Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 4 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
MMMM, SAPPIGE KIP EN EEN El DABEI! CAESARSALADE caesarsalade IS ALTIJD KEIZERLIJK LEKKER, HOE JE °T OOK MAAKT. 1x caesarsalade Foodmaker ALS JE BESEFT DAT JE AL DE HELE DAG HOLT, VIER, Voor het broodje erbij - Iciabatta - 3 el lookolie « 2 el EN EVEN WIL ZITTEN MET EEN EVENWICHTIGE SALADE. © verdeel de dressing over de salade en hussel goed door elkaar. 4” gedroogde oregano @Eris geen stap twee! Raprap. we zeiden het toch? raprap Foodmaker TIP: DIT ZUIDERSE BROODJE Hap, 40% van je groenten binnen! SMAAKT ER YUMMIE BIJ. In deze caesarsalade zit meer dan 40% van je dagelijks aanbevolen in 5 minuten hoeveelheid groenten. Da's typisch voor Foodmaker. Deze Belgische Snijd het brood in sneetjes van zo'n 2 cm dik en = toast ze goudbruin. Sprenkel er wat lookolie over speler werkt alleen met verse ingrediënten, meestal zelfs van hun r eigen biovelden in Diest. En zo lekker alsof je ze zelf hebt gemaakt. en werk af met gedroogde oregano. Alléén verkrijgbaar bij Delhaize. « 2 voorgegaarde kippenfilets ALS JE ZIN HEBT IN EEN ROMEINS SLAATJE, MAAR NIET AR met caesarkruiden Delhaize Cheese! Kaas in een duurzamer zakje. IN DE VELDSLAG OM DIE OP TAFEL TE ZETTEN. (+/-340 g) 4 voorgekookte © Wil je graag warme stukjes kip in je salade? t Zal wel zijn, zo lekker! Warm Heb je het al gemerkt? Die heerlijk dunne PN eieren - 200 gversneden vlokjes van de jonge, Italiaanse Grana 4 ijsbergsla « 12 kerstomaatjes ze op zoals vermeld op de verpakking. Snijd in plakjes van ongeveer 1 cm. © Snijd de voorgekookte eieren in 4 en de kerstomaten in 2. ® Schik in een Padano zitten in een ander zakje dan vroeger. Delhaize « 75 g schilfers Grana Eentje dat 4 gram minder plastic bevat. Padano Delhaize « 50 g croutons schaal de ijsbergsla en verdeel er de kip. eitjes en kerstomaten over. En dan de caesarsalade Delhaize « 1 dl dressing fameuze final touch: caesardressing erover, de schilfers u Grana Padano en croutons erbovenop. A I caesarsalade Delhaize =. x r Za Ee za GE © SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS. 2 B& 9 y Voor de salade: ALS JE BRUIST VAN STRIJDLUST OM EEN SLAATJE « 400 gkippenfilets « 4 eieren © TE PREPAREREN WAAR CAESAR TROTS OP ZOU ZIJN! WHAT THE HACK! : llenbak « 8 ansjovisfilets Delhaize © Begin met de dressing. Voeg alle ingrediënten, behalve de olie, in een maatbeker. « 2 kroppen Romeinse sla Eitje pellen? Da's met aste of Inspirations Zet de mixer recht in de maatbeker en voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie deze truc een eitje. toe tot je een gladde dressing krijgt. ® Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het + 2 avocado + sap van 1/2 Leg je gekookte ei in een Fr b in 25 minuten citroen - 200 g penne brood in blokjes, leg ze op een ovenplaat en sprenkel er de helft van de olijfolie glas met water. Plaats over. Bak ongeveer 15 minuten. ® Strooi de kippenkruiden in een bord en wentel ss De Cecco « 100 g schilfers de kippenfilets erdoor. Bak 2 minuten aan elke kant in de rest van de olijfolie. Laat je hand op het glas en & Grana Padano Delhaize schud ink heen en weer. + 2 el kippenkruiden « 3 sneden verder garen op een zacht vuur. ® Kook de eieren 8 minuten en laat ze schrikken in Zotjes hoe makkelijk de koud water. Pel en snijd in 4. Prak 2 eieren grof tot een eiermimosa (moeilijk woord Carro Multigranen haverbrood voor een eierprakje) en kruid met peper en zout. Houd apart. ® Kook de pasta ee, «4 el olijfolie » peper en zout Voor de dressing: beetgaar, giet af en meng met 3 el dressing en de eiermimosa. ® Snijd de avocado in plakjes, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. @ Schik in een schaal « 2 ansjovisfilets Delhaize «Leie eidooier « 1 teentje de versneden Romeinse sla, de pastamengeling, avocadoplakjes, de gesneden kip, de broodmengeling en de ansjovisfilets. ® Werk af met de dressing, de schilfers Grana knoflook « sap van 1/2 citroen Padano en — last but not least — een draai van de pepermolen. - 2 el geraspte Grana Padano re Delhaize » el mosterd Bister ET | Er +5 di zonnebloemolie « peper 3 ee À en zout ne > Ee sed 0] Hl = 5e © Bl: & ak 3 a» @ vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 318 kCal « Energie: 1330 kl Verren: 27 g- Verzadigde verzuren: 4'g- Koolhydraten: g «Suikers: 1g Vezels. 1 - Eiwitten: 108 - Zout: Ig easy: Voor 100g van het bereide recept: 133 kCal «Energie: 553 KI « Vetten: 6g « Verzadigde verzuren: 2 g+ Koolhydraten: 4 g Suikers: 1g- Vezels: 1 g- Eiwitten: 15 g- Zout: 1g
Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4