Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALS HET LEVEN JE CITROENEN GEEFT, LEG ZE WEG EN MAAK TIRAMISU.
DA’S ITALIAANS VOOR ‘MAAK ME BLIIJ’.
tiramisu met speculoos
1 xtiramisutaart van
ALS JE DRINGEND NOOD HEBT AAN LIEFDE DIE JE KAN PROEVEN.
Tarte à moi, homemade
WER,
Tarte à moi
in Fernelmont
Haal de taart uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen.
Deze tiramisutaart met
Probeer het een halfuur uit te houden. Snijd aan.
ee
romige mascarpone
+
raprap
op een crumble van
nr
WHAT THE HACK!
Í
speculoos is maar een
Snijden zonder kliederen.
van de ver-ruk-kelijke
in 5 minuten
Vul een maatbeker met heet water. Stop je taartmes erin,
|
Tartes à moi! De bakkers uit Fernelmont bij
droog af en snijd een puntgaaf eerste stuk. Herhaal tot
Namen gebruiken zoveel mogelijk biologische
iedereen je bewonderend om je professionalisme aankijkt.
en lokale ingrediënten. Alleen verkrijgbaar
bij Delhaize.
ER
« 900 ml tiramisu-roomijs
HET LEVEN IS KORT. MAAK EEN MAKKELIJK DESSERT EN GENIET.
Delhaize « 225 g artisanale
© Verkruimel de speculoos en verdeel over 4 dessertbordjes. Tip: stop je koekjes
speculoos Delhaize (l doos)
in een plastic zakje en ga er met je deegrol over. Knip een hoekje uit je zakje. Gieten
+ 20 cl gesuikerde slagroom
zonder knoeien! ® Schep per bord 2 bolletjes ijs en leg ze op je speculooskruimels.
ee
+ 8 meringues
Spuit de room op je ijsbolletjes. Breek de merengue over je bouwwerk.
ee
LEEN oo
Dáárom is deze speculoos zo lekker.
mag
Deze traditionele speculoos heeft al meer dan 100 jaar dezelfde vorm. We gebruiken
\
alleen échte kandijsuiker, ruwe rietsuiker, geurige kaneel, een snuifje nootmuskaat en
— het belangrijkste ingrediënt — tijd. Het deeg wordt langzaam gekneed en krijgt een
MT
nacht rust. Ook het bakken gaat traag. Zo krijg je dus een uiterst krokant, aromatisch
=
© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.
koekje! En dat volgens een ambachtelijke methode.
5
me Fe
(EEE)
hanin ei.
(
D)
9
« 1 kopje gemalen espresso
ALS JE WIL TONEN HOEVEEL LAAGJES JE VAN IEDEREEN HOUDT.
4
Delhaize « 4 eieren
© Splits de eieren. Voeg de suiker bij de eidooiers en klop luchtig op. Klop dit
AE
vollenbak
+ 500 g mascarpone Delhaize
3
erken
suikermengsel onder de mascarpone tot een gladde massa. Roer er de amaretto
« 30 g Fairtrade rietsuiker Bio
onder. 8 Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder je mengsel. ® Neem een
Delhaize rietsuiker
A
Delhaize « 3 el Fairtrade Bio
= bio + fairtrade
ovenschaal en start je constructie. Bedek de bodem met een laagje speculoos en
Ser
ii
ie
acaopoeder Delhaize
besprenkel met de koffie. Daarop komt je verrukkelijke mengsel. Herhaal 2 keer
a
> in 15 minuten
+ 450 gspeculoos Delhaize
zodat je 3 lagen koekjes en mascarpone krijgt. Laat minstens 2 uur
(2 dozen) « 3 cl amaretto
opstijven in de koelkast. ® Werk af met een wolkje cacaopoeder.
Em:
ET
@
es ©
CM
Pet
N
De
a
ES
Ee
=
26
vollenbale Voor 100g van her bereide recept: 325 kCal - Energie: 1361 kl Vetten: 22. Verzadigde verzuren: 13g- Koolhydraten:25 g+Suikers: 14g. Vezels: Ig-Eiwitten: 68. Zout: Og
easy Voor 100g van herbereide recept:285 kCal « Fnergie: 1189 kl «Verren:16 g+ Verzadigde verzuren: 9 - Koolhydraren: 32g - Suikers: 23 g- Vezels: g+ Eiwitten: 4g- Zout: Og