Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MMMM, SAPPIGE KIP EN EEN El DABEI! CAESARSALADE
caesarsalade
IS ALTIJD KEIZERLIJK LEKKER, HOE JE °T OOK MAAKT.
1x caesarsalade Foodmaker
ALS JE BESEFT DAT JE AL DE HELE DAG HOLT,
VIER,
Voor het broodje erbij
- Iciabatta - 3 el lookolie « 2 el
EN EVEN WIL ZITTEN MET EEN EVENWICHTIGE SALADE.
© verdeel de dressing over de salade en hussel goed door elkaar.
4”
gedroogde oregano
@Eris geen stap twee! Raprap. we zeiden het toch?
raprap
Foodmaker
TIP: DIT ZUIDERSE BROODJE
Hap, 40% van je groenten binnen!
SMAAKT ER YUMMIE BIJ.
In deze caesarsalade zit meer dan 40% van je dagelijks aanbevolen
in 5 minuten
hoeveelheid groenten. Da's typisch voor Foodmaker. Deze Belgische
Snijd het brood in sneetjes van zo'n 2 cm dik en
=
toast ze goudbruin. Sprenkel er wat lookolie over
speler werkt alleen met verse ingrediënten, meestal zelfs van hun
r
eigen biovelden in Diest. En zo lekker alsof je ze zelf hebt gemaakt.
en werk af met gedroogde oregano.
Alléén verkrijgbaar bij Delhaize.
« 2 voorgegaarde kippenfilets
ALS JE ZIN HEBT IN EEN ROMEINS SLAATJE, MAAR NIET
AR
met caesarkruiden Delhaize
Cheese! Kaas in een duurzamer zakje.
IN DE VELDSLAG OM DIE OP TAFEL TE ZETTEN.
(+/-340 g) 4 voorgekookte
© Wil je graag warme stukjes kip in je salade? t Zal wel zijn, zo lekker! Warm
Heb je het al gemerkt? Die heerlijk dunne
PN
eieren - 200 gversneden
vlokjes van de jonge, Italiaanse Grana
4
ijsbergsla « 12 kerstomaatjes
ze op zoals vermeld op de verpakking. Snijd in plakjes van ongeveer 1 cm.
© Snijd de voorgekookte eieren in 4 en de kerstomaten in 2. ® Schik in een
Padano zitten in een ander zakje dan vroeger.
Delhaize « 75 g schilfers Grana
Eentje dat 4 gram minder plastic bevat.
Padano Delhaize « 50 g croutons
schaal de ijsbergsla en verdeel er de kip. eitjes en kerstomaten over. En dan de
caesarsalade
Delhaize « 1 dl dressing
fameuze final touch: caesardressing erover, de schilfers
u
Grana Padano en croutons erbovenop.
A
I
caesarsalade Delhaize
=.
x
r
Za
Ee
za
GE
© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.
2
B&
9
y
Voor de salade:
ALS JE BRUIST VAN STRIJDLUST OM EEN SLAATJE
« 400 gkippenfilets « 4 eieren
©
TE PREPAREREN WAAR CAESAR TROTS OP ZOU ZIJN!
WHAT THE HACK!
:
llenbak
« 8 ansjovisfilets Delhaize
© Begin met de dressing. Voeg alle ingrediënten, behalve de olie, in een maatbeker.
« 2 kroppen Romeinse sla
Eitje pellen? Da's met
aste of Inspirations
Zet de mixer recht in de maatbeker en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie
deze truc een eitje.
toe tot je een gladde dressing krijgt. ® Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het
+ 2 avocado + sap van 1/2
Leg je gekookte ei in een
Fr b in 25 minuten
citroen - 200 g penne
brood in blokjes, leg ze op een ovenplaat en sprenkel er de helft van de olijfolie
glas met water. Plaats
over. Bak ongeveer 15 minuten. ® Strooi de kippenkruiden in een bord en wentel
ss
De Cecco « 100 g schilfers
de kippenfilets erdoor. Bak 2 minuten aan elke kant in de rest van de olijfolie. Laat
je hand op het glas en
&
Grana Padano Delhaize
schud
ink heen en weer.
+ 2 el kippenkruiden « 3 sneden
verder garen op een zacht vuur. ® Kook de eieren 8 minuten en laat ze schrikken in
Zotjes hoe makkelijk de
koud water. Pel en snijd in 4. Prak 2 eieren grof tot een eiermimosa (moeilijk woord
Carro Multigranen haverbrood
voor een eierprakje) en kruid met peper en zout. Houd apart. ® Kook de pasta
ee,
«4 el olijfolie » peper en zout
Voor de dressing:
beetgaar, giet af en meng met 3 el dressing en de eiermimosa. ® Snijd de avocado in
plakjes, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. @ Schik in een schaal
« 2 ansjovisfilets Delhaize
«Leie
eidooier « 1 teentje
de versneden Romeinse sla, de pastamengeling, avocadoplakjes, de gesneden kip, de
broodmengeling en de ansjovisfilets. ® Werk af met de dressing, de schilfers Grana
knoflook « sap van 1/2 citroen
Padano en — last but not least — een draai van de pepermolen.
- 2 el geraspte Grana Padano
re
Delhaize »
el mosterd Bister
ET |
Er
+5 di zonnebloemolie « peper
3
ee
À
en zout
ne
>
Ee
sed
0]
Hl
=
5e
©
Bl:
&
ak
3
a» @
vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 318 kCal « Energie: 1330 kl Verren: 27 g- Verzadigde verzuren: 4'g- Koolhydraten: g «Suikers: 1g Vezels. 1 - Eiwitten: 108 - Zout: Ig
easy: Voor 100g van het bereide recept: 133 kCal «Energie: 553 KI « Vetten: 6g « Verzadigde verzuren: 2 g+ Koolhydraten: 4 g Suikers: 1g- Vezels: 1 g- Eiwitten: 15 g- Zout: 1g