Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SPINAZIEPUREE MET VIS, LEKKER DAT DAT IS.
WELKE VERSIE ZET JIJ VANDAAG OP DE DIS?
zeewolf met spinaziepuree
1 xkabeljauwfilet met blanke
ALS JE VANDAAG ZO HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT.
botersaus van chef
art Desmidt
© Vul een kookpot tot de helft met water en breng aan de kook. @ Dan verminder je het vuur tot
het water niet meer kookt, maar wel bijna. Voilà, nu leg je de vacuümpakjes in dat hete bad en laat
nn
je ze 12 minuten goed doorwarmen. ® Knip de zakjes open en schik de puree, vis en saus op een
raprap
an
u)
bord. @ Werk af met een draai van de pepermolen en eventueel een takje platte peterselie.
Twee Michelin-sterren op je bord
in 12 minuten
2-sterrenchef Bart Desmidt maakte voor jou deze heerlijke visschotel. Alles is vacuüm verpakt, waardoor
Zl
de smaak perfect behouden bleef. Delhaize is trouwens de enige supermarkt waar je dit gerecht vindt!
di
“
(Een)
#geenbeetjetrots
#
« 800 g zeewolffilet « 2x
ALS JE VANDAAG NIET WIL KOKEN,
NS
Delhaize puree met spinazie
ALLEEN DINGEN IN DE PAN GOOIEN EN DUIMEN.
Lionel Rigolet « 1 pakje Delhaize
Culinary mousselinesaus + 2 el
Verwarm de puree zoals vermeld op de verpakking 6 minuten in de
microgolf op 750 W). ® Warm in een antikleefpan de olijfolie en bak de vis aan
olijfolie « peper en zout
beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. ® Tijd om de mousselinesaus
zeewolf
te warmen. Dat kan op twee manieren. Ofwel verwarm je ze 2 minuten op 750 W
in de microgolfoven (met een open verpakking) ofwel
12 minuten au bain-marie (met een gesloten verpakking).
ei
© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.
Maak een mooi bordje met vis, puree, wat saus
en een extra takje tijm als finishing touch.
>;
©
7:
d
f
«800
ewolffilet « 1 kg,
"
ALS JE GEEN GOEDE VOORNEMENS MAAKTE, ALLEEN LEKKERE!
bloemige aardappelen « 400 g
© schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ® Warm twee eetlepels olijfolie
WHAT THE HACK!
Le r
Delhaize jonge spinazieblaadjes
in een pan en stoof de spinazie gaar. Kruid met peper en zout. ® Giet de aardappelen af en
„Al olijfolie » nootmuskaat
Hoe een citroen
vollenbak
meng er de spinazie met zijn vocht onder. Pureer en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
« peper en zout
© Dep de zeewolffilets droog. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een antikleefpan en bak de
uitpersen zonder
Voor de mousselinesaus:
‘m te snijden. Rol de
EN
filets 2 tot 3 minuten aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
citroen heen en weer
3 eieren «250 g Carlsbourg le
Voor de mousselinesaus:
| > in 30 minuten
beurre des Chefs geklaarde
© Smelt de geklaarde boter in een pannetje en houd warm. ® Breek de eieren en doe
en oefen wat druk uit
boter « 200 ml Delhaize light
met je hand. Prik er een
de dooiers in een steelpan. Voeg 2 eierdopjes witte wijn toe, en een eierdopje water.
tandenstoker in en laat
room « 2 eierdopjes droge witte
© Neem een klopper bij de hand en klop je mengsel schuimig op een zacht vuur. Blijf.
wijn « sap van een Ys citroen
goed doorkloppen in een achtvorm en draai je steelpan telkens een kwartslag zodat je de
het sap lopen.
« cayennepeper en zout
Extra tof: zo glippen
volledige bodem en rand van de pan meeneemt. Zo voorkom je dat de eidooiers aanbakken
Blijf doorgaan en giet er nu geleidelijk de geklaarde boter bij. Tot slot meng je er de room
er geen pitjes in je saus.
onder. © Breng je saus op smaak met het citroensap, de cayennepeper en een snuifje zout.
3
en)
|
8
—
Waarom zeewolf bij Delhaize zo lekker is?
&
Ir
g
he
20
vollenbak: Voor 100g vanhet bereide recept: 174 kCal : Energie: 730 Kl Vetten: 13 g Verzadigde verzuren: 7
easy: Voor 100g van het bereide recept: 148 kCal « Energie: 617 kl - Vetten: 10 g - Verzadigde verzuren:5
Koolhydraten: 6 g- Suikers: 1g + Vezels: 1g - Eiwitten:8 g + Zout: 12
Koolhydraten: 68 + Suikers: 1g+ Vezels: 1g+ Eiwitten: 6g. Zout: Og