Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Delhaize Folder 05.03.2021

Hier is pagina 11 van 15 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 11

SPINAZIEPUREE MET VIS, LEKKER DAT DAT IS. WELKE VERSIE ZET JIJ VANDAAG OP DE DIS? zeewolf met spinaziepuree 1 xkabeljauwfilet met blanke ALS JE VANDAAG ZO HARD HEBT GEWERKT DAT JE EEN STERRENCHEF VERDIENT. botersaus van chef art Desmidt © Vul een kookpot tot de helft met water en breng aan de kook. @ Dan verminder je het vuur tot het water niet meer kookt, maar wel bijna. Voilà, nu leg je de vacuümpakjes in dat hete bad en laat nn je ze 12 minuten goed doorwarmen. ® Knip de zakjes open en schik de puree, vis en saus op een raprap an u) bord. @ Werk af met een draai van de pepermolen en eventueel een takje platte peterselie. Twee Michelin-sterren op je bord in 12 minuten 2-sterrenchef Bart Desmidt maakte voor jou deze heerlijke visschotel. Alles is vacuüm verpakt, waardoor Zl de smaak perfect behouden bleef. Delhaize is trouwens de enige supermarkt waar je dit gerecht vindt! di “ (Een) #geenbeetjetrots # « 800 g zeewolffilet « 2x ALS JE VANDAAG NIET WIL KOKEN, NS Delhaize puree met spinazie ALLEEN DINGEN IN DE PAN GOOIEN EN DUIMEN. Lionel Rigolet « 1 pakje Delhaize Culinary mousselinesaus + 2 el Verwarm de puree zoals vermeld op de verpakking 6 minuten in de microgolf op 750 W). ® Warm in een antikleefpan de olijfolie en bak de vis aan olijfolie « peper en zout beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. ® Tijd om de mousselinesaus zeewolf te warmen. Dat kan op twee manieren. Ofwel verwarm je ze 2 minuten op 750 W in de microgolfoven (met een open verpakking) ofwel 12 minuten au bain-marie (met een gesloten verpakking). ei © SUPERGEMAKKELIIK A 4 PERS. Maak een mooi bordje met vis, puree, wat saus en een extra takje tijm als finishing touch. >; © 7: d f «800 ewolffilet « 1 kg, " ALS JE GEEN GOEDE VOORNEMENS MAAKTE, ALLEEN LEKKERE! bloemige aardappelen « 400 g © schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ® Warm twee eetlepels olijfolie WHAT THE HACK! Le r Delhaize jonge spinazieblaadjes in een pan en stoof de spinazie gaar. Kruid met peper en zout. ® Giet de aardappelen af en „Al olijfolie » nootmuskaat Hoe een citroen vollenbak meng er de spinazie met zijn vocht onder. Pureer en kruid met peper, zout en nootmuskaat. « peper en zout © Dep de zeewolffilets droog. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een antikleefpan en bak de uitpersen zonder Voor de mousselinesaus: ‘m te snijden. Rol de EN filets 2 tot 3 minuten aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. citroen heen en weer 3 eieren «250 g Carlsbourg le Voor de mousselinesaus: | > in 30 minuten beurre des Chefs geklaarde © Smelt de geklaarde boter in een pannetje en houd warm. ® Breek de eieren en doe en oefen wat druk uit boter « 200 ml Delhaize light met je hand. Prik er een de dooiers in een steelpan. Voeg 2 eierdopjes witte wijn toe, en een eierdopje water. tandenstoker in en laat room « 2 eierdopjes droge witte © Neem een klopper bij de hand en klop je mengsel schuimig op een zacht vuur. Blijf. wijn « sap van een Ys citroen goed doorkloppen in een achtvorm en draai je steelpan telkens een kwartslag zodat je de het sap lopen. « cayennepeper en zout Extra tof: zo glippen volledige bodem en rand van de pan meeneemt. Zo voorkom je dat de eidooiers aanbakken Blijf doorgaan en giet er nu geleidelijk de geklaarde boter bij. Tot slot meng je er de room er geen pitjes in je saus. onder. © Breng je saus op smaak met het citroensap, de cayennepeper en een snuifje zout. 3 en) | 8 — Waarom zeewolf bij Delhaize zo lekker is? & Ir g he 20 vollenbak: Voor 100g vanhet bereide recept: 174 kCal : Energie: 730 Kl Vetten: 13 g Verzadigde verzuren: 7 easy: Voor 100g van het bereide recept: 148 kCal « Energie: 617 kl - Vetten: 10 g - Verzadigde verzuren:5 Koolhydraten: 6 g- Suikers: 1g + Vezels: 1g - Eiwitten:8 g + Zout: 12 Koolhydraten: 68 + Suikers: 1g+ Vezels: 1g+ Eiwitten: 6g. Zout: Og

Delhaize - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 11