Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PITTIGE SCAMPI MET ZACHTE RIJST,
DAS EEN WINNER VAN WERELDKLASSE.
rode Curry met scampi
1x Delhaize shrimp
ALS JE ZIN HEBT IN IETS LEKKERS, MAAR JE ALLEEN INGREDIËNTEN VINDT.
red curry
Vanavond écht geen zin in goochelen met ingrediënten? Ga lekker zitten voor deze
klaargemaakte garnalen met rode currysaus. 3 à 4 minuten in de microgolfoven
op 750 W en klaar.
ze
raprap
in 5 minuten
;
FA
Sat
Tus
nj
« 450 g garnaalstaarten 8-12
HET ENIGE WAT JE NODIG HEBT, IS VERTROUWEN.
(extra large) ongepeld Delhaize
EN EEN MAALTIJDBOX MET ALLES IN.
RTE
(I zak) « 1 Curry Madras
sum
maaltijdbox Delhaize
Ontdooi en pel de garnaalstaarten. ® Snijd de ui fijn. De paprika en tomaten mogen in
pee
®
grote stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes. © Halveer de rode peper, verwijder de
EN
}
|
+ 500 g Thaise jasmijnrijst
zaadjes en hak zeer fijn. @ Verhit de zonnebloemolie en bak de scampi 1 minuut aan op
Delhaize (l doos) « 8 takjes
Kd Ee
rode curry
verse koriander Delhaize
hoge temperatuur. Voeg de ui toe en bak 2 minuten verder op middelhoge temperatuur.
® Alle groenten mogen erbij. De rode peper op eigen risico. Laat 4 minuten garen op
« 2 el zonnebloemolie
su
4
+ peper en zout
middelhoge temperatuur. @ Voeg de madras-currypasta toe en bak nog 2 minuten verder.
|
Voeg dan de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Dek af en laat nog 10 minuten
En
Æ
garen. Voeg naar smaak limoensap toe.
Breng water aan de kook voor de rijst. Laat 10 tot
12 minuten koken en giet af. ® Leg op elk bord wat rijst en curry. Werk af met enkele blaadjes
Al Jas
cm ©
koriander.
ae
De
« 450 g garnaalstaarten 8-12
ALS JE ALLES UIT DE KAST WIL HALEN
(extra large) ongepeld Delha
e
VA
VOOR EEN VAKANTIEGEVOEL.
WHAT THE HACK!
(I zak) - 400 g wokgroenten
© Ontdooi en pel de garnaalstaarten. @ Breng voor elke eenheid rijst
vollenbak
met rode paprika Delhaize
Plastic doosje + nat vell
etje keukenrol + kruiden
(1 zak) « 2 limoenen Delha
1,5 eenheid water aan de kook. Laat de rijst 10 minuten koken onder
kruiden die laa:
aang vers blijven
gesloten deksel tot het water volledig is opgenomen. ® Verwarm
Bio « 8 takjes verse koriander
de helft van de olijfolie in een grote antikleefpan of wok. Bak de
Delhaize Bio « 400 ml
z > in 35 minuten
kokosmelk Delhaize
garnaalstaarten 1 minuut op een hoog vuur. Voeg de rest van de
olijfolie en de wokgroenten toe. Roerbak alles samen gedurende
«400 g Bio basmatirijst Delhaize
+ 2,5 el curry-mango Santa
5 minuten. Dan voeg je de curry-mangokruiden toe. Bak kort mee.
Oosterse magie in een potje
© Voeg de kokosmelk toe en laat alles nog 2 minuten verder garen op
Krijg jij je curry nooit zoals bij de Thai? Deze
Maria » 30 g pindanoten Bio
een zacht vuur. Verfris met het sap van 1 limoen. Hak de helft van de
kruidenmix moet je hebben. Hij is zowel fruitig als
Delhaize « 1 dl olijfolie
« peper en zout
koriander en voeg toe. © Maak bordjes met rijst en curry. Werk af met
pittig dankzij de mango en gember. Ideaal bij kip,
verse koriander en extra limoen. Zet op tafel en word helemaal zen.
gehakt, en rijstschotels zoals deze rode curry.
ZN
Däg plastic, hallo papier
(MAELHAZE
Gl)
Ee
ir
Hans
Ë
ä
Lust“,
9
22
vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 197 kCal « Energie: 824 kl - Vetren: 10 g - Verzadigde verzuren: 4 g- Koolhydraten: 19g « Suikers: 1. Vezels: 2. Eiwitten: 7 g + Zout: Og
easy: Voor 100g van her bereide recept: 177 kCal «Energie: 740 kl. Verten: 3g + Verzadigde verzuren: 1g- Koolhydraten: 28g« Suikers:1g+ Vezels: Ig- Eiwitten: 9g-Zout:0.g