Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALS HET LEVEN JE CITROENEN GEEFT, LEG ZE WEG EN MAAK TIRAMISU.

DA’S ITALIAANS VOOR ‘MAAK ME BLIIJ’.

tiramisu met speculoos

1 xtiramisutaart van

ALS JE DRINGEND NOOD HEBT AAN LIEFDE DIE JE KAN PROEVEN.

Tarte à moi, homemade

WER,

Tarte à moi

in Fernelmont

Haal de taart uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen.

Deze tiramisutaart met

Probeer het een halfuur uit te houden. Snijd aan.

ee

romige mascarpone

+

raprap

op een crumble van

nr

WHAT THE HACK!

Í

speculoos is maar een

Snijden zonder kliederen.

van de ver-ruk-kelijke

in 5 minuten

Vul een maatbeker met heet water. Stop je taartmes erin,

|

Tartes à moi! De bakkers uit Fernelmont bij

droog af en snijd een puntgaaf eerste stuk. Herhaal tot

Namen gebruiken zoveel mogelijk biologische

iedereen je bewonderend om je professionalisme aankijkt.

en lokale ingrediënten. Alleen verkrijgbaar

bij Delhaize.

ER

« 900 ml tiramisu-roomijs

HET LEVEN IS KORT. MAAK EEN MAKKELIJK DESSERT EN GENIET.

Delhaize « 225 g artisanale

© Verkruimel de speculoos en verdeel over 4 dessertbordjes. Tip: stop je koekjes

speculoos Delhaize (l doos)

in een plastic zakje en ga er met je deegrol over. Knip een hoekje uit je zakje. Gieten

+ 20 cl gesuikerde slagroom

zonder knoeien! ® Schep per bord 2 bolletjes ijs en leg ze op je speculooskruimels.

ee

+ 8 meringues

Spuit de room op je ijsbolletjes. Breek de merengue over je bouwwerk.

ee

LEEN oo

Dáárom is deze speculoos zo lekker.

mag

Deze traditionele speculoos heeft al meer dan 100 jaar dezelfde vorm. We gebruiken

\

alleen échte kandijsuiker, ruwe rietsuiker, geurige kaneel, een snuifje nootmuskaat en

— het belangrijkste ingrediënt — tijd. Het deeg wordt langzaam gekneed en krijgt een

MT

nacht rust. Ook het bakken gaat traag. Zo krijg je dus een uiterst krokant, aromatisch

=

© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.

koekje! En dat volgens een ambachtelijke methode.

5

me Fe

(EEE)

hanin ei.

(

D)

9

« 1 kopje gemalen espresso

ALS JE WIL TONEN HOEVEEL LAAGJES JE VAN IEDEREEN HOUDT.

4

Delhaize « 4 eieren

© Splits de eieren. Voeg de suiker bij de eidooiers en klop luchtig op. Klop dit

AE

vollenbak

+ 500 g mascarpone Delhaize

3

erken

suikermengsel onder de mascarpone tot een gladde massa. Roer er de amaretto

« 30 g Fairtrade rietsuiker Bio

onder. 8 Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder je mengsel. ® Neem een

Delhaize rietsuiker

A

Delhaize « 3 el Fairtrade Bio

= bio + fairtrade

ovenschaal en start je constructie. Bedek de bodem met een laagje speculoos en

Ser

ii

ie

acaopoeder Delhaize

besprenkel met de koffie. Daarop komt je verrukkelijke mengsel. Herhaal 2 keer

a

> in 15 minuten

+ 450 gspeculoos Delhaize

zodat je 3 lagen koekjes en mascarpone krijgt. Laat minstens 2 uur

(2 dozen) « 3 cl amaretto

opstijven in de koelkast. ® Werk af met een wolkje cacaopoeder.

Em:

ET

@

es ©

CM

Pet

N

De

a

ES

Ee

=

26

vollenbale Voor 100g van her bereide recept: 325 kCal - Energie: 1361 kl Vetten: 22. Verzadigde verzuren: 13g- Koolhydraten:25 g+Suikers: 14g. Vezels: Ig-Eiwitten: 68. Zout: Og

easy Voor 100g van herbereide recept:285 kCal « Fnergie: 1189 kl «Verren:16 g+ Verzadigde verzuren: 9 - Koolhydraren: 32g - Suikers: 23 g- Vezels: g+ Eiwitten: 4g- Zout: Og