Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SPINAZIEPUREE MET VIS, LEKKER DAT DAT IS.

WELKE VERSIE ZET JIJ VANDAAG OP DE DIS?

zeewolf met spinaziepuree

1 xkabeljauwfilet met blanke

ALS JE VANDAAG ZO HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT.

botersaus van chef

art Desmidt

© Vul een kookpot tot de helft met water en breng aan de kook. @ Dan verminder je het vuur tot

het water niet meer kookt, maar wel bijna. Voilà, nu leg je de vacuümpakjes in dat hete bad en laat

nn

je ze 12 minuten goed doorwarmen. ® Knip de zakjes open en schik de puree, vis en saus op een

raprap

an

u)

bord. @ Werk af met een draai van de pepermolen en eventueel een takje platte peterselie.

Twee Michelin-sterren op je bord

in 12 minuten

2-sterrenchef Bart Desmidt maakte voor jou deze heerlijke visschotel. Alles is vacuüm verpakt, waardoor

Zl

de smaak perfect behouden bleef. Delhaize is trouwens de enige supermarkt waar je dit gerecht vindt!

di



(Een)

#geenbeetjetrots

#

« 800 g zeewolffilet « 2x

ALS JE VANDAAG NIET WIL KOKEN,

NS

Delhaize puree met spinazie

ALLEEN DINGEN IN DE PAN GOOIEN EN DUIMEN.

Lionel Rigolet « 1 pakje Delhaize

Culinary mousselinesaus + 2 el

Verwarm de puree zoals vermeld op de verpakking 6 minuten in de

microgolf op 750 W). ® Warm in een antikleefpan de olijfolie en bak de vis aan

olijfolie « peper en zout

beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. ® Tijd om de mousselinesaus

zeewolf

te warmen. Dat kan op twee manieren. Ofwel verwarm je ze 2 minuten op 750 W

in de microgolfoven (met een open verpakking) ofwel

12 minuten au bain-marie (met een gesloten verpakking).

ei

© SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS.

Maak een mooi bordje met vis, puree, wat saus

en een extra takje tijm als finishing touch.

>;

©

7:

d

f

«800

ewolffilet « 1 kg,

"

ALS JE GEEN GOEDE VOORNEMENS MAAKTE, ALLEEN LEKKERE!

bloemige aardappelen « 400 g

© schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ® Warm twee eetlepels olijfolie

WHAT THE HACK!

Le r

Delhaize jonge spinazieblaadjes

in een pan en stoof de spinazie gaar. Kruid met peper en zout. ® Giet de aardappelen af en

„Al olijfolie » nootmuskaat

Hoe een citroen

vollenbak

meng er de spinazie met zijn vocht onder. Pureer en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

« peper en zout

© Dep de zeewolffilets droog. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een antikleefpan en bak de

uitpersen zonder

Voor de mousselinesaus:

‘m te snijden. Rol de

EN

filets 2 tot 3 minuten aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

citroen heen en weer

3 eieren «250 g Carlsbourg le

Voor de mousselinesaus:

| > in 30 minuten

beurre des Chefs geklaarde

© Smelt de geklaarde boter in een pannetje en houd warm. ® Breek de eieren en doe

en oefen wat druk uit

boter « 200 ml Delhaize light

met je hand. Prik er een

de dooiers in een steelpan. Voeg 2 eierdopjes witte wijn toe, en een eierdopje water.

tandenstoker in en laat

room « 2 eierdopjes droge witte

© Neem een klopper bij de hand en klop je mengsel schuimig op een zacht vuur. Blijf.

wijn « sap van een Ys citroen

goed doorkloppen in een achtvorm en draai je steelpan telkens een kwartslag zodat je de

het sap lopen.

« cayennepeper en zout

Extra tof: zo glippen

volledige bodem en rand van de pan meeneemt. Zo voorkom je dat de eidooiers aanbakken

Blijf doorgaan en giet er nu geleidelijk de geklaarde boter bij. Tot slot meng je er de room

er geen pitjes in je saus.

onder. © Breng je saus op smaak met het citroensap, de cayennepeper en een snuifje zout.

3

en)

|

8



Waarom zeewolf bij Delhaize zo lekker is?

&

Ir

g

he

20

vollenbak: Voor 100g vanhet bereide recept: 174 kCal : Energie: 730 Kl Vetten: 13 g Verzadigde verzuren: 7

easy: Voor 100g van het bereide recept: 148 kCal « Energie: 617 kl - Vetten: 10 g - Verzadigde verzuren:5

Koolhydraten: 6 g- Suikers: 1g + Vezels: 1g - Eiwitten:8 g + Zout: 12

Koolhydraten: 68 + Suikers: 1g+ Vezels: 1g+ Eiwitten: 6g. Zout: Og