Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Oo!
EEE
gemaakte siroop
van citroengras, limoen en basilicum
Probeer het met onze tips OP p.13
Gin-tonic Asian Style
INGREDIËNTEN (1 glas)
4clLondon Dry Gin Oriental Botanicals
20 cl tonic (bv. Fever-Tree Elderflower)
1stengel citroengras
1schijfje limoen
ANT
Pr
enkele ijsblokjes
LONDON DR
BEREIDING (5 min)
1 Kneushet citroengras
GI
2 _vuleen glas met ijsblokjes, het schijfje limoen
OR
en het citroengras.
ut
3 Vulaan met de tonic en de gin. Roer even door elkaar.
eni
mer
Marie Galante
|.
ee
London Dry Gin Oriental Botanicals
5
40 % vol 70 cl
à
=
Pittig gekruide gin met typisch Aziatische botanicals zoals
——
koriander, pandan, Thaise basilicum en munt.
ee
19,99 €
Blackberry Rumba
INGREDIËNTEN (1 glas)
5 cl bruine rum (bv. Shack Red Spiced)
een scheutje spuitwater
8 braambessen
u
3
1/2 limoen
1/2 plantje munt
lS
ij
2 koffiel. rietsuiker
2
N 7
=
+4
gemalen ijs
BEREIDING (10 min)
1 Snij de halve limoen in 6 partjes en doe samen met
8 blaadjes munt en 4 braambessen in een glas
2 Bestrooi met de rietsuiker en plet lichtjes meteen
=
stamper, zodat het sap vrijkomt.
3 vulaan met gemalen ijs en giet er de rum bij
Voeg spuitwater toe naar smaak
& Steek 4 braambessen en enkele blaadjes munt op een
Fe
prikker en zet samen met een rietje in het glas.
Pr
Pen
Ons vakmanschap drink je met verstand
colruyt
15