Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZACHT VLEES DAT SMELT OP JE TONG, IN EEN SAUS DIE JE ZOU OPLIKKEN

ALS JE MOEDER JE GEEN MANIEREN HAD GELEERD.

stoverij met appelmoes

Ixstoverij van varkenswangen

ALS JE VANDAAG Z0 HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT.

op oude wijze van topchef

Au bain-marií

Peter Goossens

© Vul een kookpot voor de helft met water en breng aan de kook. Leger de

gesloten zakjes in en houd het water tot net onder het kookpunt. Laat gedurende 12 minuten

Voor het slaatje: « 1 stronk

opwarmen onder gesloten deksel. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een,

„Be

raprap

witloof uit volle grond taste of

Ts

takje tijm. In de microgolfoven: ® Prik gaatjes in de zakjes en verwarm 4 à 5 minuten in de

Inspirations « 1/4 kleine rode

microgolfoven op 750 W. ® Schik de puree en stoverij op de borden. Werk af met een takje tijm

&

ui.

2 el extra vierge olijfolie

B: in 12 minuten

+ peper en zout

Voor het slaatje:

ú

Ee

fi

Snijd de witloofstronken en de rode ui fijn en hussel goed door elkaar.

Voeg de olijfolie toe. Kruid af met een draai van de pepermolen.

LES

L

F

- 12 kgrundsstoofvlees

GELUK KAN JE NIET KOPEN, MAAR

a

Delhaize « 1 kg voorgebakken

Hu

Le

frietjes Delhaize « 360 g

STOVERIJ KOMT AARDIG IN DE BUURT.

WHAT THE HACK!

© Verwarm de oven op 200°C. Schik de frietjes

se

appelmoes Delhaize

Vuurvaste schaal

op een met bakpapier bedekte ovenplaat en bak

+ kleine gesneden

ze 20 minuten. Draai na 10 minuten de frietjes

EL ei]

om. ® Prik een vijftal gaatjes in de folie en

appelstukjes

+ kaneel + folie

verwarm het stoofvlees gedurende 6 minuten

erover + 2 minuten

in de microgolfoven op 850 W. ® Serveer de

4

© SUPERGEMAKKELUK

4 PERS.

stoverij met frietjes en de warme of koude

microgolfoven = de

nelste, zelfgemaakte

appelmoes op een warm bord. Werk af met een

9

lepel mayonaise.

appelmoes!

2

+ Ikgrundsstoofvlees

ALS JE VOOR EENS EN ALTIJD DE BESTE STOVERIJ OOIT WIL MAKEN.

+ 2 ajuinen + 200 g gerookte

spekblokjes Delhaize

O snijd de ajuinen fin. @ Smelt de helft van de boter in een pan en bak het vlees aan alle zijden bruin.

ollenbak

Kruid met stoofvleeskruiden. © Smelt de andere helft van de boter in een kookpot en stoof er de ajuinen

« 200 g Parijse champignons

in. Voeger na 5 min. het gebakken stoofvlees aan toe, samen met de tijm en laurier. Giet het bier erover

+ 800 g frietaardappelen

5

en voeg de kalfsfond toe. Smeer een boterham met mosterd en leg hem op het vlees. Laat op een matig

# ;

zakje stoofvlees

vuur 2 uur garen. ® Bak in een pan het spek aan en voeg toe aan de stoverij. ® Snijd de champignons

e

kruidenmix Delhaize

in 2 of als ze groot zijn — in 4. Bak ze in het overgebleven vet van het spek. Voeg indien nodig nog wat

in 30 minuten

« 8 dl blanke kalfsfond

vetstof toe. Voeg ook de champignons toe aan de stoverij. Laat nog een halfuurtje sudderen en controleer

+ 2u30 sudderen

« Lflesje Mc Chouffe 33 cl

dan of het vlees zacht is. Zo niet, laat nog even verder garen. Bind de saus met de bruine roux en laat

« 1grote volkorenboterham

EN

« 2el Dijon mosterd Delhaize

een tweetal minuten koken. @ Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.

Secec®

Verwarm de olijfolie in een antikleefpan en bak de aardappelblokjes goudbruin. Kruid met peper, zout

pn ee

+ 40 g bakboter « 3 el olijfolie

en Provencaalse kruiden. ® Schil de appelen en snijd in stukjes. Smelt de boter in een pot en voeg er de

« 2el roux voor bruine sauzen

appelstukjes aan toe. Stoof in 20 minuten gaar op een zacht vuurtje. Roer regelmatig eens.

« 3rakjes tijm « laurierblad

« 2 el Provencaalse kruiden

« peper en zout

Stoofvlees van bij ons

Bintjes: al

generaties lang

Voor de appelmoes:

« Gappels «30 g boter

gastronomisch

DE

Es

genot!

hel

Wen

«zB

9

EB

16

vollenbak: Voor 100g vanher bereide recepr: 91 kCal « Energie: 379 kl « Vetten: 4 + Verzadigde verzuren: 2 g- Koolhydraten: 8 - Suikers: 4g Vezels: 1g- Eiwitten:3 g + Zout: 12

easy: Voor 100g van her bereide recept: 103 kCal « Energie: 431 KI - Verten:4 g - Verzadigde vetzuren: 0 g - Koolhydraten: lg - Suikers:4 g - Vezels: Lg + Fiwitten: 5 g- Zout: 1g