Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HET LEKKERSTE VAN ITALIË IN ÉÉN GERECHT.
KAN DUS NIET MISGAAN.
pastasalade 1.
1xsalade mozzarella
ALS JE ALTIJD WEL EEN PLEKJE HEBT VOOR PASTA.
basilicum Delhaize
In deze bowl zit alles wat je nodig hebt. Maar ‘t is nog lekkerder met een extra scheutje van
——
Voor een toast erbij:
je beste olijfolie en een draai van de pepermolen.
« 1 sneetje brood « 2 el extra
vierge olijfolie
ZIN IN EEN TOAST ERBIJ?
inwe
u
pastasaladi
Rooster het sneetje brood in de broodrooster en
Ser me
sprenkel er wat olijfolie over.
À
Gm
rs a
P
+ 200 g fijnproeverssla
GELUK KAN JE KOKEN. EN HET DUURT NIET EENS LANG.
Waarom je echt deze fusilli
Delhaize » 50 g zongedroogde
© Kook de fusilli 5 à 6 minuten in gezouten kokend water. Giet af en menger
moet hebben?
tomaten Delhaize Bio
PS
de pestodressing onder. Laat 10 minuten afkoelen. ® Neem een schaal en leg er
Ten eerste omwille van de vorm.
=
+ 300 g fusilli Bertagni
de sla in. Daarbovenop komt de pasta. @ Verdeel er de zongedroogde tomaten
Deze spiralen nemen precies de juiste
« 2 bollen mozzarella di bufala
r a,
en de plakjes mozzarella over. Beetje olijfolie erover, wat peper, zout en klaar!
hoeveelheid pesto op! En ten tweede:
Delhaize « 4 el Basilicumpesto
NU
omdat Bertagni als geen ander de fijnste
pastasalade
Bertagni « 2 el olijfolie
m
« peper en fleur de sel
ingrediënten uitzoekt. Ze kneden de
beste bloem en eieren afkomstig van
at
7
kippen met vrije uitloop tot een pasta
@ SUPERGEMAKKELIJK A 4 PERS.
met de perfecte al dente-beet.
in
9
|
= 5%
ks
200 g Datterino Delhaize
ALS JE ZIN HEBT OM EEN ITALIAANS MEESTERWERK NEER TE ZETTEN.
50 g rucola Delhaize
©
© Maak de pesto. Da's supersimpet: alle ingrediënten in de blender en mixen.
WHAT THE HACK!
lenbak
« 2 bollen mozzarella di buffala
® Kook de puntalette 12 minuten in gezouten kokend water. Giet af en roer je pesto
#
Delhaize + 150 g puntalette
Kerstomaten halveren
‚£
eronder. Haal je beste olijfolie boven en voeg een klein scheutje toe. Dan mag je
in 10 seconden.
past
De Cecco « 100 g gedroogde
pasta-pesto-mengeling in een serveerschaal. ® Spoel de kerstomaten en snijd ze
ham Prosciutto di San Daniele
doormidden. Laat de buffelmozzarella uitlekken en verdeel in grote stukken. Schik
Leg je kerstomaatjes
n 15 minuten
Delhaize « peper en zout
op een zo plat mogelijk
alles op de pasta. @ Werk je meester werk af met prosciutto en rucola.
Voor de pesto:
bord. Plaats er een
50 g verse basilicum Delhaize
snijplank bovenop en
50 g pijnboompitten Delhaize
druk lichtjes aan. Met een
ER
BT
- 60 gparmezaan « 1 teen look
groot mes kan je nu all
a
« 2 dlextra vierge olijfolie
kerstomaatjes in één keer
=
Oro verde Carapelli « peper
nn
=:
5 redenen om voor Datterino-
Sun
legen verpakking? Wij ook!
9
kerstomaatjes te kiezen
rats
1. Geteeld bij ons in Koningshooikt.
MOLIARELLA
2. Door een familiebedrijf dat al
ZE nl
Ten
3 generaties tomaten kweekt.
3. Een product dat al 8 jaar lang speciaal
voor Delhaize gekweekt wordt.
=
N
4. Op een manier waarbij de hommels voor
=.
een natuurlijke bestuiving zorgen.
5. De zoete smaak.
Lust,
vollenbak: Voor 10 0g van her bereide recept: 315 kCal « Energie: 1319 KI + Veten: 27 Verzadigde verzuren: g - Koolhydraten:7 - Suikers: 1g + Vezels: 38 - Eiwitten: 10 g « Zout: 1g
easy Voor 100g van het bereide recept: 169 kCal - Energie: 702] Verten: 10 g Verzadigde verzuren: 4 g+ Koolhydraten: 138 Suikers: 1g- Vezels: 1g- Eiwitten: Gg-Zout:O g