over de borden, leg er
ren, nootmuskaat en currypoeder onder.
telkens 2 stukken vlees op en werk af met
Breng op smaak met de tijmblaadjes,
de zoete saus en een vers takje tijm.
peper en zout.
LIDL THINGS + 35