Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 05.03.2021

Hier is pagina 12 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 12

PITTIGE SCAMPI MET ZACHTE RIJST, DAS EEN WINNER VAN WERELDKLASSE. rode Curry met scampi 1x Delhaize shrimp ALS JE ZIN HEBT IN IETS LEKKERS, MAAR JE ALLEEN INGREDIËNTEN VINDT. red curry Vanavond écht geen zin in goochelen met ingrediënten? Ga lekker zitten voor deze klaargemaakte garnalen met rode currysaus. 3 à 4 minuten in de microgolfoven op 750 W en klaar. ze raprap in 5 minuten ; FA Sat Tus nj « 450 g garnaalstaarten 8-12 HET ENIGE WAT JE NODIG HEBT, IS VERTROUWEN. (extra large) ongepeld Delhaize EN EEN MAALTIJDBOX MET ALLES IN. RTE (I zak) « 1 Curry Madras sum maaltijdbox Delhaize Ontdooi en pel de garnaalstaarten. ® Snijd de ui fijn. De paprika en tomaten mogen in pee ® grote stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes. © Halveer de rode peper, verwijder de EN } | + 500 g Thaise jasmijnrijst zaadjes en hak zeer fijn. @ Verhit de zonnebloemolie en bak de scampi 1 minuut aan op Delhaize (l doos) « 8 takjes Kd Ee rode curry verse koriander Delhaize hoge temperatuur. Voeg de ui toe en bak 2 minuten verder op middelhoge temperatuur. ® Alle groenten mogen erbij. De rode peper op eigen risico. Laat 4 minuten garen op « 2 el zonnebloemolie su 4 + peper en zout middelhoge temperatuur. @ Voeg de madras-currypasta toe en bak nog 2 minuten verder. | Voeg dan de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Dek af en laat nog 10 minuten En Æ garen. Voeg naar smaak limoensap toe. Breng water aan de kook voor de rijst. Laat 10 tot 12 minuten koken en giet af. ® Leg op elk bord wat rijst en curry. Werk af met enkele blaadjes Al Jas cm © koriander. ae De « 450 g garnaalstaarten 8-12 ALS JE ALLES UIT DE KAST WIL HALEN (extra large) ongepeld Delha e VA VOOR EEN VAKANTIEGEVOEL. WHAT THE HACK! (I zak) - 400 g wokgroenten © Ontdooi en pel de garnaalstaarten. @ Breng voor elke eenheid rijst vollenbak met rode paprika Delhaize Plastic doosje + nat vell etje keukenrol + kruiden (1 zak) « 2 limoenen Delha 1,5 eenheid water aan de kook. Laat de rijst 10 minuten koken onder kruiden die laa: aang vers blijven gesloten deksel tot het water volledig is opgenomen. ® Verwarm Bio « 8 takjes verse koriander de helft van de olijfolie in een grote antikleefpan of wok. Bak de Delhaize Bio « 400 ml z > in 35 minuten kokosmelk Delhaize garnaalstaarten 1 minuut op een hoog vuur. Voeg de rest van de olijfolie en de wokgroenten toe. Roerbak alles samen gedurende «400 g Bio basmatirijst Delhaize + 2,5 el curry-mango Santa 5 minuten. Dan voeg je de curry-mangokruiden toe. Bak kort mee. Oosterse magie in een potje © Voeg de kokosmelk toe en laat alles nog 2 minuten verder garen op Krijg jij je curry nooit zoals bij de Thai? Deze Maria » 30 g pindanoten Bio een zacht vuur. Verfris met het sap van 1 limoen. Hak de helft van de kruidenmix moet je hebben. Hij is zowel fruitig als Delhaize « 1 dl olijfolie « peper en zout koriander en voeg toe. © Maak bordjes met rijst en curry. Werk af met pittig dankzij de mango en gember. Ideaal bij kip, verse koriander en extra limoen. Zet op tafel en word helemaal zen. gehakt, en rijstschotels zoals deze rode curry. ZN Däg plastic, hallo papier (MAELHAZE Gl) Ee ir Hans Ë ä Lust“, 9 22 vollenbak: Voor 100g van her bereide recept: 197 kCal « Energie: 824 kl - Vetren: 10 g - Verzadigde verzuren: 4 g- Koolhydraten: 19g « Suikers: 1. Vezels: 2. Eiwitten: 7 g + Zout: Og easy: Voor 100g van her bereide recept: 177 kCal «Energie: 740 kl. Verten: 3g + Verzadigde verzuren: 1g- Koolhydraten: 28g« Suikers:1g+ Vezels: Ig- Eiwitten: 9g-Zout:0.g

Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 12