Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 5
HET LEKKERSTE VAN ITALIË IN ÉÉN GERECHT. KAN DUS NIET MISGAAN. pastasalade 1. 1xsalade mozzarella ALS JE ALTIJD WEL EEN PLEKJE HEBT VOOR PASTA. basilicum Delhaize In deze bowl zit alles wat je nodig hebt. Maar ‘t is nog lekkerder met een extra scheutje van —— Voor een toast erbij: je beste olijfolie en een draai van de pepermolen. « 1 sneetje brood « 2 el extra vierge olijfolie ZIN IN EEN TOAST ERBIJ? inwe u pastasaladi Rooster het sneetje brood in de broodrooster en Ser me sprenkel er wat olijfolie over. À Gm rs a P + 200 g fijnproeverssla GELUK KAN JE KOKEN. EN HET DUURT NIET EENS LANG. Waarom je echt deze fusilli Delhaize » 50 g zongedroogde © Kook de fusilli 5 à 6 minuten in gezouten kokend water. Giet af en menger moet hebben? tomaten Delhaize Bio PS de pestodressing onder. Laat 10 minuten afkoelen. ® Neem een schaal en leg er Ten eerste omwille van de vorm. = + 300 g fusilli Bertagni de sla in. Daarbovenop komt de pasta. @ Verdeel er de zongedroogde tomaten Deze spiralen nemen precies de juiste « 2 bollen mozzarella di bufala r a, en de plakjes mozzarella over. Beetje olijfolie erover, wat peper, zout en klaar! hoeveelheid pesto op! En ten tweede: Delhaize « 4 el Basilicumpesto NU omdat Bertagni als geen ander de fijnste pastasalade Bertagni « 2 el olijfolie m « peper en fleur de sel ingrediënten uitzoekt. Ze kneden de beste bloem en eieren afkomstig van at 7 kippen met vrije uitloop tot een pasta @ SUPERGEMAKKELIJK A 4 PERS. met de perfecte al dente-beet. in 9 | = 5% ks 200 g Datterino Delhaize ALS JE ZIN HEBT OM EEN ITALIAANS MEESTERWERK NEER TE ZETTEN. 50 g rucola Delhaize © © Maak de pesto. Da's supersimpet: alle ingrediënten in de blender en mixen. WHAT THE HACK! lenbak « 2 bollen mozzarella di buffala ® Kook de puntalette 12 minuten in gezouten kokend water. Giet af en roer je pesto # Delhaize + 150 g puntalette Kerstomaten halveren ‚£ eronder. Haal je beste olijfolie boven en voeg een klein scheutje toe. Dan mag je in 10 seconden. past De Cecco « 100 g gedroogde pasta-pesto-mengeling in een serveerschaal. ® Spoel de kerstomaten en snijd ze ham Prosciutto di San Daniele doormidden. Laat de buffelmozzarella uitlekken en verdeel in grote stukken. Schik Leg je kerstomaatjes n 15 minuten Delhaize « peper en zout op een zo plat mogelijk alles op de pasta. @ Werk je meester werk af met prosciutto en rucola. Voor de pesto: bord. Plaats er een 50 g verse basilicum Delhaize snijplank bovenop en 50 g pijnboompitten Delhaize druk lichtjes aan. Met een ER BT - 60 gparmezaan « 1 teen look groot mes kan je nu all a « 2 dlextra vierge olijfolie kerstomaatjes in één keer = Oro verde Carapelli « peper nn =: 5 redenen om voor Datterino- Sun legen verpakking? Wij ook! 9 kerstomaatjes te kiezen rats 1. Geteeld bij ons in Koningshooikt. MOLIARELLA 2. Door een familiebedrijf dat al ZE nl Ten 3 generaties tomaten kweekt. 3. Een product dat al 8 jaar lang speciaal voor Delhaize gekweekt wordt. = N 4. Op een manier waarbij de hommels voor =. een natuurlijke bestuiving zorgen. 5. De zoete smaak. Lust, vollenbak: Voor 10 0g van her bereide recept: 315 kCal « Energie: 1319 KI + Veten: 27 Verzadigde verzuren: g - Koolhydraten:7 - Suikers: 1g + Vezels: 38 - Eiwitten: 10 g « Zout: 1g easy Voor 100g van het bereide recept: 169 kCal - Energie: 702] Verten: 10 g Verzadigde verzuren: 4 g+ Koolhydraten: 138 Suikers: 1g- Vezels: 1g- Eiwitten: Gg-Zout:O g
Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 5