Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LASAGNE, DAT ZIJN LAAGJES FEELGOOD MET KAAS EROP.
HOE KOOK JIJ ‘M VANDAAG?
veggie lasagne
1x groentelasagne Delhaize Bio
ALS DE DAG EEN BEETJE MAGIE EN VEEL PASTA NODIG HEEFT.
Voor het slaatje erbij:
© Warm je lasagne op. In de oven: Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de folie
« zak jonge sla met rucola
van de verpakking en zet 25 minuten in de oven. In de microgolfoven: Haal de folie
en
Delhaize « 2 el extra vierge
van de verpakking en warm 6 minuten op 700 W. ® Bereid je slaatje. Leg de sla in
olijfolie « 1 el balsamicoazijn
raprap
een mengkom, voeg olijfolie en balsamicoazijn toe, kruid met peper en zout. Meng
« peper en zout
alles goed door elkaar.
re
si
in 6 minuten
zu
Gooi de verpakking in je gft-bak
Es
f}
(3,64 \\
|
A
TON
&
5
Yep, dat mag! Want de verpakking van onze heerlijke lasagne bestaat
En
Fan
Nerja
GE
uit cellulose van plantaardige materialen en dat is 100% composteerbaar.
HD
ze
4
+300
G
enwa
VE
x
geh
Itijdbi
ne
© Begin bij ‘t begin: de oven voorverwarmen op 200°C. ® Snijd de ajuin en de look
me
D
haize «
nc
EE
reggiano Bio Delha:
30
fijn. ® Spoel de rest van de groenten uit de maaltijdbox en snijd in gelijke stukken.
2
+
Zo zijn ze ook samen gaar. @ Verwarm de olijfolie in een pan en bak het veggie
EX
easy
halfvolle melk « 2 el ol
-r
ren zout
gehakt 3 à 5 minuten op hoge temperatuur. Dan mogen de ui, knoflook, prei, paprika
1%
“
en wortel erbij. Roerbak alles nog eens 5 minuten. © Voeg de tomaten, de lasagnesaus
wei
EN
en de melk toe. Kruid met peper, zout en de verse kruiden. Laat nog een vijftal
By
minuten zachtjes sudderen. @ Verdeel een vierde van de saus in een ovenschaal
zu
in 30 minuten
en bedek met lasagnevellen. Herhaal je stapelkunsten nog 2 keer en eindig met
Ir
Là
30 minuten bakken
een laagje saus. @ Rasp de parmigiano en strooi over je lasagne. @ Plaats de schaal
pi
1073
3
Ir
in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 30 minuten gaar.
%
er
an
TA
Ea
;
Verwarm de oven op 175°C.
Snijd de ajuin fijn en pers de look.
Maak blokjes van de wortelen, courgette en selder.
hek
Verwarm de olijfolie in een pan en bak het veggie gehakt 3 à 5 minuten op hoge temperatuur. Daarna mogen de ui en look
erbij. Laat even stoven en voeg er dan de blokjes wortel, selder en courgette bij. Laat een vijftal minuten stoven. Daarna voeg
vollenbak
je de tomatenblokjes en de passata toe. Ook de verse tijm en de oregano mogen nu erbij. Meng door elkaar en kruid goed met
peper en zout.
Tijd voor de bechamelsaus! Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer voortdurend met een
klopper tot je een koekjesgeur ruikt. Blijf roeren en voeg, scheutje na scheutje, de room toe.
pi
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Snijd de tomaten in
DIE,
schijven.
Kies een diepe ovenschotel en start de bouwwerken.
A
A
Eerst een beetje groentesaus, daarbovenop een laag
ea
1
lasagnevellen, dan een mix van gegrilde aubergine- en
tomatenschijven en tot slot een laagje bechamelsaus.
Fi
A
&
Herhaal 2 keer en eindig met de bechamelsaus.
77
5
I
4
op
\
—
Rasp de parmigiano, strooi ze erover en bak je lasagne
è
|
in 30 minuten gaar.
wer,
=
GREENY
ÉA
I
2
nn
=
re
Grece
>
«4
Er
En
——
vollenbak: Vor 100g van her bereide recept: 147kCal «Energie 615 kl « Verten: 7 g» Verzadigde verzuren: 38 Koolhydraren: 15,g+ Sukers:3g - Vezels: 2g+ Fiwitten: Ag. Zout: Og
easy: Voor 100g van her bereide recept: 158 kCal « Energie: 660 kl « Vetten: 10 gVerzadigde vetzuren: 4g - Koolhydraren: 7 g - Suikers:3 g - Vezels: 2 g « Eiwitten: 10 g +Zout: 12