Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LASAGNE, DAT ZIJN LAAGJES FEELGOOD MET KAAS EROP.

HOE KOOK JIJ ‘M VANDAAG?

veggie lasagne

1x groentelasagne Delhaize Bio

ALS DE DAG EEN BEETJE MAGIE EN VEEL PASTA NODIG HEEFT.

Voor het slaatje erbij:

© Warm je lasagne op. In de oven: Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de folie

« zak jonge sla met rucola

van de verpakking en zet 25 minuten in de oven. In de microgolfoven: Haal de folie

en

Delhaize « 2 el extra vierge

van de verpakking en warm 6 minuten op 700 W. ® Bereid je slaatje. Leg de sla in

olijfolie « 1 el balsamicoazijn

raprap

een mengkom, voeg olijfolie en balsamicoazijn toe, kruid met peper en zout. Meng

« peper en zout

alles goed door elkaar.

re

si

in 6 minuten

zu

Gooi de verpakking in je gft-bak

Es

f}

(3,64 \\

|

A

TON

&

5

Yep, dat mag! Want de verpakking van onze heerlijke lasagne bestaat

En

Fan

Nerja

GE

uit cellulose van plantaardige materialen en dat is 100% composteerbaar.

HD

ze

4

+300

G

enwa

VE

x

geh

Itijdbi

ne

© Begin bij ‘t begin: de oven voorverwarmen op 200°C. ® Snijd de ajuin en de look

me

D

haize «

nc

EE

reggiano Bio Delha:

30

fijn. ® Spoel de rest van de groenten uit de maaltijdbox en snijd in gelijke stukken.

2

+

Zo zijn ze ook samen gaar. @ Verwarm de olijfolie in een pan en bak het veggie

EX

easy

halfvolle melk « 2 el ol

-r

ren zout

gehakt 3 à 5 minuten op hoge temperatuur. Dan mogen de ui, knoflook, prei, paprika

1%



en wortel erbij. Roerbak alles nog eens 5 minuten. © Voeg de tomaten, de lasagnesaus

wei

EN

en de melk toe. Kruid met peper, zout en de verse kruiden. Laat nog een vijftal

By

minuten zachtjes sudderen. @ Verdeel een vierde van de saus in een ovenschaal

zu

in 30 minuten

en bedek met lasagnevellen. Herhaal je stapelkunsten nog 2 keer en eindig met

Ir



30 minuten bakken

een laagje saus. @ Rasp de parmigiano en strooi over je lasagne. @ Plaats de schaal

pi

1073

3

Ir

in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 30 minuten gaar.

%

er

an

TA

Ea

;

Verwarm de oven op 175°C.

Snijd de ajuin fijn en pers de look.

Maak blokjes van de wortelen, courgette en selder.

hek

Verwarm de olijfolie in een pan en bak het veggie gehakt 3 à 5 minuten op hoge temperatuur. Daarna mogen de ui en look

erbij. Laat even stoven en voeg er dan de blokjes wortel, selder en courgette bij. Laat een vijftal minuten stoven. Daarna voeg

vollenbak

je de tomatenblokjes en de passata toe. Ook de verse tijm en de oregano mogen nu erbij. Meng door elkaar en kruid goed met

peper en zout.

Tijd voor de bechamelsaus! Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer voortdurend met een

klopper tot je een koekjesgeur ruikt. Blijf roeren en voeg, scheutje na scheutje, de room toe.

pi

Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Snijd de tomaten in

DIE,

schijven.

Kies een diepe ovenschotel en start de bouwwerken.

A

A

Eerst een beetje groentesaus, daarbovenop een laag

ea

1

lasagnevellen, dan een mix van gegrilde aubergine- en

tomatenschijven en tot slot een laagje bechamelsaus.

Fi

A

&

Herhaal 2 keer en eindig met de bechamelsaus.

77

5

I

4

op

\



Rasp de parmigiano, strooi ze erover en bak je lasagne

è

|

in 30 minuten gaar.

wer,

=

GREENY

ÉA

I

2

nn

=

re

Grece

>

«4

Er

En

——

vollenbak: Vor 100g van her bereide recept: 147kCal «Energie 615 kl « Verten: 7 g» Verzadigde verzuren: 38 Koolhydraren: 15,g+ Sukers:3g - Vezels: 2g+ Fiwitten: Ag. Zout: Og

easy: Voor 100g van her bereide recept: 158 kCal « Energie: 660 kl « Vetten: 10 gVerzadigde vetzuren: 4g - Koolhydraren: 7 g - Suikers:3 g - Vezels: 2 g « Eiwitten: 10 g +Zout: 12