Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 11 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11
ero Fish and chips met kruidensaus INGREDIËNTEN (8 personen) VOORBEREIDING (ontdooitijd +15 min) BEREIDING (20 min.) 600 g koolvishaasje (diepvries) -Laat de vis volledig ontdooien. Snij 1 Bak deschijfjes zoete aardappel 1 pastinaak dan in repen van 3 à 4 cm lang en pastinaak goudbruin en krokant -Snipper het bieslook en de peterselie in de friteuse. Doe dit in meerdere 1/2 bosje lente-uitjes fijn. Snij de lente-uitjes in fijne ringen keren, zodat de schijfjes niet aan 1 plantje platte peterselie en hou wat groen apart voor elkaar plakken. Laat uitlekken op 1/2 plantje bieslook de afwerking keukenpapier en bestrooi terwijl ze nog 1zoete aardappel -Wrijf de ongeschilde pastinaak en warm zijn met wat zout. Laat afkoelen 3 eieren de zoete aardappel goed schoon 2 Meng intussen de mayonaise met 4 eetl, Griekse yoghurt onder koud water en droog af. Snij in de yoghurt, de uitgelekte kappertjes, 80 g panko (Japans paneermeel) flinterdunne schijfjes (eventueel met de lente-uitjes, het bieslook en de 40g paneermeel de mandoline) en dep droog, peterselie. Kruid met peper en zout. Werk 4 eetl. bloem -Klop de eieren los in een diep bord af met het groen van de lente-uitjes Meng de panko en het paneermeel 3 Wentel de vis door de bloem en Zeetl. kappertjes 4 eetl, mayonaise in een ander diep bord en kruid met klop de overtollige bloem af. Wentel peper en zout. Doe de bloem in een daarna door de losgeklopte eieren en, peper en zout derde diep bord ten slottedoor de pankomengeling. Bak -Verwarm de friteuse op 170°C. de visreepjes 2 à 3 min. goudbruin in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier. #kleinegelukjes Voedingswaarde per persoon {op basis van de ingrediëntenlijst}: Van sommige recepten maak je in een handomdraai iets nieuws. Zoals bij Energie 273 kcal Vetten 12,58 deze fish and chips. Vervang de visreepjes door kippenreepjes en je hebt (waarvan) verzadigde vetzuren 2,28 chicken nuggetst Of maak chips van andere harde groenten zoals wortelen, Koolhydraten 19,58 (waarvan) suikers 3,7 g, Vezels 2,0 Eiwitten 19,5 g- Zout 0,68 rode biet of koolrabi, Weinig moeite voor veel culinair plezier! rc Ts rs ef + LU | A | \ = pen > | on en ne 2 # LE 2
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 11