Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MMMM, SAPPIGE KIP EN EEN El DABEI! CAESARSALADE

caesarsalade

IS ALTIJD KEIZERLIJK LEKKER, HOE JE °T OOK MAAKT.

1x caesarsalade Foodmaker

ALS JE BESEFT DAT JE AL DE HELE DAG HOLT,

VIER,

Voor het broodje erbij

- Iciabatta - 3 el lookolie « 2 el

EN EVEN WIL ZITTEN MET EEN EVENWICHTIGE SALADE.

© verdeel de dressing over de salade en hussel goed door elkaar.

4”

gedroogde oregano

@Eris geen stap twee! Raprap. we zeiden het toch?

raprap

Foodmaker

TIP: DIT ZUIDERSE BROODJE

Hap, 40% van je groenten binnen!

SMAAKT ER YUMMIE BIJ.

In deze caesarsalade zit meer dan 40% van je dagelijks aanbevolen

in 5 minuten

hoeveelheid groenten. Da's typisch voor Foodmaker. Deze Belgische

Snijd het brood in sneetjes van zo'n 2 cm dik en

=

toast ze goudbruin. Sprenkel er wat lookolie over

speler werkt alleen met verse ingrediënten, meestal zelfs van hun

r

eigen biovelden in Diest. En zo lekker alsof je ze zelf hebt gemaakt.

en werk af met gedroogde oregano.

Alléén verkrijgbaar bij Delhaize.

« 2 voorgegaarde kippenfilets

ALS JE ZIN HEBT IN EEN ROMEINS SLAATJE, MAAR NIET

AR

met caesarkruiden Delhaize

Cheese! Kaas in een duurzamer zakje.

IN DE VELDSLAG OM DIE OP TAFEL TE ZETTEN.

(+/-340 g) 4 voorgekookte

© Wil je graag warme stukjes kip in je salade? t Zal wel zijn, zo lekker! Warm

Heb je het al gemerkt? Die heerlijk dunne

PN

eieren - 200 gversneden

vlokjes van de jonge, Italiaanse Grana

4

ijsbergsla « 12 kerstomaatjes

ze op zoals vermeld op de verpakking. Snijd in plakjes van ongeveer 1 cm.

© Snijd de voorgekookte eieren in 4 en de kerstomaten in 2. ® Schik in een

Padano zitten in een ander zakje dan vroeger.

Delhaize « 75 g schilfers Grana

Eentje dat 4 gram minder plastic bevat.

Padano Delhaize « 50 g croutons

schaal de ijsbergsla en verdeel er de kip. eitjes en kerstomaten over. En dan de

caesarsalade

Delhaize « 1 dl dressing

fameuze final touch: caesardressing erover, de schilfers

u

Grana Padano en croutons erbovenop.

A

I

caesarsalade Delhaize

=.

x

r

Za

Ee

za

GE

© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.

2

B&

9

y

Voor de salade:

ALS JE BRUIST VAN STRIJDLUST OM EEN SLAATJE

« 400 gkippenfilets « 4 eieren

©

TE PREPAREREN WAAR CAESAR TROTS OP ZOU ZIJN!

WHAT THE HACK!

:

llenbak

« 8 ansjovisfilets Delhaize

© Begin met de dressing. Voeg alle ingrediënten, behalve de olie, in een maatbeker.

« 2 kroppen Romeinse sla

Eitje pellen? Da's met

aste of Inspirations

Zet de mixer recht in de maatbeker en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie

deze truc een eitje.

toe tot je een gladde dressing krijgt. ® Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het

+ 2 avocado + sap van 1/2

Leg je gekookte ei in een

Fr b in 25 minuten

citroen - 200 g penne

brood in blokjes, leg ze op een ovenplaat en sprenkel er de helft van de olijfolie

glas met water. Plaats

over. Bak ongeveer 15 minuten. ® Strooi de kippenkruiden in een bord en wentel

ss

De Cecco « 100 g schilfers

de kippenfilets erdoor. Bak 2 minuten aan elke kant in de rest van de olijfolie. Laat

je hand op het glas en

&

Grana Padano Delhaize

schud

ink heen en weer.

+ 2 el kippenkruiden « 3 sneden

verder garen op een zacht vuur. ® Kook de eieren 8 minuten en laat ze schrikken in

Zotjes hoe makkelijk de

koud water. Pel en snijd in 4. Prak 2 eieren grof tot een eiermimosa (moeilijk woord

Carro Multigranen haverbrood

voor een eierprakje) en kruid met peper en zout. Houd apart. ® Kook de pasta

ee,

«4 el olijfolie » peper en zout

Voor de dressing:

beetgaar, giet af en meng met 3 el dressing en de eiermimosa. ® Snijd de avocado in

plakjes, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. @ Schik in een schaal

« 2 ansjovisfilets Delhaize

«Leie

eidooier « 1 teentje

de versneden Romeinse sla, de pastamengeling, avocadoplakjes, de gesneden kip, de

broodmengeling en de ansjovisfilets. ® Werk af met de dressing, de schilfers Grana

knoflook « sap van 1/2 citroen

Padano en — last but not least — een draai van de pepermolen.

- 2 el geraspte Grana Padano

re

Delhaize »

el mosterd Bister

ET |

Er

+5 di zonnebloemolie « peper

3

ee

À

en zout

ne

>

Ee

sed

0]

Hl

=

5e

©

Bl:

&

ak

3

a» @

vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 318 kCal « Energie: 1330 kl Verren: 27 g- Verzadigde verzuren: 4'g- Koolhydraten: g «Suikers: 1g Vezels. 1 - Eiwitten: 108 - Zout: Ig

easy: Voor 100g van het bereide recept: 133 kCal «Energie: 553 KI « Vetten: 6g « Verzadigde verzuren: 2 g+ Koolhydraten: 4 g Suikers: 1g- Vezels: 1 g- Eiwitten: 15 g- Zout: 1g