Delhaize - Folder van 21.02.2020 tot 11.03.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 17 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 21.02.2020 tot 11.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pa

1)

KL

nT

PTS

fi i Ee

En 1 ERNA

CL TUE

GRATIS

SANTA TIERBA

ls

agen

ae

a

4

a

ET

dd

SA

|

=1u12

u

bi

N

|

ee

AE

MORGEN

4

of

seer

hd

an

u

Les Princes Abbes

Les Domaines de

Santa Tierra Cabernet

Bourgogne

Schlumberger 2017

Sauvignon Reserva

Morgon 2017/2018

Braun Riesling 2018

Chardonnay 2018

Alsace A.C.

Colchagua Valley - Chili

20°

Morgon A.C.

Pfalz

Bourgogne A.C.

Frankrij

Alsace

Rode win - 75 cl

Frankri

- Beaujolais

Duitsland

20:

Frankrijk — Bourgogne

u

Rode wijn - 75 cl

Druivenras: cabernet

Rode wijn -75 cl

Druivenras: riesling

Witte wijn 75 cl

98°

98°

Druivenras: pinot noir

sauvignon

43

© voor:

Druivenras: gamay

Witte wijn - 75 cl

43

® voor:

Druivenras: chardonnay

€g 29

4

{+ €0,90LEEGGOED)

52

(+€ 0,90 LEEGGOED)

Tacchino Arrosto

Rosa Dell Angelo

WA Inspirasions

Gebraden

Droge worst

Coppa di Parma IGP

Rosette

Zwarte woudham

kalkoenborstfilet

24)

200 g-€ 1245/kg

cgs

100g- € 25.90/kg

€4 55

100 g-€ 15,50/kg

qu

150 g - € 12/60/kg

€F 09

100 g - € 50.90/kg

Deze gedroogde varkensworst van

Deze IGP Coppa di Parma blinkt uit door

Deze hoogwaardige pure varkensrosette

Een Zwarte Woudham die fijn gekruid

Een echt topproduct deze

superieure kwaliteit wordt in de Aveyron

zijn typische zachte en zoete smaak

wordt gemaakt in het zuidwesten van

wordt volgens traditionele recepten en

kalkoencharcuterie, gemaakt volgens

(Zuidwest-Frankrijk) gemaakt van vers

en door de zachte structuur als gevolg

Frankrijk volgens een traditioneel recept

met de hand gezouten Daarna wordt

een zeer eenvoudig recept: het vlees

vlees van Franse oorsprong, Via een

van de afwisselend magere en vette

van meer dan 50 jaar oud. De rosette

de ham gerookt met een mengsel van

wordt ingewreven met zout, zwarte

langzaam rijpingsproces ontwikkelt

delen. De coppa is gemaakt met vlees

wordt uitsluitend gemaakt van de meest

groene pijnboomtakjes, zaagsel en

peper en salie. Dit wordt vervolgens

deze worst zijn aroma's tot ieders grote

afkomstig uit de hals en de schouder van

edele stukken: de varkensschouder en

houtsnippers gemaakt van sparren uit

langzaam geroosterd in de oven om

plezier.

het varken. Dit vlees werd zorgvuldig

de hammen. Dit leidt tot een rijkdom van

het Zwarte Woud. Het roken geeft de

een zacht en geparfumeerd gebraad te

gezouten en gedroogd om een rijke en

authentieke, nobele en gulle smaken.

ham zijn typische rokerige kleurn en zijn

verkrijgen.

charmante smaak te krijgen. Ideaal voor

krachtige smaak.

op een aperitiefbordje!

Ons vakmanschap drink je met verstand

30

SDeaangegeveniprijs (en ookdeovereenkomstige pri; per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding.

a

Herassortimentversehiltvanwinkeltorwinkels Verrek na aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn.

‘Aanbiedingen geldig van 13/02 tot en met 11/03/2020.