Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Oo!

EEE

gemaakte siroop

van citroengras, limoen en basilicum

Probeer het met onze tips OP p.13

Gin-tonic Asian Style

INGREDIËNTEN (1 glas)

4clLondon Dry Gin Oriental Botanicals

20 cl tonic (bv. Fever-Tree Elderflower)

1stengel citroengras

1schijfje limoen

ANT

Pr

enkele ijsblokjes

LONDON DR

BEREIDING (5 min)

1 Kneushet citroengras

GI

2 _vuleen glas met ijsblokjes, het schijfje limoen

OR

en het citroengras.

ut

3 Vulaan met de tonic en de gin. Roer even door elkaar.

eni

mer

Marie Galante

|.

ee

London Dry Gin Oriental Botanicals

5

40 % vol 70 cl

à

=

Pittig gekruide gin met typisch Aziatische botanicals zoals

——

koriander, pandan, Thaise basilicum en munt.

ee

19,99 €

Blackberry Rumba

INGREDIËNTEN (1 glas)

5 cl bruine rum (bv. Shack Red Spiced)

een scheutje spuitwater

8 braambessen

u

3

1/2 limoen

1/2 plantje munt

lS

ij

2 koffiel. rietsuiker

2

N 7

=

+4

gemalen ijs

BEREIDING (10 min)

1 Snij de halve limoen in 6 partjes en doe samen met

8 blaadjes munt en 4 braambessen in een glas

2 Bestrooi met de rietsuiker en plet lichtjes meteen

=

stamper, zodat het sap vrijkomt.

3 vulaan met gemalen ijs en giet er de rum bij

Voeg spuitwater toe naar smaak

& Steek 4 braambessen en enkele blaadjes munt op een

Fe

prikker en zet samen met een rietje in het glas.

Pr

Pen

Ons vakmanschap drink je met verstand

colruyt

15