Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E
8
OE
ü
Zin in een voorsmaakje?
|
Bekijk het filmpje op
ER
Lamskoteletten
=70g per stuk
ZN /
Malse stukjes uit de rug, met been,
Bak eerst aan in de pan en laat dan
nog 2 à 5 min. verdemgaren.
! in,
…
19,98 €/kg
&
F
rs
Met ons lamsvlees leg je een
SJ
heerlijk stukje vlees op je bord
}
Het is lichtroze van kleur en
S
heeft een fijne structuur.
De smaak is verfijnd en
doorweven met een licht
kruidige toets. Om die pure
Au
smaak van lam echt recht aan
te doen, laat je het vlees het best
71
niet te lang bakken. Vanbinnen
ke
mag het nog rosé zijn, zo blijft
het lekker sappig. Wil je extra
smaakmakers? Kies dan voor
#
knoflook en kruiden zoals munt,
A!
tijm, rozemarijn, oregano
je
Sn
4
3
a
je
Lamsbout
+2kg
Mals vlees met been.
à -
Bak eerst aan in de pan en zet dan + 5o min.
+
in een voorverwarmde oven op 190 °C.
Lamsmanchettes
7
4
+3008
6,75 €/kg
Lamsribbetjes uit de rug. Mager vlees.
Bak goudbruin in de pan en zet daarna
+10 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
®
“
29,95 €/kg
colruyt” 31
a