Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PANNENKOEKEN, DAT IS GELUK DAT JE KAN ETEN.
METEEN EVEN EEN FLINKE STAPEL MAKEN.
pannenkoeken met blauwe bessen
« 1 pak speltpannenkoeken
ZOMAAR, OMDAT HET ALTIJD WEL IEMANDS VERJAARDAG IS!
Delhaize « 200 g blauwe
bessen
© Verwarm de pannenkoeken. Dat kan ofwel in de microgolf 30 seconden op 800 W).
ofwel in de pan (beetje boter smelten, pannenkoek là 2 minuten per kant opwarmen).
N
© Strooi er wat blauwe bessen en als afwerking een beetje poedersuiker over.
fu
=
raprap
Ei
À
6
ee
in 5 minuten
a
nt
a
u
|
ge
&» @
+ 400 gmighty pancakes mix
ALS JE IETS NODIG HEBT WAAR JE INSTANT VROLIJK VAN WORDT.
met chocoladedruppels Niamh
@ Scheid de eidooiers van de eiwitten en klop het eiwit stijf. ® Meng met een klopper de
Pancake mix met spelt en
(1-20 American pancakes)
bakmix met de melk en de eidooiers. @ Smelt de boter en voeg toe. Meng tot een glad beslag.
Belgische chocolade,
« 200 ml melk « 30 g boter
da's 2x mmm.
© Spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder. ® Verhit een antikleefpan en vet ze in.
« Zeieren « 250 g blauwe
Schep 2 el beslag in de pan voor een pancake met zo'n 10 cm diameter. (Zorg ervoor dat in
At
bessen « 1,5 dl zuivere
elke pannenkoek enkele chocoladedruppels terechtkomen. Anders krijg je straks ruzie -).
pannenkoeken
esdoornsiroop
NS
Leg wat blauwe besjes op je pancake en bak 2 minuten aan elke zijde. @ Serveer met
esdoornsiroop en de rest van de blauwe bessen.
WHAT THE HACK!
@ SUPERGEMAKKELIJK A 4 PERS.
Br
Pannenkoeken warm houden zonder ze uit te drogen? Check! Vul een kookpot met water,
breng aan de kook en zet dan het vuur laag. Zet er een groot bord op. Telkens je een
Cm
|
=
\
‚®
pannenkoek hebt gebakken, leg je die op het bord en dek je af met een ander bord.
à =
PRE
En
m)
+ 250 gblauwe bessen
HET LEVEN IS KORT. WE KUNNEN BEST MET HET DESSERT BEGINNEN!
WEETJE
« 250 g havermout 4 eieren
Mix de havermout in een blender of keukenrobot tot poeder. Dit
je haverbloem.
vollenbak
+ 650 mlhaverdrink Delhaize
Bij-zonder lekkere
9 Klop de eieren los in de melk. © Meng er de haverbloem, de helft van de honing, het
honing bij Delhaize!
EA
Bio - 40 g honing - 70 g boter
kaneelpoeder en het zout onder. @ Smelt de boter en voeg ze toe. @ Laat je deeg een halfuur
250 g volle yoghurt Griekse stil
Wilje smullen van de
rusten. ® Verhit je pan, vet ze in met wat geklaarde boter of olie en bak je pannenkoeken.
allerlekkerste pannenkoeken?
in 25 minuten
Delhaize « 1 kl kaneelpoeder
Voor de blauwebessencompote:
Gebruik MielBio-honing, een
« een snuifje zout + 30 g
© zet de blauwe bessen in een steelpannetje op het vuur. ® Voeg een scheutje water
geklaarde boter of olie om te
biologische honing uit Italië
bakken
en de rest van de honing toe. © Breng zachtjes aan de kook en laat 5 à 10 minuten
met een delizioso geur en
stoven. ® Serveer de havermoutpannenkoeken met een schepje Griekse yoghurt en wat
smaak. Het geheim zit in het
blauwebessencompote.
productieproces. Al meer dan
100 jaar maakt de familie
(en)
SEE
PM
Rigoni haar honing op 37°C,
©
FLOCONS D'AVOINE
ad
de natuurlijke temperatuur
van de bijenkorf, waardoor
d
Zu
de oorspronkelijke kwaliteit
de)
behouden blijft. En dat proef je!
sv
L
EE
ga
KE
Z
!
&
À
1,1:
Havermout in een papieren PB)
Ka
stel"
ja
doos en zonder plastic zak!
9
Dat is 1,7 ton plastic per jaar bespaard.
Ë
raprap: Voor 100g van her bereide recept: 163 kCal - Energie: 684 KI - Verten: 8 g + Verzadigde verzuren: 3g » Koolhydraten: 18 g+ Suikers: 5 g Vezels: 3 Eiwitten: 4g- Zout: Ig
24
vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 164 kCal « Energie: 686 KI - Verten: 9g« Verzadigde verzuren: 4g - Koolhydraten: 15,g- Suikers: 6 g- Vezels:3g- Fiwitten: 4g - Zout: Og
‘easy: Voor 100g van her bereide recept: 216 kCal - Energie: 914 Kl Vetten: 6. Verzadigde verzuren: 3g Koolhydraten: 34 g- Suikers: 15
Vezels: 3g.- Eiwitten:6 g- Zout: 18