Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PITTIGE SCAMPI MET ZACHTE RIJST,

DAS EEN WINNER VAN WERELDKLASSE.

rode Curry met scampi

1x Delhaize shrimp

ALS JE ZIN HEBT IN IETS LEKKERS, MAAR JE ALLEEN INGREDIËNTEN VINDT.

red curry

Vanavond écht geen zin in goochelen met ingrediënten? Ga lekker zitten voor deze

klaargemaakte garnalen met rode currysaus. 3 à 4 minuten in de microgolfoven

op 750 W en klaar.

ze

raprap

in 5 minuten

;

FA

Sat

Tus

nj

« 450 g garnaalstaarten 8-12

HET ENIGE WAT JE NODIG HEBT, IS VERTROUWEN.

(extra large) ongepeld Delhaize

EN EEN MAALTIJDBOX MET ALLES IN.

RTE

(I zak) « 1 Curry Madras

sum

maaltijdbox Delhaize

Ontdooi en pel de garnaalstaarten. ® Snijd de ui fijn. De paprika en tomaten mogen in

pee

®

grote stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes. © Halveer de rode peper, verwijder de

EN

}

|

+ 500 g Thaise jasmijnrijst

zaadjes en hak zeer fijn. @ Verhit de zonnebloemolie en bak de scampi 1 minuut aan op

Delhaize (l doos) « 8 takjes

Kd Ee

rode curry

verse koriander Delhaize

hoge temperatuur. Voeg de ui toe en bak 2 minuten verder op middelhoge temperatuur.

® Alle groenten mogen erbij. De rode peper op eigen risico. Laat 4 minuten garen op

« 2 el zonnebloemolie

su

4

+ peper en zout

middelhoge temperatuur. @ Voeg de madras-currypasta toe en bak nog 2 minuten verder.

|

Voeg dan de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Dek af en laat nog 10 minuten

En

Æ

garen. Voeg naar smaak limoensap toe.

Breng water aan de kook voor de rijst. Laat 10 tot

12 minuten koken en giet af. ® Leg op elk bord wat rijst en curry. Werk af met enkele blaadjes

Al Jas

cm ©

koriander.

ae

De

« 450 g garnaalstaarten 8-12

ALS JE ALLES UIT DE KAST WIL HALEN

(extra large) ongepeld Delha

e

VA

VOOR EEN VAKANTIEGEVOEL.

WHAT THE HACK!

(I zak) - 400 g wokgroenten

© Ontdooi en pel de garnaalstaarten. @ Breng voor elke eenheid rijst

vollenbak

met rode paprika Delhaize

Plastic doosje + nat vell

etje keukenrol + kruiden

(1 zak) « 2 limoenen Delha

1,5 eenheid water aan de kook. Laat de rijst 10 minuten koken onder

kruiden die laa:

aang vers blijven

gesloten deksel tot het water volledig is opgenomen. ® Verwarm

Bio « 8 takjes verse koriander

de helft van de olijfolie in een grote antikleefpan of wok. Bak de

Delhaize Bio « 400 ml

z > in 35 minuten

kokosmelk Delhaize

garnaalstaarten 1 minuut op een hoog vuur. Voeg de rest van de

olijfolie en de wokgroenten toe. Roerbak alles samen gedurende

«400 g Bio basmatirijst Delhaize

+ 2,5 el curry-mango Santa

5 minuten. Dan voeg je de curry-mangokruiden toe. Bak kort mee.

Oosterse magie in een potje

© Voeg de kokosmelk toe en laat alles nog 2 minuten verder garen op

Krijg jij je curry nooit zoals bij de Thai? Deze

Maria » 30 g pindanoten Bio

een zacht vuur. Verfris met het sap van 1 limoen. Hak de helft van de

kruidenmix moet je hebben. Hij is zowel fruitig als

Delhaize « 1 dl olijfolie

« peper en zout

koriander en voeg toe. © Maak bordjes met rijst en curry. Werk af met

pittig dankzij de mango en gember. Ideaal bij kip,

verse koriander en extra limoen. Zet op tafel en word helemaal zen.

gehakt, en rijstschotels zoals deze rode curry.

ZN

Däg plastic, hallo papier

(MAELHAZE

Gl)

Ee

ir

Hans

Ë

ä

Lust“,

9

22

vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 197 kCal « Energie: 824 kl - Vetren: 10 g - Verzadigde verzuren: 4 g- Koolhydraten: 19g « Suikers: 1. Vezels: 2. Eiwitten: 7 g + Zout: Og

easy: Voor 100g van her bereide recept: 177 kCal «Energie: 740 kl. Verten: 3g + Verzadigde verzuren: 1g- Koolhydraten: 28g« Suikers:1g+ Vezels: Ig- Eiwitten: 9g-Zout:0.g