Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 17 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 17
Salad in a jar, heerlijk gelaagd Een ’salad in a jar’ kan je van onder tot boven vullen met al je favoriete ingrediënten. Zelfs met vlees, vis of een vleesvervanger, zodat je meteen een volwaardig gerecht hebt. Maar je kan er evengoed een bijgerecht of lichte lunch van maken. Het beste van al: je hebt vrij spel. Laat je dus inspireren door onze ideeën op de volgende pagina’s of ga gewoon zelf aan de slag. Met de volgende tips &tricks maak je in geen tijd de perfecte ‘salad in a jar’. A SALAD IN A JAR “DE BASIS’ en Voor 1 bokaal mn > ET SE 8 afwerking: kaasschilfers, noten, zaden, a pitten, stukjes vijg, granaatappelpitten ER À 7 lichtegroentenenkruiden Zi allerlei soorten sla, tuinkers, spinazie, Fi andijvie, veldsla, kiemen, waterkers, kervel, versekruiden ks 6 lichtere graansoorten Ps * quinoaen couscous De Ni 5 zachtere groenten en fruit erwten, avocado, aardbeien, mango, or blauwe bessen u & stukjes vlees, vis, quorn, tofoe, falafel, Pe u ”, grote stukken kaas af 3 zwaardere graansoortenen y peulvruchten: pasta, rijst, tarwegranen, kikkererwten, witte en rode bonen | w) ‘ 2 harde groenten of fruit: bloemkool, r na venkel, komkommer, radijs, koolrabi, wortel, selder, paprika, biet, tomaat, ui 4 1 sausjes: dressing, vinaigrette, hummus oftapenade TIPS & TRICKS - Begin je laagjes altijd van onder naar boven en start met je saus - Zwaardere ingrediënten zoals pasta of kaas komen in de onderste lagen. Bedenk vooraf ook welke ingrediënten in contact mogen komen met je saus - Lichtere ingrediënten zoals sla of kruiden leg je het liefst bovenaan, zo worden ze niet geplet. « Fan van croutons? Leg op de bovenste laag dan eerst een stukje bakpapier voor je de croutons toevoegt. Of neem ze mee in een apart potje. Zo blijven ze lekker krokant. « Pas de hoeveelheden of je recept aan naargelang je smaak of de grootte van je bokaal Prem colruyt 17
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 17