Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZACHT VLEES DAT SMELT OP JE TONG, IN EEN SAUS DIE JE ZOU OPLIKKEN
ALS JE MOEDER JE GEEN MANIEREN HAD GELEERD.
stoverij met appelmoes
Ixstoverij van varkenswangen
ALS JE VANDAAG Z0 HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT.
op oude wijze van topchef
Au bain-marií
Peter Goossens
© Vul een kookpot voor de helft met water en breng aan de kook. Leger de
gesloten zakjes in en houd het water tot net onder het kookpunt. Laat gedurende 12 minuten
Voor het slaatje: « 1 stronk
opwarmen onder gesloten deksel. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een,
„Be
raprap
witloof uit volle grond taste of
Ts
takje tijm. In de microgolfoven: ® Prik gaatjes in de zakjes en verwarm 4 à 5 minuten in de
Inspirations « 1/4 kleine rode
microgolfoven op 750 W. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een takje tijm
&
ui.
2 el extra vierge olijfolie
B: in 12 minuten
+ peper en zout
Voor het slaatje:
ú
Ee
fi
Snijd de witloofstronken en de rode ui fijn en hussel goed door elkaar.
Voeg de olijfolie toe. Kruid af met een draai van de pepermolen.
LES
L
F
- 12 kgrundsstoofvlees
GELUK KAN JE NIET KOPEN, MAAR
a
Delhaize « 1 kg voorgebakken
Hu
Le
frietjes Delhaize « 360 g
STOVERIJ KOMT AARDIG IN DE BUURT.
WHAT THE HACK!
© Verwarm de oven op 200°C. Schik de frietjes
se
appelmoes Delhaize
Vuurvaste schaal
op een met bakpapier bedekte ovenplaat en bak
+ kleine gesneden
ze 20 minuten. Draai na 10 minuten de frietjes
EL ei]
om. ® Prik een vijftal gaatjes in de folie en
appelstukjes
+ kaneel + folie
verwarm het stoofvlees gedurende 6 minuten
erover + 2 minuten
in de microgolfoven op 850 W. ® Serveer de
4
© SUPERGEMAKKELUK
4 PERS.
stoverij met frietjes en de warme of koude
microgolfoven = de
nelste, zelfgemaakte
appelmoes op een warm bord. Werk af met een
9
lepel mayonaise.
appelmoes!
2
+ Ikgrundsstoofvlees
ALS JE VOOR EENS EN ALTIJD DE BESTE STOVERIJ OOIT WIL MAKEN.
+ 2 ajuinen + 200 g gerookte
spekblokjes Delhaize
O snijd de ajuinen fin. @ Smelt de helft van de boter in een pan en bak het vlees aan alle zijden bruin.
ollenbak
Kruid met stoofvleeskruiden. © Smelt de andere helft van de boter in een kookpot en stoof er de ajuinen
« 200 g Parijse champignons
in. Voeger na 5 min. het gebakken stoofvlees aan toe, samen met de tijm en laurier. Giet het bier erover
+ 800 g frietaardappelen
5
en voeg de kalfsfond toe. Smeer een boterham met mosterd en leg hem op het vlees. Laat op een matig
# ;
zakje stoofvlees
vuur 2 uur garen. ® Bak in een pan het spek aan en voeg toe aan de stoverij. ® Snijd de champignons
e
kruidenmix Delhaize
in 2 of als ze groot zijn — in 4. Bak ze in het overgebleven vet van het spek. Voeg indien nodig nog wat
in 30 minuten
« 8 dl blanke kalfsfond
vetstof toe. Voeg ook de champignons toe aan de stoverij. Laat nog een halfuurtje sudderen en controleer
+ 2u30 sudderen
« Lflesje Mc Chouffe 33 cl
dan of het vlees zacht is. Zo niet, laat nog even verder garen. Bind de saus met de bruine roux en laat
« 1grote volkorenboterham
EN
« 2el Dijon mosterd Delhaize
een tweetal minuten koken. @ Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
Secec®
Verwarm de olijfolie in een antikleefpan en bak de aardappelblokjes goudbruin. Kruid met peper, zout
pn ee
+ 40 g bakboter « 3 el olijfolie
en Provencaalse kruiden. ® Schil de appelen en snijd in stukjes. Smelt de boter in een pot en voeg er de
« 2el roux voor bruine sauzen
appelstukjes aan toe. Stoof in 20 minuten gaar op een zacht vuurtje. Roer regelmatig eens.
« 3rakjes tijm « laurierblad
« 2 el Provencaalse kruiden
« peper en zout
Stoofvlees van bij ons
Bintjes: al
generaties lang
Voor de appelmoes:
« Gappels «30 g boter
gastronomisch
DE
Es
genot!
hel
Wen
«zB
9
EB
16
vollenbak: Voor 100g vanher bereide recepr: 91 kCal « Energie: 379 kl « Vetten: 4 + Verzadigde verzuren: 2 g- Koolhydraten: 8 - Suikers: 4g Vezels: 1g- Eiwitten:3 g + Zout: 12
easy: Voor 100g van her bereide recept: 103 kCal « Energie: 431 KI - Verten:4 g - Verzadigde vetzuren: 0 g - Koolhydraten: lg - Suikers:4 g - Vezels: Lg + Fiwitten: 5 g- Zout: 1g