Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 9
ZACHT VLEES DAT SMELT OP JE TONG, IN EEN SAUS DIE JE ZOU OPLIKKEN ALS JE MOEDER JE GEEN MANIEREN HAD GELEERD. stoverij met appelmoes Ixstoverij van varkenswangen ALS JE VANDAAG Z0 HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT. op oude wijze van topchef Au bain-marií Peter Goossens © Vul een kookpot voor de helft met water en breng aan de kook. Leger de gesloten zakjes in en houd het water tot net onder het kookpunt. Laat gedurende 12 minuten Voor het slaatje: « 1 stronk opwarmen onder gesloten deksel. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een, „Be raprap witloof uit volle grond taste of Ts takje tijm. In de microgolfoven: ® Prik gaatjes in de zakjes en verwarm 4 à 5 minuten in de Inspirations « 1/4 kleine rode microgolfoven op 750 W. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een takje tijm & ui. 2 el extra vierge olijfolie B: in 12 minuten + peper en zout Voor het slaatje: ú Ee fi Snijd de witloofstronken en de rode ui fijn en hussel goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe. Kruid af met een draai van de pepermolen. LES L F - 12 kgrundsstoofvlees GELUK KAN JE NIET KOPEN, MAAR a Delhaize « 1 kg voorgebakken Hu Le frietjes Delhaize « 360 g STOVERIJ KOMT AARDIG IN DE BUURT. WHAT THE HACK! © Verwarm de oven op 200°C. Schik de frietjes se appelmoes Delhaize Vuurvaste schaal op een met bakpapier bedekte ovenplaat en bak + kleine gesneden ze 20 minuten. Draai na 10 minuten de frietjes EL ei] om. ® Prik een vijftal gaatjes in de folie en appelstukjes + kaneel + folie verwarm het stoofvlees gedurende 6 minuten erover + 2 minuten in de microgolfoven op 850 W. ® Serveer de 4 © SUPERGEMAKKELUK 4 PERS. stoverij met frietjes en de warme of koude microgolfoven = de nelste, zelfgemaakte appelmoes op een warm bord. Werk af met een 9 lepel mayonaise. appelmoes! 2 + Ikgrundsstoofvlees ALS JE VOOR EENS EN ALTIJD DE BESTE STOVERIJ OOIT WIL MAKEN. + 2 ajuinen + 200 g gerookte spekblokjes Delhaize O snijd de ajuinen fin. @ Smelt de helft van de boter in een pan en bak het vlees aan alle zijden bruin. ollenbak Kruid met stoofvleeskruiden. © Smelt de andere helft van de boter in een kookpot en stoof er de ajuinen « 200 g Parijse champignons in. Voeger na 5 min. het gebakken stoofvlees aan toe, samen met de tijm en laurier. Giet het bier erover + 800 g frietaardappelen 5 en voeg de kalfsfond toe. Smeer een boterham met mosterd en leg hem op het vlees. Laat op een matig # ; zakje stoofvlees vuur 2 uur garen. ® Bak in een pan het spek aan en voeg toe aan de stoverij. ® Snijd de champignons e kruidenmix Delhaize in 2 of als ze groot zijn — in 4. Bak ze in het overgebleven vet van het spek. Voeg indien nodig nog wat in 30 minuten « 8 dl blanke kalfsfond vetstof toe. Voeg ook de champignons toe aan de stoverij. Laat nog een halfuurtje sudderen en controleer + 2u30 sudderen « Lflesje Mc Chouffe 33 cl dan of het vlees zacht is. Zo niet, laat nog even verder garen. Bind de saus met de bruine roux en laat « 1grote volkorenboterham EN « 2el Dijon mosterd Delhaize een tweetal minuten koken. @ Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Secec® Verwarm de olijfolie in een antikleefpan en bak de aardappelblokjes goudbruin. Kruid met peper, zout pn ee + 40 g bakboter « 3 el olijfolie en Provencaalse kruiden. ® Schil de appelen en snijd in stukjes. Smelt de boter in een pot en voeg er de « 2el roux voor bruine sauzen appelstukjes aan toe. Stoof in 20 minuten gaar op een zacht vuurtje. Roer regelmatig eens. « 3rakjes tijm « laurierblad « 2 el Provencaalse kruiden « peper en zout Stoofvlees van bij ons Bintjes: al generaties lang Voor de appelmoes: « Gappels «30 g boter gastronomisch DE Es genot! hel Wen «zB 9 EB 16 vollenbak: Voor 100g vanher bereide recepr: 91 kCal « Energie: 379 kl « Vetten: 4 + Verzadigde verzuren: 2 g- Koolhydraten: 8 - Suikers: 4g Vezels: 1g- Eiwitten:3 g + Zout: 12 easy: Voor 100g van her bereide recept: 103 kCal « Energie: 431 KI - Verten:4 g - Verzadigde vetzuren: 0 g - Koolhydraten: lg - Suikers:4 g - Vezels: Lg + Fiwitten: 5 g- Zout: 1g
Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 9