Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HET LEKKERSTE VAN ITALIË IN ÉÉN GERECHT.

KAN DUS NIET MISGAAN.

pastasalade 1.

1xsalade mozzarella

ALS JE ALTIJD WEL EEN PLEKJE HEBT VOOR PASTA.

basilicum Delhaize

In deze bowl zit alles wat je nodig hebt. Maar ‘t is nog lekkerder met een extra scheutje van

——

Voor een toast erbij:

je beste olijfolie en een draai van de pepermolen.

« 1 sneetje brood « 2 el extra

vierge olijfolie

ZIN IN EEN TOAST ERBIJ?

inwe

u

pastasaladi

Rooster het sneetje brood in de broodrooster en

Ser me

sprenkel er wat olijfolie over.

À

Gm

rs a

P

+ 200 g fijnproeverssla

GELUK KAN JE KOKEN. EN HET DUURT NIET EENS LANG.

Waarom je echt deze fusilli

Delhaize » 50 g zongedroogde

© Kook de fusilli 5 à 6 minuten in gezouten kokend water. Giet af en menger

moet hebben?

tomaten Delhaize Bio

PS

de pestodressing onder. Laat 10 minuten afkoelen. ® Neem een schaal en leg er

Ten eerste omwille van de vorm.

=

+ 300 g fusilli Bertagni

de sla in. Daarbovenop komt de pasta. @ Verdeel er de zongedroogde tomaten

Deze spiralen nemen precies de juiste

« 2 bollen mozzarella di bufala

r a,

en de plakjes mozzarella over. Beetje olijfolie erover, wat peper, zout en klaar!

hoeveelheid pesto op! En ten tweede:

Delhaize « 4 el Basilicumpesto

NU

omdat Bertagni als geen ander de fijnste

pastasalade

Bertagni « 2 el olijfolie

m

« peper en fleur de sel

ingrediënten uitzoekt. Ze kneden de

beste bloem en eieren afkomstig van

at

7

kippen met vrije uitloop tot een pasta

@ SUPERGEMAKKELIJK A 4 PERS.

met de perfecte al dente-beet.

in

9

|

= 5%

ks

200 g Datterino Delhaize

ALS JE ZIN HEBT OM EEN ITALIAANS MEESTERWERK NEER TE ZETTEN.

50 g rucola Delhaize

©

© Maak de pesto. Da's supersimpet: alle ingrediënten in de blender en mixen.

WHAT THE HACK!

lenbak

« 2 bollen mozzarella di buffala

® Kook de puntalette 12 minuten in gezouten kokend water. Giet af en roer je pesto

#

Delhaize + 150 g puntalette

Kerstomaten halveren

‚£

eronder. Haal je beste olijfolie boven en voeg een klein scheutje toe. Dan mag je

in 10 seconden.

past

De Cecco « 100 g gedroogde

pasta-pesto-mengeling in een serveerschaal. ® Spoel de kerstomaten en snijd ze

ham Prosciutto di San Daniele

doormidden. Laat de buffelmozzarella uitlekken en verdeel in grote stukken. Schik

Leg je kerstomaatjes

n 15 minuten

Delhaize « peper en zout

op een zo plat mogelijk

alles op de pasta. @ Werk je meester werk af met prosciutto en rucola.

Voor de pesto:

bord. Plaats er een

50 g verse basilicum Delhaize

snijplank bovenop en

50 g pijnboompitten Delhaize

druk lichtjes aan. Met een

ER

BT

- 60 gparmezaan « 1 teen look

groot mes kan je nu all

a

« 2 dlextra vierge olijfolie

kerstomaatjes in één keer

=

Oro verde Carapelli « peper

nn

=:

5 redenen om voor Datterino-

Sun

legen verpakking? Wij ook!

9

kerstomaatjes te kiezen

rats

1. Geteeld bij ons in Koningshooikt.

MOLIARELLA

2. Door een familiebedrijf dat al

ZE nl

Ten

3 generaties tomaten kweekt.

3. Een product dat al 8 jaar lang speciaal

voor Delhaize gekweekt wordt.

=

N

4. Op een manier waarbij de hommels voor

=.

een natuurlijke bestuiving zorgen.

5. De zoete smaak.

Lust,

vollenbak: Voor 10 0g van her bereide recept: 315 kCal « Energie: 1319 KI + Veten: 27 Verzadigde verzuren: g - Koolhydraten:7 - Suikers: 1g + Vezels: 38 - Eiwitten: 10 g « Zout: 1g

easy Voor 100g van het bereide recept: 169 kCal - Energie: 702] Verten: 10 g Verzadigde verzuren: 4 g+ Koolhydraten: 138 Suikers: 1g- Vezels: 1g- Eiwitten: Gg-Zout:O g